Horoscop 2 octombrie 2023. Mișcarea Soarelui de la un semn astrologic la altul poate dezvălui multe lucruri despre viitorul fiecărei zodii.

Horoscop 2 octombrie 2023. Soarele intră în Balanță în octombrie, începând cu data de 18 octombrie, scăzând nivelul de energie al indivizilor și reducând motivația și forța motrice a nativilor.

Citește și: EXCLUSIV- Horoscop octombrie 2023, realizat de astrologul Ioana Ispas. Schimbări majore pentru unele zodii/ Cine sunt norocoșii toamnei?

Mișcări astrologice pe 2 octombrie. Mercur va intra în Fecioară pe data de 2 octombrie, moment în care și Jupiter se află în mișcare retrogradă în Berbec.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Venus va intra în Leu pe 2 octombrie, în timp ce Saturn se află în mișcare retrogradă în Vărsător. 

Horoscop 2 octombrie 2023. Berbec

Devine foarte evident pentru Berbeci că trebuie să ia o decizie financiară importantă... și încă una mare. Este posibil să fii nevoit să vinzi ceva sau să decizi la ce să renunți pentru a obține mai multă abundență în viața ta. Este un moment favorabil pe plan financiar, dar va trebui să te decizi la ce trebuie să renunți pentru ca lucrurile bune să înceapă.

Horoscop 2 octombrie 2023. Taur

Taurii se întreabă azi dacă au luat decizia corectă cu privire la iubire și la persoana cu care sunt într-o relație. Acest lucru nu înseamnă că au făcut o alegere greșită, doar că este un moment de maximă sinceritate. Vei trece cu bine peste această încercare.

Horoscop 2 octombrie 2023. Gemeni

Este o zi care necesită răbdare, Gemenii nu sunt siguri unde se află în ceea ce privește o anumită oportunitate de angajare. Dacă simți că ai reușit și ți se garantează succesul financiar în orice are de-a face cu asta, totuși nu primești confirmarea în acest moment. Nu exagera cu îngrijorarea.

Horoscop 2 octombrie 2023. Rac

Este un moment de verificare a realității cu privire la ceea ce crezi că poți face față. Ești o persoană foarte puternică și motivată, cu toate acestea, uneori îți supraestimezi abilitățile și azi e posibil să descoperi că nu ești făcut pentru jobul la care credeai că ai fi excelent. Asta nu înseamnă că nu ești foarte bun în ceea ce faci, însă nu poți face totul.

Horoscop 2 octombrie 2023. Leu

Cel puțin cineva se distrează săptămâna asta. Leul este cel care dă tonul distacției azi. Nu ești îngrijorat de nimic care să te doboare în aceste momente de energie. Asta îți permite să te bucuri de compania prietenilor și a celor dragi.

Horoscop 2 octombrie 2023. Fecioară

Deși nu e o zi dezamăgitoare, ea vine cu ideea de „același lucruri vechi”, sau "same old things". Asta înseamnă că nu e momentul să te aștepți la o schimbare majoră acum. Se pare că nimic nu se schimbă prea mult, același status quo domnește, ceea ce este bine pentru că nu promite nicio veste rea.

Horoscop 2 octombrie 2023. Balanță

Ești relaxat și destul de mulțumit să-ți faci treaba liniștit. Vei avea o mare oportunitate de a excela și de a afla mai multe despre subiectul care te interesează cel mai mult. Îți place să ai timp pentru a te afunda într-un proiect în care uiți cu totul de timp, iar acum e posibil să fii implicat profund în ceva creativ.

Horoscop 2 octombrie 2023. Scorpion

Cuvintele de ordine ale zilei: confuzie și muncă în echipă. Nu ești responsabil pentru reacțiile sau acțiunile celorlalți, și totuși acum par să fi pus în centrul unei drame fără să vrei, va trebui să rezolvi lucrurile nu doar pentru tine, ci și pentru alți oameni.

Horoscop 2 octombrie 2023. Săgetător

Afirmare, pozitivitate, reușită- astea sunt tag-urile momentului pentru Săgetători. Se pare că afirmațiile pozitive pe care le-ai stârnit în univers îți aduc un premiu sau o răsplată. Toate cerințele făcute de tine până acum stau la rând pentru a fi împlinite.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Horoscop 2 octombrie 2023. Capricorn

Dacă vrei, poți. Așa funcționează această zi pentru Capricorni. Vi se vor prezenta mai multe opțiuni. Alegerea pe care o faci este cea cu care va trebui să trăiești. Dacă vei face alegerea corectă, vei simți că merită să fii recompensat pentru că ai fidel dorințelor tale. Ești stoic și devotat și vei primi ceea ce meriți.

Horoscop 2 octombrie 2023. Vărsător

Chiar dacă nu ai de ce să îți faci griji din punct de vedere financiar, s-ar putea să descoperi că ți se cere să cheltui bani pentru ceva ce nu vrei neapărat să faci. Nu poți să nu te temi de sărăcie. Deși acest lucru nu are sens în cazul tău, nu reușești ușor să îți iei gândul de la ideea că riști să îți pierzi banii.

Horoscop 2 octombrie 2023. Pești

O singură mișcare greșită este suficientă pentru a te face să te simți puțin jenat. Tu vrei să faci bine, dar s-ar putea să spui ceva nepotrivit care poate să rănească pe cineva. Unii pot crede că vrei să impresionezi. Se pare că vei petrece o mare parte din această zi dorindu-ți să nu mai acționezi greșit.

Sursa: YourTango.com


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si