Românii trebuie să își scoată hainele groase din dulap, după mai multe zile în care temperaturile au fost ridicate cu mult peste normalul acestei perioade din an. Administrația Națională de Meteorologie spune că vremea se strică.

Este anunțată instabilitate atmosferică în cursul zilei de sâmbătă și mai multe avertizări de vreme rea. 

Consultă prognoza meteo pentru ziua de sâmbătă. Află cum va fi vremea azi.

Avertizări meteo imediate pentru ziua de sâmbătă

Meteorologii au emis două avertizări meteorologice pentru ziua de sâmbătă, 4 noiembrie 2023.

Prima avertizare meteo este valabilă de la ora 15:05 până la ora 17:00 în județul Constanța și județul Tulcea. Este anunțată vijelie puternică cu rafale de 70-90 km/h, frecvente descărcări electrice, grindină, (local) averse torențiale care pot acumula peste 25 l/mp.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO- Când se dă drumul la căldură în Capitală? Pe șantierele din București se lucrează de zor pentru a termina reparațiile

Cea de- a doua avertizare meteo este valabilă de la ora 15:00 până la ora 16:30, în județele Brăila și Ialomița (Făcăeni, Mihail Kogălniceanu, Gura Ialomiței, Vlădeni, Giurgeni). În acest interval sunt anunțate vijelie puternică cu rafale de 70-90 km/h, frecvente descărcări electrice, grindină, (local) averse torențiale care pot acumula 20-25 l/mp.

ANM: Cod galben de instabilitate atmosferică

Meteorologii ANM au emis un cod galben de instabilitate atmosferică pentru Dobrogea, cea mai mare parte a Munteniei și jumătatea sudică a Moldovei.

Avertizarea meteorologică este valabilă în intervalul 4 noiembrie, ora 10- 4 noiembrie, ora 23.

vremea azi

Au fost emise două avertizări meteo de vreme rea.

[Sursa foto: ANM]

Citește și: EXCLUSIV- Vremea se schimbă radical în România! Vin ploile, însă temperaturile se mențin în continuare mai mari: ”O să avem o vreme mai britanică în următoarele zile”

„În Dobrogea, cea mai mare parte a Munteniei și în jumătatea sudică a Moldovei, vor fi perioade cu instabilitate atmosferică ce se va manifesta prin intensificări ale vântului cu rafale de 55...65 km/h, izolat vijelii puternice (rafale de peste 70 km/h), averse moderate cantitativ, descărcări electrice și izolat grindină.

Cantitățile de apă vor fi de 25...35 l/mp și izolat vor depăși 40 l/mp”, au anunțat meteorologii.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si