Horoscopul pentru ziua de 18 mai 2021 anunţă surprize neașteptate pentru unele zodii, însă pentru unele, astrele nu au deloc vești bune!

Horoscop 18 mai 2021 pentru toate zodiile

Iată horoscopul zilei de 18 mai 2021 pentru toate semnele zodiacale. 

Berbec

O zi cu multe beneficii pentru berbeci. Se pare că există o abundență de succes pe plan profesional în viața voastră și continuă să crească pe măsură ce relațiile cu familia sau cunoștințele se îmbunătățesc.

Vei avea mai multă încredere în forțele proprii, dar și noi idei care te vor ajuta să progresezi în tot ceea ce faci.

Taur

Momente grele în viața taurilor. Ai trecut printr-o perioadă mai grea, despresivă chiar, însă îți vei reveni pas cu pas, nu ar trebui sa te mai îngrijoreze acest lucru. Îti este recomandat să nu mai iei în considerare tot ce spune lumea despre tine și să încerci noi activități. Petrece mai mult timp cu persoanele dragi.

Gemeni

Astăzi, nu esti într-o stare prea buna și nu prea reușesti să lucrezi în echipă. Nu esti multumit des metodele de lucru, dar și pentru că ai în preajma ta oameni impulsivi care nu intenționează să-ți asculte sfaturile. Ar trebui să nu mai iei totul asa în serios și să fii mai indiferent cu unii oameni.

Horoscop 18 mai 2021. Zodiile care au parte de încercări grele
Horoscop 18 mai 2021. Zodiile care au parte de încercări grele[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Horoscop 17 mai 2021: Zodiile care încep săptămâna cu dreptul: Au noroc pe toate planurile

Rac

Te simți lipsit de puteri, deoarece în ultimele zile ai fost foarte activ. Vei fi nevoit sa te deplasezi, însă la diverse intalniri chiar daca nu iti doresti asta. În aceasta zi, ai putea sa-ti faci unele planuri pentru o vacanta cu prietenii.

Leu

Astăzi, nu esti multumit de fizicul tău, însă vei lua o rapid hotărâre in aceasta privinta. Nu mai esti atat de activ si asta se vede. Astfel, vei încerca sa suplimentezi orele de exercitii fizice pe care le-ai pierdut. Recomadat ar fi să nu te forțezi prea mult, deoarece nu este o zi tocmai bună pentru tine din acest punct de vedere și risti să fii epuizat.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO -Astrologi: Petreceți cât mai mult timp cu prietenii și familia

Fecioara

Se pare ca esti pregatit să-ti faci planuri marete de viitor. Poate că visezi la o tara exotica sau poate vrei sa vezi anumite locuri pe care nu le-ai mai vazut pana acum. Ti-ai putea indeplini si aceste dorinte, insă doar daca te concentrezi pe ceea ce e bine pentru tine și vei privi lucrurile si din alte perspective.

Cu siguranta vei stii daca vei putea planifica o astfel de calatorie cu o persoana draga. Toti vor avea incredere in ceea ce urmează să planifici.

Balanta

Unele proble pe plan financiar iti dau batai de cap, astazi. La serviciu, colegii vor veni cu multe proiecte ce sunt incurcate pentru a ii ajuta, gasindu-le solutii. Simti ca nu mai poti face față. Încearca totusi sa nu iti neglijezi partenerul de viata. Îi poti fac eo surpiză savuroasa si veti petrece clipe minunate.

Scorpion

Astăzi esti foarte rational și ai o intuiti foarte dezvoltata. Ai in plan o intalnire romantica cu o persoana la care ti foarte mult. Însă nu este nevoie sa te deplasezi prea mult. Incearca sa faci aceasta intalnire sa una de neuitat si sa merite tot efortul.

Horoscop 18 mai 2021. Zodiile care au parte de încercări grele
Horoscop 18 mai 2021. Zodiile care au parte de încercări grele[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Ce este ascendentul si cum te influenteaza acest semn astrologic

Sagetator

O zi buna pentru sagetatori. Vei avea parte de unele surpize la care nu te-ai fi asteptat. Daca detii un bun valoros, vei descoperi ca valoarea sa a crescut cu mult peste asteptarile tale. Acest lucru ar putea implica imobiliarele dar s-ar putea implica si alte resurse cum ar fi actiuni. Vei fi intr-o stare foarte buna, te vei simti mai fericit ca oricand.

Capriorn

Astazi vrei sa sari in ajutorul tuturor cu sfaturi si numai. Unii dintre prietenii tai chiar vor avea nevoie de tine in momentele grele prin care trec, unul dintre ei poate parea deprimat si ingrijorat dar nu doreste sa imparta grijile cu tine. Incearca sa-i arati empatie și intelegere, si astfel iti va asculta sfaturile si va dori sa il ajuti.

Varsator

Se anunta o zi buna pentru a merge inainte cu noile proiecte si visele pe care le ai decat sa cauti anumite angajamente si raspunsuri. Simte-te bine oriunde ai fi, profita de aceasta zi minunata si iesi cu prietenii. Activitatile de grup vor fi puternic favorizate si nimic nu iti va sta in cale.

Horoscop 18 mai 2021. Zodiile care au parte de încercări grele
Horoscop 18 mai 2021. Zodiile care au parte de încercări grele[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Statul român oferă suma de 700 de lei pentru femei! Care sunt criteriile necesare?- kfetele.ro

Citeste si: Horoscop de weekend, 19-20 octombrie 2024: Zodia care o să îndure adevărate drame și greutăți. Această durere îi „pune capac”, ajungând în pragul disperării- radioimpuls.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Profeţia înfiorătoare a lui Nostradamus pentru 2021: Ce se întâmplă cu România?

Pesti

Se pare ca esti afectat de unele traume mai vechi. Nu toate amintirile din trecut sunt placute dar ziua de azi te va ajuta sa te eliberezi de toate acele momente grele ce ti-au fost cauzate de amintiri. Pana la sfarsitul zilei te vei simti mai usurat si vei dori sa profiti din plin de oportunitatile pe care le vei avea.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si