Horoscopul pentru 23 februarie 2021 arată că urmează o zi mai grea pentru gemeni care nu ar trebui să ia decizii sub influenţa emoţiilor, în timp ce pentru balanţa ziua se anunţă a fi una tensionată. Pe de altă parte, taurii au parte de o zi bună, iar berbecii trebuie să îşi analizeze posibilităţile financiare.

Horoscop 23 februarie 2021 pentru toate zodiile

Iată ce spun astrele despre zodia ta! Horoscop complet pentru toate cele 12 semne zodiacale:

Berbec

S-ar putea sa aveti idei interesante – nu ezitati sa apelati la cei care va pot ajuta sa le realizati. Trebuie sa va analizati bine posibilitatile financiare si sa va ganditi cum puteti sa evitati pierderile si sa mentineti stabilitatea. Este o zi favorabila pentru intalniri cu persoane care va sunt dragi.

Taur

Lucrurile vor decurge lin, daca nu veti crea probleme din nimic. Daca va veti enerva din cauza unor fleacuri, veti strica si propria dispozitie si dispozitia persoanelor apropiate. Incercati sa faceti, in general, ceea ce va place.

Citeste si: VIDEO- Astrologii ne spun la ce trebuie să fim atenți zilele viitoare

Gemeni

Se recomanda sa evitati orice activitate care implica munca fizica grea. In aceasta zi aveti tendinta sa luati decizii sub influenta emotiilor si, din aceasta cauza, puteti face greseli.

Rac

Nu va faceti griji pentru problemele curente, chiar daca lucrurile nu merg foarte bine. Veti avea de depasit obstacole pe care tot voi le-ati creat. Veti primi reprosuri, in special, din partea colegilor. Adoptati o atitudine pozitiva si veti reusi sa rezolvati orice problema.

Horoscop 23 februarie 2021
Horoscop 23 februarie 2021

Leu

Ziua de 23 februarie nu aduce schimbari semnificative in viata voastra.

Nu va impuneti prea multe si nu incercati sa rezolvati deodata toate problemele casnice si profesionale. In schimb, este o perioada favorabila pentru cumparaturi si intalniri cu prietenii.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Horoscop chinezesc 2021: Anul în care totul se schimbă

Fecioara

Ganditi-va bine inainte sa intreprindeti ceva. Incercati sa gasiti o ocupatie care sa va distraga atentia de la ganduri negative. In relatiile cu rudele, nu fiti categorici. Rezolvati in mod pasnic orice problema aparuta.

Balanta

23 februarie poate fi o zi tensionanta, asa ca nu va faceti planuri importante. Daca nu vreti sa va complicati singuri viata, nu faceti promisiuni, mai ales persoanelor de care depindeti. In schimb, puteti conta pe intelegerea si sustinerea membrilor familiei si prietenilor,  potrivit horoscopului pentru 23 februarie 2021.  

Scorpion

Nu va suprasolicitati si nu insistati pe probleme pe care deocamdata nu le puteti rezolva. Este o zi favorabila pentru odihna, calatorii si distractie. Intalniti-va si mergeti undeva cu prietenii.

Evitati sa luati sau sa dati bani imprumut.

Horoscop azi - Horoscop zilnic - Horoscop maine
Horoscop azi - Horoscop zilnic - Horoscop maine

Sagetator

In aceasta perioada veti avea sansa sa atingeti obiectivele stabilite. Nu ratati evenimentele care va pot influenta viitorul. Daca va cheama cineva in vizita, nu refuzati. Este o zi favorabila pentru noi inceputuri pe plan sentimental.

Citeste si: Horoscop chinezesc 2021: Anul în care totul se schimbă

Capricorn

Astazi nu este momentul sa leneviti. Multe dileme si confuzii din ultima perioada se vor clarifica si toate vor reveni la locul lor. Bazati-va numai pe voi insiva, nu pentru ca cei apropiati va pot dezamagi, ci pentru ca trebuie sa fiti la curent cu tot ceea ce se intampla si sa nu scapati din vedere nici cele mai mici detalii.

Varsator

Nu fortati lucrurile la locul de munca. Trebuie sa continuati ce ati inceput sa faceti si sa va puneti lucrurile in ordine. Seara este potrivita pentru comunicare cu membrii familiei. Un context astral favorabil va va permite sa ajungeti la un consens legat de orice problema.

Pesti

Fiti mai indrazneti in luarea deciziilor! Puteti discuta despre probleme profesionale cu potentiali parteneri. Feriti-va insa sa va dezvaluiti secretele in prezenta unor cunostinte intamplatoare. Comunicarea cu persoane care va impartasesc opiniile si interesele va va incarca cu emotii pozitive.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Mădălina Pamfile, încătușată și dusă la INML după ce a fost prinsă băută la volan- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Sursa: horoscopurania.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si