Horoscop 28 octombrie 2021. În această zi se pot întâmpla mai multe lucruri neașteptate care îi va lua prin surprindere pe unii nativi. Astrele mai arată că scorpionii și balanțele sunt preocupate in special de treburile casnice, iar săgetătorii rup niște legături toxice care nu le mai aduc niciun beneficiu.

Horoscop 28 octombrie 2021 pentru toate zodiile

Iată horoscopul zilei de 28 octombrie 2021 pentru toate semnele zodiacale.

Berbec

Berbecii se vor simti din ce in ce mai bine, deoarece vor scapa de o problema de sanatate cu care se confruntau de mai mult timp. Astrele mai observă că acest nativ lucrează foarte mult în această zi și reușește multe sarcini să ducă până la capăt. S-ar putea ca până la final de zi să fie remunerați pentru lucrul pe care l-au făcut repede și calitativ. Nu este exclus că o persoană îi poate ajuta să pună la cale un plan.

Taur

Nativii taur ar putea avea parte de multe situatii neprevăzute. S-ar putea să primească câteva surprize neplăcute legate de viața unele persoane. Astrele menționează că la locul de muncă este posibil să vină o schimbare pe un post cu un potențial mare de creștere profesională. Mai aproape de seară taurii vor întâlni câțiva oamenii, cu o părere ciudată despre un anumit subiect.

Horoscop 28 octombrie 2021. Două zodii renunță la legăturile toxice

Horoscop 28 octombrie 2021. Două zodii renunță la legăturile toxice

[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si:  Zodiile care se vor căsători în 2021. Bat clopote de nuntă

Gemeni

Nativii gemeni isi schimba anumite obiceiuri care i-ar putea ajuta si în activitățile zilnice. Totodată, în a doua jumătatea zilei gemenii își vor arăta și calitățile de lider atunci când vor fi într-un grup de oamenii. Astrologii spun că gemenii în această zi simt foarte bine dispoziția oamenilor din jur și își dă seama când trebuie să insiste pe un subiect și când nu.

Rac

În acestă zi, racii vor avea o zi plină de noutati care îi va surprinde. Astrele spun că racii se vor evidenția cu noi calități care apar în urma unei provocări. În a doua partea zilei, această zodie găsește câțiva oamenii pentru a face un lucru până la capăt. Nu este exclus că vor avea noroc și la bani, mai ales atunci când este vorba de sume mari, care pot să-i schimbe viața.

Leu

Leii s-ar putea sa aiba parte de mai multe surprize din partea unor prieteni.Însă vor avea ceva probleme cu trecutul. În această zi leii sunt foarte sentimentali și pot plânge de la orice. Astrologii mai spun că acest nativ va face o alegere care o să-i afecteze foarte mult viitorul. Cu toate că leii își dau seama de unele consecințe, continue să facă un lucru destul de ciudat.

Fecioară

Fecioarele nu sunt intr-o dispozitie foarte buna, deoarece s-ar putea sa aiba ceva probleme in familie. Astrele mai adaugă că este o zi extrem de norocoasă pentru cei care au afaceri sau diferite întâlniri legate de bani. Nu este exclus că în urma unei situații mai ciudate, fecioarele vor ieși uscați din apă. Mai aproape de seară, cineva îi poate vizita și îi poate aduce mai multe vești bune.

Balanță

În aceasta zi, balanțele se vor ocupa mai mult de treburile casnice și din fericire au lângă oamenii de care au nevoie. Lucrurile merg în această zi destul de repede și foarte distractiv. Astrologii spun că simțul umorului a acestui nativ salvează multe situații mai tensionate. În a doua jumătatea zilei, balanțele pot fi uimiți de felul în care un om va reacționa la niște acțiuni sau cuvinte.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Horoscop 28 octombrie 2021. Două zodii renunță la legăturile toxice

Horoscop 28 octombrie 2021. Două zodii renunță la legăturile toxice

[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Horoscop. Zodia care NU va iubi niciodată cu adevărat

Scorpion

Acesti nativi sunt preocupati in special de activitatile cu familia in acceasta zi. Astrele arată că această zi poate fi și tensionată, din cauza unor conflicte legate de bani sau de unor fapte din trecut. De asemenea, în a doua jumătatea zilei, scorpionii vor întâlni mai mulți oamenii pentru a stabili câteva detalii legate de o vacanță, călătorie sau eveniment important.

Săgetător

Săgetătorii sunt mai curajosi ca oricand in aceasta zi si vor rupe niște legături toxice, care îi afectează viața foarte mult. De asemenea, acest nativ poate vizita un medic sau un profesionist în legătură cu o problemă care a apărut recent. Stelele mai arată că unii oamenii născuți sub acest semn zodiacal își pot găsi sufletul pereche sau pot începe o nouă relație, care aduce multe schimbări în viața lor.

Capricorn

Nativii capricorn iau mai multe decizii foarte bune legate de viitorul lor. Astrele spun că acest nativ își scoate în evidență cele mai bune abilități, pentru a demonstra în fața unor oamenii că merită mai mult. De asemenea, poziția planetelor mai arată că pot apărea mai multe propuneri pentru a face o scurtă călătorie în afara țării sau poate chiar a începe o nouă relație.

Vărsător

Varsatorii s-ar putea sa faca un pas important pentru viitor. S-ar putea să fie ceva legat viața personală. În prima partea zilei, se vor distra de minune alături de niște oamenii frumoși, care le pot aduce câteva noutăți bune. Iar în a doua jumătatea zilei, vărsătorii depun efort ca să nu strice un lucru la care au lucrat mult timp.

Horoscop 28 octombrie 2021. Două zodii renunță la legăturile toxice

Horoscop 28 octombrie 2021. Două zodii renunță la legăturile toxice

[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citeste si: Planetele zodiilor. Care sunt guvernatorii zodiilor si cum sunt influentate acestea

Pești

Peștii ar putea iesi dintr-o relatie toxică, deoarece le face le strica buna dispozitie. Din fericire, alături de ei sunt câțiva oamenii, care îi ajută și s-ar putea ca lucrurile să meargă chiar mai bine decât se aștepta. În a doua partea zilei, peștii pot pleca într-o  mica călătorie, care o să-i permit să cunoască oameni noi.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si