Iată care sunt cei trei nativi din zodiac care vor avea parte de un an 2020 de vis. Celor trei zodiile va merge extrem de bine pe toate planurile.

HOROSCOP 2020.  Cele mai norocoase trei zodii din 2020

HOROSCOP 2020- Leu

Nativii din Leu au fost întotdeauna norocoși, însă în acest an șansele să realizeze ceva măreț cresc. Pe plan financiar nativul din Leu stă foarte bine și va avea noroc cu carul.

Banii vor veni în mod constant și este foarte important ca aceștia să investeasca cum trebuie. În anul 2020, ei vor avea oportunitatea de a face mari economii, asta dacă știu să-și gestioneze banii cum trebuie.

Citeste si: HOROSCOP 2020. Cele mai norocoase zodii de anul viitor

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Din păcate pentru nativii din Leu, aceștia vor trebui să muncească mult mai mult, însă vestea bună este că și câștigurile vor fi pe măsură.

În anul 2020, Leii vor scăpa și de anumite persoane toxice care le făceau zile amare și le aduceau doar probleme.

HOROSCOP 2020. Cele mai norocoase 3 zodii în anul ce urmează
HOROSCOP 2020. Cele mai norocoase 3 zodii în anul ce urmează

HOROSCOP 2020- Săgetător

Nativii din Săgetător sunt hotărâți să elimine din viața lor persoanele care nu le fac bine.

Aceștia fac curățenie în cercul de prieteni și vor vedea că aceste schimbări le aduc numai liniște și noroc pe toate planurile. Totul în anul ce urmează, nativii din Săgetător vor reușit să se redreseze cu banii, însă și aceștia vor avea mai mult de muncă. Șansele de a termina un proiect măreț, la care lucrează de multă vreme vor crește.

HOROSCOP 2020- Capricorn

În anul ce urmează, Capricornii se concentrează mult mai mult viața sentimentală și pe cea de familie. Aceștia vor petrece mai mult timp de calitate cu copiii lor, dar și cu partenerul de viață.

Certurile încep să dispară, iar lucrurile intră în sfârșit pe un făgaș normal. Capricornii trebuie să aibă grijă la gestionarea banilor deoarece pot apărea anumite pierderi, însă vestea bună este că sunt niște pierderi minore. Capricornilor le merge de minune pe plan profesional și au parte de multe recompense. În acest an le sunt în sfârșit recunoscute meritele, iar șefii se vor comporta cu nativii din Capricorn așa cum și-au dorit dintotdeauna, cu mult mai multă atenție. Acum veți avea un cuvânt de spus.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si