S-a dat alarma în județul Satu Mare după ce un incendiu puternic de vegetație s-a extins pe mai multe hectare. Autoritățile au fost alertate în jurul ore 12:40.

Incendiu a avut loc în afara localităților Sâi și Necopoi din județ și s-au extins atât de mult până ce au ajuns la liziera pădurii care se află în apropiere, scrie PresaSM.

Citește și: Județul din România care a secat! Oamenii rămân treptat fără apă și se chinuie să supraviețuiască: "Te duci repede, mori"

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: O filmare din Coreea de Nord arată ce pățesc niște fete care au fost prinse uitându-se la filme sud-coreene. Imaginile au provocat șoc- antena3.ro

incendiu satu mare, militari, pompieri, incendiu padure

Unul dintre militarii care au intervenit a fost rănit

Mai multe echipaje de la Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență, Serviciile Voluntare pentru Situații de Urgență, mai mulți voluntari și aproximativ 80 de militari din cadrul Ministerului Apărării Naționale (unitate din județul Maramureș) au venit la locul incendiului, pentru a-l stinge înainte ca flăcările să ajungă și la pădure.

În momentul în care au fost chemați, soldații se aflau în poligonul de tragere al Ministerului Apărării Naționale din zona Tătărești. Au venit la locul incendiului cu nuiele, lopeți și alte unelte și s-au luptat să stingă flăcările.

Din nefericire, în cadrul intervenției au apărut și victime. Este vorba despre un soldat în vârstă de 19 ani, din cadrul unei unități din Maramureș. Mai mulți militari și polițiști l-au transportat până la drumul principal, de unde a fost preluat de un echipaj medical, care l-a transportat la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean Satu Mare

pentru investigații suplimentare.

Polițiștii fac acum investigații în acest caz, pentru a determina cu exactitate cum s-a produs incendiul masiv.

Citește și: VIDEO Detalii cutremurătoare în cazul fetei de 18 ani care și-a pus capăt zilelor. Ar fi fost abuzată încă de la 14 ani de tatăl vitreg. Mama ei bănuiește că individul a ucis-o: „Era gelos pe ea, nu suporta să vorbească cu un băiat”

incendiu satu mare, militari, pompieri, incendiu padure


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si