După îndepărtarea ursului, jandarmii au mai rămas în zonă pentru a se asigura că animalul nu revine.

Potrivit rerpezentanţilor Jandarmeriei Harghita, marţi, în jurul orei 3.40,  jandarmii au fost solicitaţi prin 112 pentru a îndepărta un urs de la periferia municipiului Gheorgheni. 

Citeste si: Ce impozit plătește românul cu cea mai mare pensie! Incredibil, cât ar plăti un salariat cu același venit

Un bărbat a anunţat prezenţa unui urs în apropierea unei benzinării de la marginea municipiului Gheorgheni, iar la faţa locului a fost trimis un echipaj de jandarmerie din cadrul Detaşamentului 4 Jandarmi Gheorgheni care a constatat că ursul nu se mai află în zonă.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: ANUNȚ de ultimă oră de la Ministerul Sănătății! Pacientul din Bacău suspect de CORONAVIRUS va fi externat

Citeste si: Așa faci cea mai bună cafea din lume. Secretul pe care trebuie să îl afli

“Apelantul le-a spus că acesta s-ar fi îndreptat înspre oraş, motiv pentru care jandarmii au procedat la căutarea animalului sălbatic. Acesta a fost zărit pe o stradă din municipiu, echipajul de jandarmi trecând la îndepărtarea acestuia din zona locuită, reuşindu-se scoaterea lui în afara municipiului, la ieşirea spre comuna Valea Strâmbă, într-o zonă nelocuită. La faţa locului s-au aflat şi un echipaj SMURD şi un echipaj de poliţie, fiind emis şi mesaj Ro-Alert”, au precizat reprezentanţii Jandarmeriei. 

VEZI ȘI: Scandal cu pistoale într-un spital din Constanța. Tatăl unui copil a amenințat întreg personalul medical

Jandarmii au rămas în zonă pentru o perioadă de timp, pentru a se asigura că ursul nu se întoarce. Acţiunea a durat aproximativ o oră, misiunea încheindu-se fără alte incidente.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si