Aproximativ 50 de persoane au părăsit de urgenţă, sâmbătă seară, unitatea de primiri urgenţe a Spitalului Judeţean Bacău, după ce alarma de incendiu s-a declanşat din cauza unei lămpi supraîncălzite

Pompierii ajunşi la faţa locului au constatat că nu este nevoie de intervenţia lor

Potrivit oficialilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bacău, echipaje de intervenţie au fost trimise, sâmbătă seară, a UPU Bacău destinată pacienţilor adulţi, după ce alarma de incendiu din clădire s-a declanşat.

Citeste si: O supraviețuitoare a masacrului din Texas, s-a mânjit cu sângele prietenei ei. Fata de 11 ani s-a prefăcut că este moartă

Ajunşi la faţa locului, pompierii au constatat că nu este vorba despre foc, motivul pornirii alarmei fiind o lampă supraîncălzită. 

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

Aproximativ 50 de persoane s-au autoevacuat din cauza alarmei, precizează oficialii ISU Bacău. Pompierii au făcut o misiune de recunoaştere, constatând că nu sunt alte probleme la unitatea de primiri urgenţe.

Un iaht de peste 7 milioane de euro a ars ca o torță într-un port din Anglia

Un superiaht care era ancorat în portul Toquay din Anglia s-a scufundat sâmbătă, după ce a luat foc din motive încă neelucidate. Ambarcațiunea a ars ca o torță, focul fiind întreținut de cele nouă tone de motorină care s-ar fi aflat la bord, potrivit Agenției de Mediu, citată de BBC.

Martorii au povestit că mai întâi s-a auzit o bubuitură, apoi flăcări uriașe și o coloană enormă de fum negru s-au înălțat în portul de agrement Princess Pier.

Nu au fost raportate răniți, a declarat poliția din Devon și Cornwall.

Citeste si: Explozie puternică într-o locuință din județul Iași. O femeie a murit şi un bărbat a suferit arsuri grave

Serviciile de urgență au declarat un incident major, iar ofițerii au evacuat o plajă și drumuri din apropiere. Barca, despre care poliția a spus că s-a rupt de acostare, a fost asigurată de serviciul de pompieri lângă debarcaderul portului de agrement înainte de a se scufunda.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si