La nici 24 de ore de când gruparea teroristă Hamas din Fâșia Gaza a declanșat războiul în Israel, gruparea Hezbollah, cu sediul în Liban a intrat duminică în război cu Israelul.

Bilanțul negru din Israel a ajuns la peste 350 de morți și peste 1800 de răniți. 

Anunțul a fost făcut de purtătorul de cuvânt al Forțelor de Apărare Israeliene. În aceste momente, luptătorii Hamas sunt prezenți în 7 orașe din sudul țării, scrie într-un comunicat al grupării.

Autoritățile au confirmat informația și precizează că se duc lupte grele în orașele din sudul țării. 

Citește și: UPDATE- Ziua 2 de război în Israel. Reacția premierului israelian după bombardamentele teroriste: „Începe un război lung şi dificil”

Gruparea Hezbollah a atacat Israelul, duminică

Forţele de Apărare ale Israelului a publicat imagini cu atacurile sale aeriene asupra unui cort al Hezbollah instalat pe teritoriul israelian şi a altor infrastructuri de la graniţa cu Libanul.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Gruparea teroristă din Liban a tras o serie de proiectile asupra unor situri militare din regiunea disputată a Muntelui Dov.

Până în aceste momente nu au fost raportaţi răniţi în Israel sau în Liban.

„Artileria israeliană este în curs de a lovi zona din Liban din care a provenit focul", se arată în comunicat.

Potrivit Reuters, proiectilele lansate de pe teritoriul libanez au lovit dis-de-dimineață o poziţie militară israeliană în fermele Shebaa ocupate de Israel.

Citește și: VIDEO- Mărturiile oamenilor care au văzut războiul din Israel cu proprii ochi. Printre ei se află și fotbalistul român Antonio Sefer și cântăreața Ruby: „Îmi e foarte frică! Sunt într-un buncăr acum”

Gruparea teroristă Hezbollah revendică responsabilitatea pentru tirul de mortiere efectuat astăzi din Liban asupra nordului Israelului.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si