Close sidebar
Close sidebar

Horoscopul zilei. Află zodia norocoasă a toamnei

Află horoscopul, de mâine 29 septembrie 2020. Care este zodia plină de noroc toamna aceasta?! Zodia balanță domină în această lună.

Georgiana Balaban,

Horoscopul tău zilnic, chiar aici. [Sursa foto: PixaBay]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Balanța este zodia vedetă a toamnei. Ce are ea, însă, în special față de celelalte zodii, este șarmul, romantismul, echilibrul și iubirea.

Horoscop 29 septembrie- BERBEC

Berbecul urmează să primească musafiri din altă localitate sau să meargă în vizită la rude. O persoană mai în vârstă din familie vă dă sfaturi utile într-o problemă sentimentală. Mâine este o zi încarcată pentru zodia Berbec.

Horoscop 29 septembrie- TAUR

Nu este o zi favorabilă călătoriilor de afaceri sau investiţiilor. Apatia şi absenţa simţului practic vă pot conduce la deziluzii şi la eşecuri. Vorbiţi mai clar, ca să nu fiţi înţeles greşit! Ține-ți cont de aceste sfaturi utile.

Horoscop 29 septembrie- GEMENI

O rudă apropiată vă cere un împrumut. Ajutaţi-o, pentru că este vorba despre o problemă de sănătate. După-amiază primiţi o veste care vă pune serios pe gânduri. Vesta se poate referi la sănătatea cuiva apropiat.

Horoscop 29 septembrie- RAC

Horoscop, ce zodie are noroc. [Sursa foto: PixaBay]

Este o zi favorabilă studiului. Comunicaţi mai uşor cu cei din jur şi puteţi câştiga bine din tranzacţii comerciale. Aveţi ocazia să plecaţi într-o călătorie în interes personal. Chiar dacă este pandemia Sars-Cov-2, o călătorie vă poate scăpa de griji.

O zodie nefericită riscă probleme în cuplu

Horoscop 29 septembrie- LEU

Nervozitatea v-ar putea pune în situaţii neplăcute, mai ales în cămin.

Păstraţi-vă calmul şi terminaţi ce aţi început. Evitaţi discuţiile în contradictoriu cu partenerul de viaţă. Este mai bine ca uneori să lași de la tine.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Horoscop 29 septembrie- FECIOARĂ

Aveţi de făcut mai multe drumuri scurte, în interes personal. Sunteţi mai sensibil decât de obicei şi aveţi tendinţa să exageraţi.Treceți printr-o perioadă ușor dificilă și este bine să vă asigurați că sunteți înconjurați de oamenii potriviți.

Horoscop 29 septembrie- BALANȚĂ

Zodia balanță- vedeta lunii. [Sursa foto: PixaBay]

Sunteţi plin de energie şi idei. Sunteţi apreciat în societate. Din cauza entuziasmului, riscaţi să depăşiţi anumite limite. Nu provocaţi discuţii în contradictoriu! Mai bine îi lăsați și pe alții să vorbească.

Horoscop 29 septembrie- SCORPION

Aveţi ocazia să obţineţi cu uşurinţă mici câştiguri financiare, dar cu condiţia să fiţi prudent şi să evitaţi speculaţiile. Încercaţi să nu îi ignoraţi pe cei din jur și să fi-ți mai atenți la membrii familiei în momentele grele care îi întâmpină.

Horoscop 29 septembrie- SĂGETĂTOR

Sunt favorizate întâlnirile de afaceri şi relaţiile cu cei apropiaţi. Vă întâlniţi cu o persoană pe care nu aţi văzut-o de mult şi sunteţi plăcut impresionat. Veți avea parte de multe surprize.

Citeste si: Horoscop 26 septembrie 2020. Trecutul te bântuie!

Citeste si: Horoscop 25 septembrie 2020. Zodia care începe o nouă aventură

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Horoscop 24 septembrie 2020: Emoţii imense pentru o zodie

Horoscop 29 septembrie- CAPRICORN

S-ar putea să aveţi mici dificultăţi în cămin, dar se vor rezolva rapid. Puteţi să detensionaţi atmosfera cu o vorbă bună. Cel mai important este să fii alături de partener și să-i oferi sprijin.

Horoscop 29 septembrie- VĂRSĂTOR

O problemă sentimentală din trecut poate reveni în actualitate. Nu este exclus să vă certaţi cu partenerul de viaţă. Analizaţi bine situaţia şi lămuriţi orice problemă! Nu lăsați loc de interpretări.

Citeste si: Horoscop rune pentru luna octombrie 2020. O lună tensionată pentru trei zodii

Horoscop 29 septembrie- PEŞTI

Horoscop- zodia pești. [Sursa foto: PixaBay]

Problemele sentimentale cu care vă confruntaţi ar putea să vă creeze o stare de confuzie. Nu încercaţi să vă descurcaţi singur. Apelaţi la prieteni! Oricine vă poate oferi umărul pentru a plânge, însă nu de oricine aveți nevoie.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI