Zeci de copaci au fost doborati de rafalele de vant si de zapada depusa, in capitala. Au cazut pe masini, unele dintre ele fiind distruse in totalitate.

In marile intersectii din capitala, s-au creat ambuteiaje, iar aplicatia de navigatie arata ca arterele principale erau complet blocate.

Statisticile oficiale arata ca un sofer roman, petrece in medie, zilnic, 57 de minute in trafic.

Iar anual, aproape 10 zile pierde prins in aglomeratiile rutiere. La vremea din aceasta dimineata, se depaseste cu zeci de minute timpul estimat pentru sosirea la destinatie.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Daca soferii au pierdut timp si nervi, adolescentii si tinerii nu au uitat de moda. Desi afara erau 0 grade, unii au ales… alt tip de haine pentru anotimpul friguros.

Au fost intarzieri si la aeroport. Mai multe curse au fost intarziate, iar pasagerii au asteptat cu zecile de minute la portile de imbarcare. S-au degivrat aeronavele inainte de decolare si s-au deszapezit pistele, cee ace a dus la intarziere de pana la 30 de minute.

La Gara de Nord situatia a fost si mai dramatica. Cursele au avut zeci de minute intarziere, inspre Suceava, Bacau, Brasov si Craiova.

La asemenea conditii meteo, traficul a fost complet bulversat. Iar peste 2 zile, sindicalistii Metrorex au anuntat greva pe perioada nedeterminata, desi Tribunalul Bucuresti o considera ca fiind fara temei. Ceea ce va conduce la un haos in trafic, avand in vedere ca cei mai multi dintre bucuresteni vor apela fie la masina personala, fie la alte mijloace de transport in comun.

Iarna la mijlocul lunii noiembrie a insemnat si un consum urias de electricitat, anunta Transelectrica.
Peste 8.000 de MW/h consumati noapte trecuta! Recordul absolut a fost in ianuarie 2017, cand a fost atins pragul de aproape 10.000 de MegaWati/ora.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si