Horoscop 21 septembrie 2023. Nativii din zodiac se bucură de energia bună de care au parte. Luna îi influențează în mod pozitiv, iar pentru unele zodii, lucrurile vor decurge mai bine decât s-au așteptat.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Este timpul să ai mai multă încredere în tine și să pui punctul pe „i”. Pe plan personal, Luna îți poate aduce câteva discuții.

Ia lucrurile ușor, cu calm și fii mai optimist pentru că, treptat, reușești să-i atingi toate obiectivele.

Citește și: Când avem următoarele perioade cu Mercur retrograd

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Ești destul de emotiv în această perioadă, însă, e bine ca uneori să glumești mai mult. În situațiile tensionate, nu intra în polemică. Gândește-te bine înainte să-ți exprimi sentimentele, și schimbă puțin abordarea situațiilor. Fii mai glumeț și mai detașat pentru a sta departe de stresul cotidian.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Treci printr-o perioadă mai dificilă. Ai tendința de a te izola și a te îndepărta de cei dragi. Ai grijă însă, să mai iei legătura cu ei din când în când pentru a nu se îngrijora pentru tine. În curând energia pozitivă te va învălui din nou, iar această perioadă va fi dată uitării.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Racii au în cap un amalgam de gânduri. Astăzi este foarte posibil să ai parte de o provocare. Trebuie să iei o decizie în cel mai scurt timp și nu știi cum să reacționezi, însă, ai încredere că astrele îți vor ghida calea. E important să-ți asculți intuiția în această situație, pentru a face cele mai bune alegeri.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Leu: 23 iulie – 22 august

Ești descurajat și te-ai săturat de monotonia zilnică. Luptă mai mult pentru ce îți dorești și nu lua decizii pripite la nervi. S-ar putea ca în această zi să se destrame anumite prietenii de care te îndoiai cândva. 

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Nativii acestei zodii au șansa de a ajuta o persoană importantă din viața lor. Fecioarele se gândesc la trecut, care pare să le urmărească. Este posibil să poți îndrepta anumite greșeli și să primești a doua șansă.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Vei avea parte de câteva neînțelegeri pe plan personal. Relația cu partenerul de viață devine dificilă și trebuie să aibă parte de altă dinamică. Cu mai multă comunicare, lucrurile vor lua o întorsătură bună.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Scorpionii au nevoie de o pauză în viața lor. Se simt stresați, iar din această cauză e recomandat să se focuseze mai mult pe ei. Pot exista mici certuri între Scorpioni și prietenii apropiați. Când vine vorba de decizii, ai răbdare și încearcă să faci cele mai înțelepte alegeri.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Un nou proiect pare să te aștepte în această zi. Ai parte de energie pozitivă și vrei să te înconjori doar cu oameni care să-ți ofere aceleași vibrații. Dedică-te în totalitate lucrurilor care ți se oferă și profită la maxim de orice oportunitate.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Fii mai precaut în această perioadă în ceea ce privește noile prietenii sau formarea unor legături. Apare o energie nouă în viața ta care te va influența și va schimba atmosfera din familie. 

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Pe planul carierei, lucrurile par să devină din ce în ce mai bune. Un coleg de muncă s-ar putea să-ți dea o veste bună, iar la serviciu te dedici total pentru ca totul să meargă așa cum vrei. Ești energetic și devotat, iar în această zi, radiezi din orice punct de vedere.

Citește și: Când este echinocțiul de toamnă 2023. Toamna astronomică ne bate la usă

Pești: 19 februarie – 20 martie

Peștii muncesc din greu pe ceea ce îți doresc. În această zi, un proiect nou poate să îi surprindă plăcut. Ai parte de energie pozitivă de la Univers, de care profiți din plin, din cauza perioadei dificile de care ai avut parte recent.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si