Horoscop 28 noiembrie 2021. O zi de duminică liniștită, cu momente plăcute alături de persoanele dragi. Însă pentru unii nativise pot ivi unele situații dificile. Leii și racii au o zi excelentă, aceștia se fac remarcați și atrag oamenii buni de partea lor.

Horoscop 28 noiembrie 2021 pentru toate zodiile

Iată horoscopul zilei de 28 noiembrie 2021 pentru toate semnele zodiacale.

Berbec

Ai parte de o zi minunată, astrele îți recomandă să te viață și de ceea ce ți se oferă. Sunt favorizate evenimentele sociale, de aceea participarea ta, implicarea ta vor fi binevenite. Azi nu este despre competiție, ci despre uniune, bine comun, egalitate.

Taur

Este o zi în care ntresantă ar trebui să fii mai atent la mesajele care vin azi spre tine. Primești astăzi unele resurse de care te vei putea folosi în viitorul apropiat sau unele răspunsuri pe care le așteptai de ceva timp. Sfatul astrelor este să nu insiști să te ții de agendă, să fii mai flexibil.

Horoscop 28 noiembrie 2021. O zi plină de reușite pentru trei zodii

Horoscop 28 noiembrie 2021. O zi plină de reușite pentru trei zodii

[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Fazele lunii decembrie 2021: Când este Lună Nouă şi Lună Plină?

Gemeni

Această zi poate fi un moment bun pentru întâlnirile amânate, telefoane, discuții.

Totodată, te poți bucura de popularitate, de validare, de apreciere, te poți afirma în fața unor persoane. Este un cadru astral bun pentru a te apropia mai mult de copii, pentru a-ți analiza propria copilărie, pentru a depăna unele amintiri împreună cu alți oameni, fără a-ți fi frică de faptul că vei fi judecat.

Rac

În această zi, îi poți impresiona pe cei din jurul tău cu abilitățile tale de înțelepciune, de generozitate.

Rușești să te faci remarcat și să atragi oamenii de partea ta. Ai o vorbă bună pentru orice persoană cu care vei interacționa azi, știi să te exprimi, să negociezi subtil. Este un moment bun și pentru anumite discuții deschise cu cineva din familie, dintre rude.

Leu

Ai parte de o zi excelentă. Ești acolo pentru oricine are nevoie de ajutorul tău, cine are nevoie de suport din partea ta, știi să comunici bine, ai multe de dăruit, indiferent de ce fel de relație este vorba. Este un cadru astral bun pentru organizare, planificare, dar și pentru gestionarea unor bani.

Fecioară

În această zi, te vei concentra mai ales pe activitățile care îți fac plăcere, și care te binedispun și detenzionează. Ai nevoie de a te detașa, de a te odihni, de a-ți reveni după avalanșa de emoții pe care le-ai resimțit în ultima perioadă, după toate acele discuții interioare pe care le-ai avut în gînd și în suflet.

Balanță

Te îndrepți spre noi proiecte sau activități pe termne lung. Poate că vei organiza unui eveniment special. Totodată, îți dorești să fii cel care controlează pas cu pas ce ar trebui făcut. Dai dovadă de maturitate, de înțelepciune, de echilibru și ar fi bine să-ți notezi toate acele idei care îți apar azi în gând.

Scorpion

În această zi îți place să stai cu familia și să depănați amintiri. Reușești să remediezi unele aspecte legate de anumite rude.Este o zi de succes și în ceea ce privește sfera iubirii, ești mai deschis în fața partenerului romantic și mai dornic de momente de tandrețe, de afecțiune.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Horoscop 28 noiembrie 2021. O zi plină de reușite pentru trei zodii

Horoscop 28 noiembrie 2021. O zi plină de reușite pentru trei zodii

[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Zodia Scorpion- perioada, personalitate, caracteristici, compatibilitate cu alte zodii

Săgetător

Ceva te atrage spre o persoană din trecut. Un mesaj te poate ajuta să redeschizi ușa către o relație din viața ta, care a trecut printr-un impas, printr-o neînțelegere, printr-o situație neplăcută, neclarificată. Sunt bine aspectate și ieșirile în natură, deplasările, dar atenție, nu prea lungi.

Capricorn

O persoană din trecutul tău s-ar putea să se întoarcă în viața ta. Totodată, s-ar putea ca o situație cu care te-ai mai confruntat s-ar putea să se repete în prezent, iar acest lucru să îți aducă o stare de bine, de încredere, de convingere. Știi cum să acționezi, ba poate chiar ai așteptat acest moment, pentru a îndrepta unele lucruri, pentru a-ți lua revanșa sau poate pentru a te vindeca, pentru a depăși, pentru a putea să continui cu planul tău.

Horoscop 28 noiembrie 2021. O zi plină de reușite pentru trei zodii

Horoscop 28 noiembrie 2021. O zi plină de reușite pentru trei zodii

[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Cele mai fidele zodii din horoscop. Cu ele ai tras lozul câștigător

Vărsător

Ești pus pe distracție în această zi. De asemenea, ești foarte deschis de a acționa în grup, de a avea un plan comun cu alți oameni, membri ai familiei, prieteni sau oameni cu care împărtășiți anumite interese, pasiuni.

Pești

Ar fi mai bine să rupi unele legături toxice de care ai fost legat mai mult timp. Totodată, ar trebui să depui unele eforturi astfel încât să repari unele legături sau să reiei unele conexiuni din viața ta. Ar fi bine poate bine să inviți poate unii prieteni la tine acasă sau să-i scrii cuiva drag cu care nu ai mai conversat de mult timp.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si