Close sidebar
Close sidebar

Harghita: Jandarmii au intervenit pentru îndepărtarea unui urs din municipiul Gheorgheni

Jandarmii au intervenit marţi dimineaţă pentru îndepărtarea unui urs din municipiul Gheorgheni, animalul fiind văzut mai întâi lângă o benzinărie de la marginea localităţii, după care a fost observat pe o stradă.

M.A.,


DISTRIBUIE
acest articol

După îndepărtarea ursului, jandarmii au mai rămas în zonă pentru a se asigura că animalul nu revine.

Potrivit rerpezentanţilor Jandarmeriei Harghita, marţi, în jurul orei 3.40,  jandarmii au fost solicitaţi prin 112 pentru a îndepărta un urs de la periferia municipiului Gheorgheni. 

Citeste si: Ce impozit plătește românul cu cea mai mare pensie! Incredibil, cât ar plăti un salariat cu același venit

Un bărbat a anunţat prezenţa unui urs în apropierea unei benzinării de la marginea municipiului Gheorgheni, iar la faţa locului a fost trimis un echipaj de jandarmerie din cadrul Detaşamentului 4 Jandarmi Gheorgheni care a constatat că ursul nu se mai află în zonă.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: ANUNȚ de ultimă oră de la Ministerul Sănătății! Pacientul din Bacău suspect de CORONAVIRUS va fi externat

Citeste si: Așa faci cea mai bună cafea din lume. Secretul pe care trebuie să îl afli

“Apelantul le-a spus că acesta s-ar fi îndreptat înspre oraş, motiv pentru care jandarmii au procedat la căutarea animalului sălbatic. Acesta a fost zărit pe o stradă din municipiu, echipajul de jandarmi trecând la îndepărtarea acestuia din zona locuită, reuşindu-se scoaterea lui în afara municipiului, la ieşirea spre comuna Valea Strâmbă, într-o zonă nelocuită. La faţa locului s-au aflat şi un echipaj SMURD şi un echipaj de poliţie, fiind emis şi mesaj Ro-Alert”, au precizat reprezentanţii Jandarmeriei. 

VEZI ȘI: Scandal cu pistoale într-un spital din Constanța. Tatăl unui copil a amenințat întreg personalul medical

Jandarmii au rămas în zonă pentru o perioadă de timp, pentru a se asigura că ursul nu se întoarce. Acţiunea a durat aproximativ o oră, misiunea încheindu-se fără alte incidente.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI