Horoscop 3 decembrie 2021. O zi plină de provocări și plăcută pentru o bună parte din zodii. Astrele arată că nativii peștii și vărsătorii sunt puși la încercare, iar berbecii și săgetătorii pot avea probleme în sectorul financiar.

Horoscop 3 decembrie 2021 pentru toate zodiile

Iată horoscopul zilei de 3 decembrie 2021 pentru toate semnele zodiacale.

Berbec

Berbecii sunt foarte  energici și pot face față unor probleme financiare. Totodată, astrele mai arată că Berbecii pot primi o propunere, care la prima vedere pare destul de amuzantă și ciudată. Dar după ce o vor analiza își va da seama că nu este chiar așa de rău cum pare la prima vedere. S-ar putea ca propunerea să ascundă multe detalii interesante și este foarte important ca Berbecii să pună întrebări.

Taur

Nativii taur și-ar putea lua liber câteva zile pentru a-și rezolva unele probleme. Sunt destul de curioși și pun multe întrebări unui om pentru a scoate la iveală câteva detalii extrem de importante legate de o situație din trecut. De asemenea, în a doua jumătatea zilei poate accepta invitația unei rude sau unui prieten de a pleca împreună să se distreze într-un local sau la o petrecere.

Gemeni

O zi favorabilă azi pentru zodia gemeni. Astrele arată că nu vor interveni situații neplăcute în viața acestor nativi. Cu toate acestea, Gemenii își pot pierde răbdarea din cauza unor oamenii, care nu știu ce înseamnă responsabilitate și educație. De asemenea, poate renunța la unele mici plăceri pentru a obține un corp frumos.

Horoscop 3 decembrie 2021. Zi cu ghinion pentru trei zodii

Horoscop 3 decembrie 2021. Zi cu ghinion pentru trei zodii

[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Fazele lunii decembrie 2021: Când este Lună Nouă şi Lună Plină?

Rac

Acești nativi se vor putea deconecta de la cotidian și astfel se pot concentra mai mult pe dorințele lor, dar și pe momente de relaxare. Este o zi liniștită pentru acest nativ, care o poate petrece mai multe acasă privit un film, serial, show, ascultând muzică sau citind o carte. Astrologii mai adaugă că la final de zi s-ar putea să primească o noutate plăcute legată de niște bani.

Leu

Leii sunt optimiști și foarte activi. Iar cu această pozitivitate pot ajunge departe și poate chiar întâlnește niște oamenii, care îi poate ajuta într-un subiect mai special. Astrologii mai adaugă că simțul umorului îl ajută să depășească situații neplăcute și tensionate, care pot apărea din cauza unui lucru care nu a fost făcut suficient de bine.

Fecioară

În această zi, fecioarele pot avea unle probleme sentimentale și încearcă să înțeleagă ce simte cu adevărat pentru o persoană. În a doua partea a zilei, pot pleca într-o scurtă călătorie sau poate chiar într-o vizită la o persoană importantă. De asemenea, mai aproape de seară se simt extrem de extenuați și vor amâna unele lucruri pe alte zile, deoarece simte că nu o să facă față.

Balanță

Balanțele sunt foarte determinate în această zi. Este foarte greu să-i oprești dacă le apare o idee ingenioasă. În prima parte a zilei s-ar putea să se confrunte cu o problemă legată de o relație, care este destul de sensibilă în ultimul timp. De asemenea, pot apărea unele oportunități legate de locul de muncă și Balanțele foarte bine se descurcă când este legat ceva de finanțe.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Horoscop 3 decembrie 2021. Zi cu ghinion pentru trei zodii

Horoscop 3 decembrie 2021. Zi cu ghinion pentru trei zodii

[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Cele mai fidele zodii din horoscop. Cu ele ai tras lozul câștigător

Scorpion

În această zi, scorpionii sunt foarte grăbiți, în special la locul de muncă și s-ar putea să nu le reușească totul, așa cum și-au propus. În prima jumătatea zilei s-ar putea ca șefii să nu aibă o dispoziție prea bună și să se trezească cu mai multe însărcinări decât în mod normal. Din fericire, ziua se încheie foarte bine, întrucât vin niște prieteni sau rude în ospeție și petrec mult timp cu ei discutând despre planuri, vise și teme actuale.

Săgetător

Săgetătorii pot avea ghinion în sectorul financiar, din cauza anumitor persoane sau proiecte. S-ar putea ca salariul să se rețină pe un termen nedeterminat sau cineva nu-i întoarce datoria la timp. În a doua partea zilei poate primi o veste foarte bună și poate chiar începe să se gândească la o vacanță. Astrologii recomandă să fiți atenți la drum, pentru că în această zi este un risc ridicat de accidente pentru acest nativ.

Capricorn

În această zi, nativii capricorn se pot reîndrăgosti de o persoană extrem de specială și interesantă. Acest nativ se îndrăgostește destul de rar și dacă, totuși, acest lucru s-a întâmplat atunci toate gândurile Capricornilor vor fi legate de omul care la impresionat. Poziția planetelor mai arată că în a doua jumătatea zilei pot primi o invitație interesantă la un eveniment sau petrecere, unde poate să se distreze de minune.

Horoscop 3 decembrie 2021. Zi cu ghinion pentru trei zodii

Horoscop 3 decembrie 2021. Zi cu ghinion pentru trei zodii

[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Horoscop chinezesc 2022. Care sunt cele mai norocoase zodii în Anul Tigrului de Apă?

Vărsător

Nativii vărsător sun provocați în această zi și vor trece prin câteva obstacole. Din fericire, vărsătorii sunt suficient de puternici ca să facă față și celor mai grele probleme. De asemenea, astrologii adaugă că în această zi sunt ajutați de oamenii de încredere, care știu cum trebuie să procedeze în unele situații. Iar în a doua partea zilei, se poate pregătit pentru un eveniment sau o întâlnire importantă.

Pești

Peștii pot trece prin anumite obstacole la care nu se așteptau, în această zi. Însă acești nativi au suficientă creativitate și răbdare să ducă până la capăt tot ce a început. Astrologii mai adaugă că în a doua jumătatea zilei se poate întâmpla ceva ciudat legat de viața lor personală. S-ar putea ca Peștii să fie extrem de uimiți de această întorsătură de situație.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si