Fata a fost prinsa pe 19 septembrie de catre politistii din Constanta, care o cautau pentru ca aveau mai multe plangeri pe numele ei, in care se declarau furturi importante din punctele de lucru in care tanara fusese angajata. Dupa ce a fost identificata si i s-au prezentat infractiunile pentru care era suspecta, tanara si-a recunoscut faptele si a fost retinuta pentru 24 de ore.

Fata era cercetata, sub control juditiar, inca din

29 iunie, pentru savarsirea infractiunii de santaj impotriva unui barbat din Cernavoda. Pe 21 august, tanara a sustras 650 de lei din vestiarul angajatilor unei societati la care venise sa efectueze un stagiu de proba, in vederea unei angajari la o locatie de alimentatie publica din Satul de Vacanta. Pe 6 septembrie, fata a repetat scenariul cu angajarea si a sustras 4.500 de lei din sertarul casei fiscale a unui local de alimentatie publica din municipiul Constanta.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Tanara, ajunsa la cercetari a recunoscut si ca pe 14 aprilie a furat 20.000 de lei de la o societate de schimb valutar, tot din Constanta. Dupa audierile de miercuri, de la Parchetul de pe langa Judecatoria Constanta, tanara a fost escortata si introdusa in arestul IPJ Constanta.

In cursul zilei de astazi se va face propunerea catre instanta de judecata cu masura arestarii preventive.

sursa: cugetliber.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si