Horoscop 15 decembrie 2020 pentru toate zodiile. Iată ce v-au rezervat astrele pentru această zi

Berbec

S-ar putea sa va astepte o perioada grea din punct de vedere emotional, datorita unor dificultati la locul de munca, dar si in familie. Indiferent de natura lor, relatiile voastre vor avea de suferit, este foarte important sa ramaneti calmi si sa fiti mai intelegatori cu cei din jur, chiar si atunci cand sunteti presati de timp.

Este posibil ca in aceste zile sa obineti o suma importanta de bani care v-ar ajuta sa terminati un proiect, insa veti avea de ales intre un numar de prioritati; nu exista o varianta corecta, asa ca fiti obiectivi si nu va lasati coplesiti de situatie. Veti fi predispusi infectiilor, asa ca nu tratati ranile superficial.

Taur

Azi ai multe de rezolvat, dar nu intra în panică. Dacă nu te vei încăpățâna să lucrezi numai pe cont propriu, vei avea mai multe șanse de reușită, acceptă faptul că ai nevoie și de colegi, poate de angajați. Pe finele zilei ai putea să organizezi o mică petrecere, pentru a le face o surpriză celor din jur, dar și pentru a te simți apreciat.

Gemeni

Vestea bună vine de la muncă unde se pare că ești apreciat, poate veni în cursul zilei o sumă de bani, la care nici nu te gândeai, dar și instinctul de a cheltui totul dintr-un foc este foarte mare.

Acasă lucrurile nu stau la fel de bine. O plimbare în natură împreună cu partenerul ar putea schimba situația.

Rac

Încearcă în această zi să rezolvi o problemă dificilă de la locul de muncă, din afaceri. Pune la cale un plan de acțiune pe termen scurt și vei constata că vei avea reușite. Sentimental ziua aduce armonie, înțelegere, împărțirea responsabilităților față de cei mici.

Sunt șanse să participi la un eveniment, unde te vei relaxa.

Leu

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Faptul ca astazi va veti afla intr-un con de umbra nu va convine absolut deloc; ba chiar va depima extrem de mult, de vreme ce va place sa fiti in prim plan, uzati din plin de capacitatile de leader. Totusi, trebuie sa va ganditi ca, poate, lucrurile stau astfel dintr-un motiv bine intemeiat. Poate e momentul sa luati o pauza, sa va trageti sufletul dupa o perioada mai incarcata, sa va vedeti de propria stare de sanatate, de propria bunastare. In loc sa va revoltati contra situatiei, mai bine ati folosi aceste momente de respiro in beneficiul vostru. Daca manifestati disponibilitate in acest sens, s-ar putea sa puneti bazele unor relatii destul de influente, care v-ar putea aduce ascensiune in cariera sau castiguri financiare deloc de neglijat.

Fecioara

Pe plan profesional este o zi bună pentru a pune în practică un plan mai vechi, pe care l-ai tot amânat.

Finele zilei predispune la participarea la un eveniment de familie. Dacă ești singur sau pe cale să te desparți de o persoană, acest interval predispune la întâlniri, distracție, o nouă iubire.

Balanță

Mândria îți poate afecta astăzi starea de sănătate. În plus, partenerul iubit te poate supăra printr-o mărturisire surprinzătoare. Se recomandă mai multă bunăvoință și înțelepciune dacă ai de luat decizii importante în ceea ce privește viața de cuplu.

Scorpion

Stresul poate să pună stăpânire pe tine, ca urmare sistemul digestiv poate manifesta unele probleme în această zi. Însă acestea vin să-ți arate de fapt că se înregistrează un blocaj de energie negativă în zona ficatului. Prin urmare încearcă să nu mai fii invidios pe ceilalți, fiecare are viață proprie.

Săgetător

Pe plan sentimental ai mai multe reproșuri de făcut, ți se pare că cel drag nu te înțelege, încearcă să-i explici ceea ce simți printr-un discurs clar, altfel acesta nu are de unde să știe prin ce frământări treci. Sănătatea poate avea și ea de suferit de pe urma unei ușoare depresii.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Capricorn

Rezultatele apărute în urma proiectului finalizat la locul de muncă nu îți sunt tocmai favorabile. Încearcă să ceri și sfaturile colegilor înainte de a lua o decizie, vei constata că îți pot fi de folos. Dacă te gândești să părăsești țara poți să primești o veste îmbucurătoare pe email sau din străinătate.

Vărsător

Vă spuneți părerile și aveți curajul de a spune chiar lucruri neașteptate, dar tonul poate fi agresiv și sarcastic. Ceilalți pot avea impresia că sunt manipulați, o opinie ar putea provoca tensiuni nejustificate. Recomandarea zilei este să analizați ce se poate remedia, cereți ajutorul unei persoane de la care aveți ce învăța.

Pești

Ocaziile de afirmare sau inițierea unei proiect nu sunt în această zi favorizate de astre. Nu este de mirare faptul că încerci acum din răsputeri să faci imposibilul posibil. Se pare că nici familia nu se arată dornică să te susțină pentru a deveni realitate ceea ce ți-ai propus.

Citeste si: Meme-uri de iarnă. Sărbătorile de iarnă vor fi mai vesele cu aceste imagini! Galerie foto


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si