Close sidebar
Close sidebar

HARTA Cod galben de vijelii! Zona vizată de atenționarea meteorologilor

Județul în care vântul poate să bată cu peste 70 de kilometri/oră. Meteorologii au făcut anunțul cu câteva minute în urmă.

Antonia Cioanca,

[Sursa foto: Unsplash]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Zilele care au rămas din această săptămână aduc intensificări semnificative ale vântului în Caraș-Severin. Județul se află sub cod galben de vijelii.

Avertizarea meteorologilor urmează să intre în vigoare joi, 17 octombrie, la ora 21:00 și este valabilă până duminică, 20 octombrie, la ora 09:00.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citește și: Fenomenul meteo care apare de miercuri în țară. Vremea se schimbă în zilele următoare

[Sursa foto: meteoromania.ro]

Avertizare de vânt puternic. Anunțul meteorologilor 

 „În intervalul menționat, în județul Caraș-Severin vântul va avea intensificări cu rafale de 55...65 km/h, și temporar de peste 70 km/h.

Joi (17 octombrie), local și temporar vor fi intensificări ale vântului și în sud-estul țării, cu viteze în general de 40...50 km/h”, precizează meteorologii.

Citește și: VIDEO Inundații în deșertul Sahara! Fenomenul șocant i-a făcut pe climatologi să anunțe o schimbare meteo radicală

[Sursa foto: Unsplash]

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI