Horoscop 18 decembrie 2021. Unii nativi ai zodiacului  vor avea parte de o zi frumoasă, alții, dimpotrivă, una grea. Capricornii vor avea parte de o zi în care lucrurile nu vor ieși așa cum își doresc, dar vărsătorii se bucură de  multe vești bune.

Citeste si: Horoscopul săptămânii

Horoscop 18 decembrie 2021 pentru toate zodiile

Iată horoscopul zilei de 18 decembrie 2021 pentru  toate semnele zodiacale!

Berbec

Nativii zodiei Berbec vor fi invitați la o aniversare unde se vor simți foarte bine. Atmosfera va fi una armonioasă, ceea ce îi va binedispune.

Taur

Taurii vor avea parte de foarte multă muncă la serviciu, dar vor reuși să ducă toate lucrurile la bun sfârșit. Vor da dovadă de multă organizare, iar lucrurile vor ieși așa cum își doresc. Pe seară, partenerul de viață îi va aștepta cu o masă pe placul lor.

Gemeni

Gemenii vor pleca într-o excursie împreună cu familia, ce îi va binedispune foarte mult. Toată lumea va fi amabilă cu ei, lucru care îi va binedispune.

Rac

Partenerul de viață te va bucura cu o surpriză. Te va duce într-un loc care te încântă foarte mult și unde nu ai mai fost de mult timp.

Leu

După o săptămână bună pentru ei în care au muncit foarte mult, leii vor avea parte de multă odihnă și relaxare. Vor face doar ceea ce vor ei.

Fecioară

Fecioarele vor avea în sfârșit parte de vești bune. Prietenii îi vor suna pentru o invitație în oraș, având în vedere perioada grea prin care trec. 

Balanță

Balanțele vor face o excursie în afara orașului alături de partenerul de viață.Se vor bucura din plin de plăcerile vieții de la țară.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Horoscop decembrie 2021: Totul le merge ca pe roate acestor nativi!

Scorpion

Scorpionii au o mare dilemă. Sunt foarte atrași de cineva care le face curte, dar pe de altă parte sunt implicați într-o relație. Sunt foarte nehotărâți în privința a ce trebuie să facă în perioada următoare.

Săgetător

Primești un telefon de la o rudă pe care nu ai mai auzit-o de mult timp. Îți spune că e bine și lucrurile s-au aranjat pentru ea, având în vedere că ultima oară când ați vorbit nu era într-o situație prea bună.

Capricorn

Capricornii vor avea parte de o zi nu tocmai bună. Nu le merge nimic așa cum și-ar dori, deși își fac numeroase planuri. Pe seară se vor relaxa cu un pahar de vin, încercând să uite ziua nefericită pe care au avut-o.

Vărsător

Un prieten îți va da o veste bună și te sună să îți spună că te poate scoate din încurcătura în care te afli. Vei deveni foarte binedispus imediat.

Pești

Primești o propunere de afaceri la care trebuie să te gândești foarte bine în perioada următoare. Analizează toate aspectele și gândește-te care este cea mai bună decizie pentru tine.

Citeste si: Horoscop 2022: Zodiile protejate de astre. Au parte de un an de excepţie

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si