Close sidebar
Close sidebar

Haos in trafic dupa ninsoarea din aceasta dimineata! Meteorologii nu au nici ei vesti bune

Dupa ninsoarea de azi-noapte, dimineata de luni s-a dovedit un cosmar pentru romanii din zonele in care s-a intors iarna. Nu doar ca au pierdut timp pretios in goana lor catre serviciu, deszapezindu-si masinile, dar au circulat bara la bara pe marile bulevarde.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Racleta, matura si...cardul cu bani au fost "uneltele" celor care s-au luptat cu frigul inca din zori. La Iasi a nins toata noaptea, iar pentru multi soferi  dimineata geroasa de luni a fost un cosmar! Termometrele au aratat minus 8 grade celsius.

Un domn simpatic s-a trezit cu noaptea-n cap, sa-i deszapezeasca masina fiicei sale... s-a chinuit minute-n sir cu o coada de matura.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

-V-au inghetat si mainile, a inghetat si masina. Da, e masina fiica-mii, a mea e la reparat, m-a  "pupat" unul. Acum o ajutati sa deszapezeasca? Pai da.. daca nu taica, cine?

Greu a fost si pentru cei din Neamt. In zorii zilei afara erau minus doua grade celsius, iar masinile erau pline de zapada.

-E foarte greu iarna, ma grabesc! Tocmai asta va intreb, cat timp va ia sa deszapeziti masina? Depinde! Daca ma ajutati, mai putin timp.

Zapada s-a depus si la Brasov,unde  dis-de dimineata se circula haotic. Politistii au dirijat traficul, dar  in zadar- oamenii au intarziat la serviciu.

Saptamana aceasta va fi frig in toata tara, iar maximele vor oscila intre minus 3 si 7 grade celsius. Va ninge in zonele de deal si de munte, iar in sudul tarii  va ploua.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI