Anul 2022 îl va trasnsforma pe nativul taur să fie mai empatic și îi va oferi oportunități neașteptate, datorită abilităților sale dobândite de-a lungul anului. Persoanele născute cu această zodie sunt de obicei întreprinzătoare, ambițioase și încrezătoare, iar cu aceste abilități, îi vor inspira pe cei din jurul lor. Vor simți o dorință adâncă de a se schimba, ceea ce le va face viața mai bună. Nimic nu le poate împiedica planurile. 

Horoscop general 2022 pentru zodia Taur

Sănătate

În 2022, taurii, vor fi foarte energici, deși starea de sănătate depinde foarte mult de modul în care vor alege să o utilizeze. Dacă ai vicii cum ar fi fumatul sau consumul excesiv de alcool, îți este recomandat să le reduci. Pe de altă parte, si dieta este foarte importantă în acest an, mai ales că alimentația furnizează nivelul de energie necesar pentru a-ți finaliza cu succes planurile și pentru a-ți îndeplini visele. Orice tip de mișcare va fi benefic pentru tine, de la excursii la programe de grup, dans sau fitness. În ultima parte a anului, sistemul nervos și sistemul digestiv pot provoca unele probleme, motiv pentru care nu este recomandat să neglijeze odihna sau alimentația.

Horoscop 2022 Taur. Se anunță un an cu noroc pe toate planurile

Horoscop 2022 Taur. Se anunță un an cu noroc pe toate planurile

[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Horoscop octombrie 2021. O lună plină de provocări și mult romantism

Familie

Pentru 2022, sectorul vieții de familie și domeniul casnic este destul de armonios. În aceste sectoare, lucrurile merg bine, ceea ce îți permite să te focusezi pe alte sectoare, unde ai mai multe chestiuni importante de rezolvat. Ar putea exista totuși unele momente de tensiune, unele perioade în care trebuie să iei atitudine pentru a pune lucrurile în ordine. Astfel, în primul trimestru al anului, se întrevede o perioadă în care te bucuri de armonie acasă, dar mai ales în raport cu rudele din străinătate sau cu apropiații partenerului.

În luna ianuarie, adică imediat după sărbători, ai încă timp să mai faci vizite și să te vezi cu cei cu care nu ai apucat să te întâlnești în perioada sărbătorilor. Asta te ajută să repui lucrurile în ordine în raport cu ei. În umătoarele trei luni ale lui 2022, s-ar putea însă ca unele probleme dintre tine și unele rude să se cronicizeze. Pluto retrogradează de la finele lui aprilie încolo prin casa apropiaților partenerului sau a membrilor familiei care sunt stabiliți în străinătate, ceea ce înseamnă că se activează unele puncte sensibile în relația cu ei. 

Bani și carieră

Și în acest an, banii și cariera sunt o prioritate mare pentru nativii taur, indiferent dacă si-au propus acest lucru sau nu. Astrele te pun mai mereu față în față cu situații-limită pe acest plan, cu ipostaze în care trebuie să iei decizii cu implicații pe termen lung. În anul anterior, ai făcut – pare-se – progrese destul de mari pe aceste planuri, dar mai este încă de lucrat pentru a ajunge unde îți dorești. Pe tot parcursul primului trimestru al anului, cariera este un veritabil centru de interes pentru tine. S-ar putea însă ca realizările să vină pe fondul unor provocări, al unor teste pe care trebuie să le promovezi pentru a-ți atinge obiectivele. Dacă ți se oferă autoritate, ai grijă cumt e folosești de ea, iar dacă nu ești de acord cu șefii, încearcă totuși să dai dovadă de diplomație. În următoarele trei luni ale anului, de la jumătatea lui mai până spre finele lui iunie, este posibil ca proiectele tale să înregistreze progrese record, dar vor și da înapoi din anumite puncte de

vedere.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Horoscop 2022 Taur. Se anunță un an cu noroc pe toate planurile

Citeste si: Zodia Balanta- perioada, personalitate, caracteristici, compatibilitate cu alte zodii

Totodată, ar trebui să ai mai multă grijă câte cheltuieli faci, în iunie mai ales. Spre finalul lunii, bugetul tău intră însă în normalitate și chiar ai putea înregistra unele profituri. În al treilea trimestru al anului, de la finele lui iulie mai exact, ascensiunea ta profesională ar putea decurge mai anevoios și nu este exclus chiar să stagnezi în anumite perioade, să ai impresia că bați pasul pe loc. 

Dragoste

La capitolul dragoste, pentru tauri, anul 2022 se anunță unul destul de interesant, deoarece romantismul și posibilitățile intime pentru nativii vor fi la cote maxime. Astfel, cu respectul de sine sub control cosmic, cu cât te simți mai bine în pielea ta, cu atât mai ușor îți vei găsi parteneriatele romantice. Înainte de a căuta să te simți bine, aducând lucruri din lumea ta exterioară, hrănește-te din interior spre exterior. În octombrie și noiembrie, Venus, planeta ta guvernantă, este retrogradă în semnul Scorpionului, care se întâmplă să fie și casa ta de parteneriate. Așteaptă-te la o intensitate aburindă în această perioadă, mai exact și la unele reuniuni cosmice, reapariții din trecut sau călătorii care îți vor provoca nostalgie.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citeste si: Fazele lunii octombrie 2021: Când este Lună Plină şi Lună Nouă?


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si