Horoscop 2022 Gemeni. În anul 2022, nativii gemeni trebuie să se ferească cat mai mult de mediile și anturajele care le-ar putea dăună. Vor fi în mare parte foarte liniștiți, dar în interiorul lor, duc poate o luptă ocazională. Gemenii se vor concentra în special, pe păstrarea păcii mentale. Te vei gândi profund principiile după care funcționează lumea. Dar ai grijă, aceste tendințe spirituale pot deveni greu de gestionat.

Horoscop general 2022 pentru zodia Gemeni

Astfel, Pluton va rămâne până în 2023 în casa VIII a Gemenilor (intimitatea, resursele comune, taxele, impozitele, creditele, finanțările, transformarea). Totodată, acest tranzit îndelungat, început în 2008, completează cele afirmate mai sus. Gemenii care acceptă procesul de transformare interioară, îl încurajează sau chiar îl desfășoară în mod conștient, ar putea să constate o îmbunătățire a stării de sănătate și a tonusului fizic și psihic. Pe de altă parte, eastrolog.ro îți semnalează că explorările spirituale, religioase, filosofice și culturale te pot ajuta să te eliberezi de anumite temeri vechi și să înțelegi sensul unor evenimente traumatizante din viața ta. Ai acum ocazia să faci un pas foarte important spre vindecare. În 2022 Jupiter tranzitează pentru o scurtă perioadă de timp (14 mai – 28 iulie) casa X a Gemenilor (cariera, ambițiile, reputația socio-profesională), apoi se întoarce în casa IX. 

Sănătate

Sănătatea și starea de spirit a gemenilor vor fi interconectate. Atsfel, atunci când sunteți trist, neliniștit sau încordat, bolile sunt pe un război, iar imunitatea scade. Însă, atunci când ești încrezător și optimist, starea ta de sănătate se îmbunătățește considerabil. Pe de altă parte, nu vă așteaptă afecțiuni severe în cursul anului 2022, cu excepția cazului în care anumite aspecte astrale sunt specificate în diagrama personală.

Afecțiunile cu care vei lupta sunt mai degrabă somatizări ale emoțiilor și gândurilor tale. Acesta este motivul pentru care, sfatul nostru este să vă implicați mai des în activități plăcute, să meditați mai mult și să nu uitați să faceți exerciții fizice. Petreceți mai mult timp în compania prietenilor și a celor dragi și aveți curajul să faceți ceea ce simțiți – acesta este singurul mod de a găsi împlinirea spirituală. Ca o legătură slabă, sistemul endocrin este sensibilizat, astfel încât nu ar fi rău să faci anumite teste medicale sau să testezi funcțiile glandei tiroide. Dacă aveți cunoștință de probleme medicale, este recomandat să urmați o dietă adecvată pentru problemele medicale de care suferiți și să urmați sfaturile specialistului.

Horoscop 2022 Gemeni. Un an măreț cu multe oportunități pentru acești nativi

Horoscop 2022 Gemeni. Un an măreț cu multe oportunități pentru acești nativi

[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Horoscop octombrie 2021. O lună plină de provocări și mult romantism

Familie

Acest capitol, la fel ca în precedenții, nu va fi unul prioritar. Ai însă de lucrat la armonizarea diferențelor între tine și cei dragi, mai ales dacă existența lor îți pricinuiește supărări sau conduce la situații care agravează problemele curente pe care le aveți. Așadar, caută să lași de la tine când este cazul, să îi asculți mai mult pe cei dragi. În primele trei luni ale anului, dar mai ales în ianuarie și februarie, te întâlnești pentru prima oară cu unul din laitmotivele principale ale lui 2022.

Este vorba despre diferențele mari de viziune între tine și apropiați, dar mai ales în raport cu rudele aflate la distanță de tine, care nu au experimentat același cadru de evoluție ca al tău, care au fost expuse unui alt mediu. În al doilea trimestru al lui 2022, te confrunți cu aceeași situație la începutul lunii iunie. La aceasta se adaugă unele probleme de comunicare pe care le întâmpini, faptul că nu îți este ușor să verbalizezi anumite gânduri și idei pe care le ai în raport cu cei dragi. Nu încerca să mulțumești pe toată lumea, căci ceilalți vor simți că nu ești pe deplin autentic(ă) cu ce vrei să transmiți.

Bani și Carieră

Se pare că aceste două sectoare de viață sunt mai puțin solicitante în anul ce urmează, decât în alți ani pentru tine. Așadar, te simți mai puțin presat(ă) să iei decizii, să dispui de mai mult timp de gândire înainte să îți iei un angajament sau altul în plan profesional sau financiar. Încearcă așadar să dai dovadă de maturitate în felul în care îți organizezi programul și îți setezi obiectivele. În primul trimestru al anului, nu ți se trag semnale de alarmă în ceea ce privește finanțele sau ascensiunea ta în carieră. Dar dacă ai programate deplasări în străinătate în februarie sau examene importante, trebuie să știi că lucrurile s-ar putea să nu decurgă conform planului. Asta nu înseamnă însă automat că nu vei realiza ceea ce ți-ai propus cu ele, că vor fi un eșec. În următoarele trei luni ale lui 2022, dar mai ales de la finele lui aprilie încolo, s-ar putea ca parteneriatele stabilite în vederea realizării de profituri comune – adică asocierile și colaborările – să îți dea de furcă, ba chiar să ai de pierdut de pe urma lor. Ai grijă cum te raportezi la cei cu care lucrezi în iunie. De la finele aceleiași luni, AstroDex prognozează că ascensiunea ta profesională decurge mai anevoios. În al treilea trimestru al anului, dar mai exact de la finele lui iulie încolo, te-ar putea tenta să te focusezi pe studii sau pe schimburi de experiență în străinătate sau mai departe de casă.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Horoscop 2022 Gemeni. Un an măreț cu multe oportunități pentru acești nativi

Horoscop 2022 Gemeni. Un an măreț cu multe oportunități pentru acești nativi

[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Zodia Balanta- perioada, personalitate, caracteristici, compatibilitate cu alte zodii

Dragoste

Chiar de la începutul anului 2022, gemenii s-ar putea sa aibă parte de multă dragoste din partea unui partener sau sau a prietenilor apropiați. Vor avea parte de dedicare și loialitate  mai mult decât de obicei. În prezent, relațiile de dragoste trebuie să se extindă pentru a include o mai bună conștientizare a influențelor sociale externe, noile prietenii de grup și angajamentele pe termen lung cu familia. Înainte de jumătatea lunii martie, urmăriți ca partenerii romantici să devină foarte concentrați pe activități noi, forme de divertisment sau puncte de vânzare sociale.

Se va încheia o fază de aproape 18 luni de confortare, plăcere acasă și romantism privat: așteptați ca un val puternic de apartenență socială și implicare de grup să ajungă în toate relațiile cheie. Unii gemeni, în special cei implicați în relații extrem de private sau triunghiuri sociale complexe, vor experimenta anul acesta o recunoaștere dramatică a angajamentelor lor romantice și emoționale. Bucură-te de atenție, Gem, dar refuză să fii descătușat de prioritățile tale originale de onestitate, apropiere și sprijin emoțional împărtășit. 

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citeste si: Fazele lunii octombrie 2021: Când este Lună Plină şi Lună Nouă?


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si