Horoscop 20 martie 2022. Descoperă horoscopul zilei de duminică, 20 martie 2022! Racii se pot simți demotivați din anumite cauze, leii sunt foarte pasionali, conștiincioși și se concentrează serios pe fiecare sarcină în parte, iar săgetătorii pot descoperi că unele planuri sunt date peste cap.

Horoscopul zilei de 20 martie 2022 pentru toate zodiile

Iată horoscopul zilei de 20 martie 2022 pentru toate semnele zodiacale!

Berbec

Duminica aceasta vei avea parte de surprize și de anumite clarificări și revelații. Totdată, s-ar putea să descoperi că lucrurile s-au întâmplat exact așa cum ți-a spus intuiția, așa cum ai simțit, și vei înțelege mai bine de ce este esențial să-ți asculți și vocea interioară. 

Horoscop 20 martie 2022. Cea mai norocoasă zi pentru unii nativi. Două zodii primesc o sumă de bani neașteptată

Horoscop 20 martie 2022. Cea mai norocoasă zi pentru unii nativi. Două zodii primesc o sumă de bani neașteptată

[Sursa foto: PixaBay]

Taur

În această zi, ești pus pe cheltuieli, te vei focusa pe ideea de abundență, de provizii, de stocare a unor lucruri.

Citeste si: Mercur retrograd în 2022. Patru hop-uri importante: Zodiile care vor avea de trecut teste grele

Te ajută emoțional să știi că ai cumpărat anumite lucruri, chiar dacă sunt pentru o perioadă mai mare de timp, chiar dacă nu au fost planificate. Te vor ajuta și unele discuții legate de viitor!

Gemeni

S-ar putea să fii mai nostalgic și să dai mai multă dovadă de empatie.

Este o zi bună pentru a purta unele discuții cu frații, părinții, anumite rude. Ai nevoie de această conectare cu familia extinsă, cu legătura cu rădăcinile, eventual cu o vizită a locurilor copilăriei, fie doar și imaginar sau depănând amintiri.

Rac

S-ar putea să te simți puțin demotivat, din cauza unei situații apărute pe neașteptate, sau din cauza problemelor altora care te-au acaparat.

Nu mai permite să preiei din emoțiile celorlalți, nu te mai încărca cu frici și frustrări care nu-ți aparțin, și mai ales care nu te ajută cu nimic. Detașează-te si relaxează-te!

Leu

Ești foarte pasional, conștiincios și te concentrezi serios pe fiecare sarcină în parte, oferindu-ți din cunoștințe, abilități și entuziasm. Sunt bine aspectate activitățile ce implică lucrul cu mâinile, cele creative, susțin astrele.

Citeste si: Horoscop pentru primăvara anului 2022: Ce zodii au noroc în iubire în lunile martie, aprilie şi mai?

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Este un moment bun să te vezi și cu prieteni dragi, să participi la diverse evenimente sociale.

Horoscop 20 martie 2022. Cea mai norocoasă zi pentru unii nativi. Două zodii primesc o sumă de bani neașteptată

Horoscop 20 martie 2022. Cea mai norocoasă zi pentru unii nativi. Două zodii primesc o sumă de bani neașteptată

[Sursa foto: PixaBay]

Fecioară

Ai o dorință puternică de a face lucruri noi, să pornești într-o aventură, să-ți arăți puterea și pasiunea. Poți fi tentată să începi unele proiecte și chiar să faci anumite demersuri în acest sens, poți găsi persoane care să te susțină și să ți se alăture.

Sunt bine aspectate azi și deciziile legate de sectorul financiar.

Balanță

În această zi, comunici foarte bine și reușești să ieși în evidență. Ai grijă ce promiți, pentru că oamenii se vor aștepta și se vor încrede în cele spuse de tine. Este bine aspectat sectorul amoros, ești mai tandru, mai atent cu partenerul de viață sau dacă nu ești implicat într-o relație, s-ar putea să remarci pe cineva special.

Scorpion

Poți descoperi că unele planuri sunt date peste cap sau că nu vor coincide cu așteptările tale, dar aceste lucruri nu ar trebui să te alarmeze, ba poate chiar să te intrige, să-ți stârnească o oarecare curiozitate.

Citeste si: Horoscop aprilie 2022: Zodiile care cunosc iubirea adevărată!

Anumite amânări, întârzieri îți pot fi benefice, de aceea ai răbdare, te sfătuiesc astrele.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Horoscop 20 martie 2022. Cea mai norocoasă zi pentru unii nativi. Două zodii primesc o sumă de bani neașteptată

Horoscop 20 martie 2022. Cea mai norocoasă zi pentru unii nativi. Două zodii primesc o sumă de bani neașteptată

[Sursa foto: PixaBay]

Săgetator

Norocul îți bate la ușă, ai parte de conjuncturi favorabile, de situații imprevizibile, dar care te ajută. Lucrurile te vor surprinde azi, se vor așeza firesc în fața astfel încât să-ți poți urma pașii, să te apropii de obiectivele tale. Sfatul astrelor este să-ți păstrezi o atitudine deschisă și să insiști să rezolvi azi cât mai multe dintre sarcini.

Capricorn

Pentru tine vor fi foarte bine aspectate întâlnirile, vizitele, reuniunile cu prietenii, cu cei foarte apropiați. Bucură-te de energiile resimțite din aceste legături, discuții, te îndeamnă astrele, pentru că te pot ajuta să-ți regândești anumite idei, strategii, să-ți reîncarci barteriile pe mult timp de acum în colo.

rsător

Mai bine eviți să județi inainte de a cunoaște, lasă prejudecățile deoparte și caută să vezi realitatea așa cum este ea, să înțelegi comportamentele unor persoane, fără a le căuta scuze sau aspecte atenuante, dar și fără a exagera. Privește și analizează din mai multe unghiuri de abordare, fii critic, dar și înțelegător.

Citeste si: Zodia Berbec. Tot ce trebuie să ştii despre acest semn zodiacal: Perioadă, caracteristici şi personalitate

Pești

Ai parte de unele vești surprinzătoare. Te poți folosi azi de anumite cunoștințe, relații care să te ajute, să te propuleseze către un obiectiv. Poți afla unele informații, poți primi unele propuneri, ți se va sugera să te alături unui grup, unei echipe. Sunt bine aspectate și unele schimburi, tranzacții.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si