Racleta, matura si...cardul cu bani au fost "uneltele" celor care s-au luptat cu frigul inca din zori. La Iasi a nins toata noaptea, iar pentru multi soferi  dimineata geroasa de luni a fost un cosmar! Termometrele au aratat minus 8 grade celsius.

Un domn simpatic s-a trezit cu noaptea-n cap, sa-i deszapezeasca masina fiicei sale...

s-a chinuit minute-n sir cu o coada de matura.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

-V-au inghetat si mainile, a inghetat si masina. Da, e masina fiica-mii, a mea e la reparat, m-a  "pupat" unul. Acum o ajutati sa deszapezeasca? Pai da.. daca nu taica, cine?

Greu a fost si pentru cei din Neamt. In zorii zilei afara erau minus doua grade celsius, iar masinile erau pline de zapada.

-E foarte greu iarna, ma grabesc! Tocmai asta va intreb, cat timp va ia sa deszapeziti masina? Depinde! Daca ma ajutati, mai putin timp.

Zapada s-a depus si la Brasov,unde  dis-de dimineata se circula haotic. Politistii au dirijat traficul, dar  in zadar- oamenii au intarziat la serviciu.

Saptamana aceasta va fi frig in toata tara, iar maximele vor oscila intre minus 3 si 7 grade celsius. Va ninge in zonele de deal si de munte, iar in sudul tarii  va ploua.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si