Close sidebar
Close sidebar

Horoscop 16 octombrie 2023. Zodia care începe săptămâna cu noroc pe plan financiar

Horoscop 16 octombrie 2023. Începutul de săptămână vine cu vești bune pentru unii nativi, pe plan financiar. Astrologii recomandă însă prudență în ceea ce privește relațiile personale, deoarece este posibil ca unele legături să scârțâie.

Maria Stiuca,

Horoscop 16 octombrie 2023

[Sursa foto: Freepik]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Horoscop 16 octombrie 2023. Iată ce zodii se vor bucura de bani la început de săptămână.

Berbec

Berbecii vor avea parte de un început de săptămână minunat, mai ales pe plan amoros. Chiar dacă au avut loc mici certuri între ei și persoanele iubite, acesta este momentul în care pot repara greșelile.

Citește și: Horoscop 14 octombrie 2023. Această zi aduce o energie pozitivă pentru Berbeci

Taur

Taurii încep săptămâna cu dreptul pe plan financiar. Se va ivi o oportunitate la locul de muncă prin care nativii se pot bucura de venituri substanțiale, în plus. Totuși, înțelept ar fi să pună și ceva bani la saltea, pentru a nu duce lipsă în „zilele negre”.

Citeste si: Un nou cutremur în această seară, în România! Ce magnitudine a avut și unde s-a resimțit- kanald.ro

Citeste si: Amalia a dispărut chiar din fața blocului și nu a mai venit acasă! Toată lumea o caută cu disperare. Mama tinerei de 18 ani și-a strigat durerea pe internet: „Vă rog din suflet cine a văzut-o să mă ajute”- wowbiz.ro

Citeste si: Cum se trăiește în a șasea "Zonă Albastră" a lumii. Numărul persoanelor care depășesc 100 de ani s-a dublat în zece ani- antena3.ro

Gemeni

Nativii acestei zodii nu duc lipsă de energie bună și cu idei noi. Simt că nimic nu-i poate opri, iar începutul săptămânii vine pentru ei cu reușite.

Rac

O zi de început de săptămână norocoasă pentru Raci. Nativii au muncit mult în această perioadă, motiv pentru care pot profita de moment pentru a cere o mărire salarială. Astrele le vin în ajutor cu vești bune și de ce nu, cu suplimentarea veniturilor.

Leu

Leii traversează o perioadă dificlă în ceea ce privește relațiile cu prietenii.

Cel mai bine ar fi ca în această zi să ceară ajutorul familiei și să se detașeze de celelalte persoane, cel puțin pentru moment.

Fecioară

Fecioarele se simt excelent în această zi. Astfel, aleg să se bucure de o zi de shopping, și să profite de o zi de luni așa cum își doresc.

Citește și: Horoscop de weekend 14-15 octombrie 2023: Zodiile care au parte de relaxare și distracție. Surprizele se țin lanț pentru ele

Balanță

Nativii acestei zodii își pun la punct toate planurile pe care le au în gând. În sfârșit, tot ce și-au propus să facă până acum prinde contur, de aceea este recomandat să includă și partenerul de viață, care îi susține necondiționat.

Scorpion

Ziua de luni vine cu vești bune pentru Scorpioni. Au ajuns în punctul în care pot să-și folosească finanțele exact așa cum își doresc. Începutul de săptămână poate veni cu o sesiune de shopping și poate și cu o schimbare de look.

Săgetător

Nativii au parte de o zi aglomerată, plină de sarcini. Este tipic pentru o zi de luni, însă, după serviciu se bucură de timpul liber și vor să se relaxeze. Seara vine destul de relaxantă pentru Săgetători, poate cu un film bun și o cană de ciocolată caldă.

Capricorn

Capricornii vor să petreacă mai mult timp cu ei înșiși, însă, recomandat este să nu se izoleze total. Ziua de luni poate veni cu vești bune pe plan profesional, astfel că nativii pot fi surprinși cu o nouă colaborare.

Vărsător

Vărsătorii sunt foarte comunicativi în această zi de luni. Se bucură de prezența prietenilor, dar și a familiei, pe care se pot baza oricând. După muncă, vor să profite de timpul liber pentru a se relaxa.

Pești

Peștii vor fi în centrul atenției astăzi. Sunt comunicativi, plini de energie și sunt înconjurați de aceleași energii pozitive. Relațiile dintre prieteni și colegii de muncă sunt tot mai bune, iar Peștii se bucură de compania acestora.

Citeste si: Se măresc iar pensiile, odată cu luna noiembrie! Cine va beneficia de această majorare?- kfetele.ro

Citeste si: Erika Isac, criticată aspru pentru scenele abuzive prezentate în videoclipul piesei BOO HOO: "Militează împotriva violenței asupra femeilor, dar videoclipurile ei sunt pline de violență și imagini vulgare"- radioimpuls.ro

Citeste si: Cum se trăiește în a șasea "Zonă Albastră" a lumii. Numărul persoanelor care depășesc 100 de ani s-a dublat în zece ani- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI