Close sidebar
Close sidebar

Horoscop 23 aprilie 2021. Ce zodii își pun răbdarea la încercare în această zi? Se pot ivi momente tensionate

Citește horoscopul zilei de mâine, 23 aprilie 2021 și află predicțiile astrale pentru fiecare zodie! Cum va decurge ziua de vineri pentru semnele zodiacale?

Alina Raducu,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Horoscop 23 aprilie 2021 pentru toate zodiile

Iată horoscopul zilei de 23 aprilie 2021 pentru toate semnele zodiacale. Ce zodii își pun răbdarea la încercare în această zi? Se pot ivi momente tensionate pentru unele zodii, însă totul trebuie tratat cu calm.

Berbec

Esti mandru de cata rabdare poti avea in unele situatii, aceasta calitate ar putea fi greu de gasit astazi. Posibil sa fii obosit si iritat de comportamentul celor din jurul tau.

Fa tot ce poti pentru a te elibera de aceasta stare. Nu are rost sa incerci sa mentii un comportament sfant astazi.

Taur

Oamenii din jurul tău vor avea o energie negativă si s-ar putea sa te intrebi care este marea problema lor. Însă tu esti singurul pe care nu-l poate afecta această stare dată de haosul din jur, astazi, acest lucru iti poate oferi un avantaj extraordinar in orice situatie.

Esti foarte empatic si intelegi destul de bine unele parti si stii cum sa le faci sa fie in avantajul tau.

Citeste si: Venus este în zodia Taur până pe 9 mai 2021. Cum te influențează acest aspect astrologic

Gemeni

Cu cat incerci sa ii controlezi mai mult pe altii, cu atat iti va fi mai greu sa obtii ceea ce doresti.

Oamenii cu vointe puternice fac cunoscut faptul ca nu vor fi agresate de comportamentul tau manipulator. Daca o abordare simpla nu functioneaza, lasa-o sa fie asa cum trebuie. Poate ca situatia nu a fost menita sa se dezvolte asa cum ti-ai dorit. Ai incredere ca lucrurile vor functiona destul de bine.

Rac

S-ar putea ca astazi sa faci o intelegere cu o persoana importanta care este dispusa sa iti ateste onestitatea si bunatatea.

Aceasta persoana este fericita sa faca ceva pentru tine si sa te aiba in preajma sa. Ai castigat un spatiu in centrul atentiei, asa ca nu iti ascunde calitatile. Accepta laudele si aprecierile pe care le primesti, meriti idn plin. Apoi, invata cum sa-ti pui mai mult in valoare calitatile.

Leu

Astăzi leii nu au o dispozitie tocmai buna. S-ar putea sa fii frustrat cand oamenii care au luat comenzi rapide castiga pe spatele tau. Crezi ca este nevoie de munca grea pentru a ajunge acolo unde vrei. Nu iti fie frica sa dai tot ce este necesar pentru succes. Ai planificat totul si esti pe drumul cel bun. Incearca sa nu te superi pe ceilalti care aleg calea usoara. S-ar putea sa para ca castiga datorita tie, dar tu esti cu mult inainte.

Fecioara

Posibil că astăzi vei fi mai agitat, si poti transmite o energie negativă în jur și se intampla sa nu iti dai seama de efectul comportamentului tau neregulat asupra altor persoane. Pot incerca sa iti inteleaga punctul de vedere, dar uneori pare ca nu spui tot ce ai des spus. Ai rabdare si incearca sa-ti clarifici gandurile inainte de a le dicta altora. Afla cum iti poti valorifica puterea si vointa sa devii un bun lider.

Balanta

Încearca sa nu intri in conflicte, astăzi. Nu intra in luptele altora cu ei insisi. Daca vei fi doar de partea unora, iti vei crea dusmani. Fii mai tolerant si incearca sa tratezi situatia in care te afli, cu calm. Foloseste-ti rabdarea si calmul pentru a stinge focul raspandit in jurul tau. Posibil sa fii confuz in anumite momente. Poate sa iti pese de rezultat fara sa te implici prea mult.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

Citeste si: VIDEO- Vești bune de la astrologi pentru fiecare zodie în zilele următoare

Scorpion

Ai o stare pozitivă, astăzi, însă asta nu inseamna ca ziua ta va trece fara probleme. Cand vine vorba de proiecte si de realizarea lucrurilor, este posibil sa fii cel care sa preia conducerea. Singurul lucru de care trebuie sa fii atent este sa nu ai motive egoiste. Daca vei lua in considerare si nevoile altora, vei avea parte de unele surprize la care nu te așteptai.

Sagetator

Esti pus in anumite situatii dificile si pare ca te simti condamnat indiferent de ceea ce faci. Iti este imposibil sa gasesti solutii de lucru din cauza ego-urilor persoanelor implicate. Chiar daca totul pare functional pe hartie, aceasta nu este o garantie ca lucrurile se vor rezolva in viata reala. Fii calm si nu fi doar de partea unei tabere, ci empatizeaza cu toata lumea.

Capricorn

Ar trebui sa reactionezi instinctiv atunci cand se iveste o nedreptate. Daca cineva spune ceva jignitor sau neadevarat, nu-l lasa sa te afecteze. Daca faci acest lucru, esti la fel de vinovat ca acea persoana. Cand stii ca ai dreptate, spune-o. Este important ca ceilalti sa te respecte. Natura ta cinstita si bunul simt moral sunt calitati importante si ar trebui recunoscute in consecinta.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

Varsator

Emoțiile tale se amplifică, astăzi. Poate doresti ca toata lumea sa stie ce simti si sa actionezi intr-un mod matur pentru a fi observat. Poate că te vei simti ca un copil care va face orice pentru a atrage atentia unui parinte, chiar daca actiunile pe care le faci nu sunt tocmai placute. In acelasi timp, nu vrei sa fii vazut ca un copil rau.

Pesti

Este posibil ca astăzi sa fii fosrte agitat. Esti nerabdator sa te ridici si sa participi la diverse activitati si totusi esti confuz. Intre timp, devii extrem de nelinistit pentru marele tau moment. Esti responsabil de propriul tau spectacol. Daca te simti gata sa continui o anumita relatie, nu astepta.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI