Hillary Clintona avut din nou ghinionul sa fie filmata in ipostaze jenante. Si de aceasta data imaginile au devenit virale. Incidentul s-a petrecut in India, pe 12 martie, iar sotia fostului presedinte american era sa cada nu o data, ci de doua ori in timp ce cobora niste scari nu tocmai sigure. Norocul ei a fost a avut alaturi pe cineva care o tinea de brat, altfel intamplarea s-ar fi terminat destul de rau pentru ea.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Viitura care a inundat Budapesta va lovi România. Debitul Dunării este în creștere. Ce localități ar putea avea probleme- wowbiz.ro

Hillary Clinton a mers in India si pentru a-si promova ultima carte scrisa, intitulata „What Happened” („Ce s-a inamplat”), in care incearca sa justifice esecul la alegerile prezidentiale din 2016. in lucrare, Hillary da vina pe votanti, care „nu vor ca oamenii de culoare sa primeasca drepturi” sau ca „femeile sa primeasca locuri de munca”.

si-a mai promovat cartea si in Londra, anul trecut, in octombrie, cand iar s-a impiedicat.

„Coboram scarile in pantofi cu tocuri si aveam o ceasca de cafea in mana. M-am uitat peste umar sa vorbesc cu cineva, iar tocul mi-a alunecat si am cazut pe spate. Am incerct sa ma ridic, dar a durut foarte tare. Mi-am rupt un deget”, a explicat Hillary intr-un interviu, potrivit Daily Mail.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si