După meci, Horia a vorbit despre cariera lui și despre felul în care a trăit toată această săptămână, când a participat pentru a șaptea oară la balul de final de an. Românul în vârstă de 36 de ani va pune punctul final săptămâna viitoare la Cluj-Napoca în întâlnirea de Cupa Davis cu Peru.

Horia Tecău a fost jucător profesionist timp de 18 ani

În cei 18 ani de profesionism, Horia a cucerit 38 de trofee la dublu, disputând alte 24 de finale.

Dintre trofeele sale cele mai prețioase sunt cele două de Mare Șlem cucerite la Wimbledon în 2015 și la US Open în 2017, ambele alături de Jean-Julien Rojer, dar și cupa de la Turneul Campionilor din 2015.

Citeste si: Este doliu în lumea sportului. Un fost antrenor al lotului naţional de lupte a murit

Sunt foarte fericit, nu cred că aș fi putut avea un scenariu mai bun pentru a trăi acest moment. Sunt recunoscător că am ajuns aici, la Turneul Campionilor, făcând parte dintr-o echipă grozavă, pe cea mai mare scenă și jucând împotriva unor prieteni pe care-i știu de 15 ani sau mai mult și că totul s-a încheiat cu o victorie. O să las acest sport în urmă cu acest sentiment.”, a declarat Horia Tecău pentru gsp.ro.

Turneul Campionilor de la Torino

COSR: Mulţumim, Horia Tecău! Retragerea e doar un nou început...

Comitetul Olimpic și Sportiv al României (COSR) a transmis, joi, 18 noiembrie 2021, un mesaj de mulţumire tenismenului Horia Tecău, care şi-a anunţat retragerea din activitate. Forul olimpic român subliniază că "retragerea e doar un nou început".

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Citeste si: Horia Tecău s-ar putea retrage din activitate după Turneul Campionilor de la Torino

"Mulţumim, Horia Tecau!

Pentru fiecare moment trăit împreună la Rio, pentru emoţiile şi inspiraţia clipei care ţi-a adus argintul olimpic, pentru călătoria frumoasă din Cupa Davis şi cele trei trofee de Mare Şlem.

Team Romania e mândră de tot ceea ce ai realizat în tenis şi îţi transmite că retragerea e doar un nou început...", este mesajul transmis de COSR.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si