Close sidebar
Close sidebar

Haos în Madagascar, după extrădarea lui Radu Mazăre? Clienții se plâng și acuză dezorganizarea și serviciile slabe de la hotelul românului

Sunt probleme la hotelul lui Radu Mazăre din Madagascar, după ce patronul a fost adus în România și trimis la închisoare pentru 9 ani.

Radu Constantin,


DISTRIBUIE
acest articol

Clienții hotelului din Madagascar deținut de Radu Mazăre par să fie din ce în ce mai neumulțumiți de condițiile și tratamentul de care au parte acolo. Din comentariile postate pe site-urile specializate în turism, reiese că în ultimele zile, haosul a luat locul organizării de altădată de la hotelul lui Mazăre.

Astfel, clienții acuză că serviciile și organizarea lasă mult de dorit, în ciuda faptului că managerul hotelului (Roxana, iubita lui Radu Mazăre) este un om foarte prietenos și care încearcă să sară oricând în ajutor. Ei spun că prețul la mâncare este prea mare și că porțiile dar și calitatea alimentelor nu sunt chiar de 4 stele. De asemenea, un turist s-a plâns că nu a putut folosi taxiul de la aeoroportul din San Diego și a trebuit să apeleze la un micorbuz pentru care a plătit 90 de euro. Clienții au mai criticat și faptul că pe plajă au găsit multe alge aduse de valuri și că angajații hotelului nu se prea grăbeau să le îndepărteze.

În fine, un alt turist a remarcat faptul că în boxele de la bar era doar muzică mexicană, care nu prea se potrivea cu specificul locului.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Radu Mazăre ar putea rămâne fără hotelul din Madagascar! Un fost partener de afaceri vrea afacerea

Au existat însă și lucruri pozitive, apreciate de clienți. Printre acestea: camerele extrem de spațioase și localizarea în apropierea plajei și a oceanului.

Radu Mazăre a fost adus în România cu două săptămâni în urmă, încătușat, pentru a ispăși o pedeapsă de 9 ani de închisoare într-un dosar de corupție. Fostul primar al Constanței a fost extrădat după ce și-a petrecut o săptămână într-un penitenciar din Madagascar. El a plecat din România de câțiva ani și locuia la propriul hotel de pe malul oceanului.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI