Armata israeliană (IDF) a anunțat că l-a ucis, marți 22 octombrie, pe Hashem Safieddine, un oficial de rang înalt al Hezbollah, care putea să devină următorul lider al grupului, informează Euronews.com.

Citește și: VIDEO Ultimele clipe din viața liderului Hamas Yahya Sinwar, filmate din drona ucigașă

Potrivit IDF, Safieddine a fost ucis într-un atac aerian în sudul Beirutului, la scurt timp după uciderea fostului lider al Hezbollah, Hassan Nasrallah.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Răsturnare de situație în cazul asasinatului cu bombă de la Arad. Fiica milionarului ucis a fost dusă la audieri- antena3.ro

Citeste si: Animalele care nu vor mai putea fi ucise. Fermele se vor închide. Angajații trebuie să își găsească alt loc de muncă- wowbiz.ro

Nu a existat nicio confirmare imediată din partea grupului militant cu privire la soarta lui Safieddine.

Bombardamentul care l-ar fi ucis pe Saffieddine a omorât alți 25 de lideri Hezbollah, potrivit Israelului.

Cum a fost ucis noul lider al Hezbollah

Armata israeliană a declarat că Safieddine a fost ucis într-un atac efectuat în urmă cu trei săptămâni în suburbiile sudice ale Beirutului, aceasta fiind prima confirmare a morţii sale.

La începutul acestei luni, Israelul a declarat că acesta a fost „probabil” eliminat.

„Am ajuns la Nasrallah, la înlocuitorul său şi la cea mai mare parte a conducerii superioare a Hezbollah. Vom ajunge la oricine ameninţă securitatea civililor din statul Israel”, a declarat şeful armatei israeliene, generalul locotenent Herzi Halevi.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si