Până la sfârsitul lui 2020, la nivelul întregului zodiac accentul se va pune mai ales pe familie si casă, așadar observăm un primat al emoțiilor și o dorință puternică de stabilitate.

Horoscop 30 martie 2020- BERBEC

Berbecii trebuie să știe că adevăratele lucruri bune sunt cele la care ajung mai greu, care cer o anumită sondare, cercetare, căutare în profunzime. Ia-ţi o pauză în iureşul vieţii şi stai de vorbă cu sinele tău, cu cel pe care îl ascunzi în inimă, cel pe care nu-l ştie nimeni decât tu, pentru că acea parte din

tine are acum nevoie de atenţie, de concentrare, de energie. Roagă-te azi mai mult şi mai intens, pentru că cele mai adânci dorinţe ajung mai repede sus, la ceruri!

Citeste si: Nimeni nu se aștepta la el. Patron al sportului infectat cu coronavirus

Horoscop 30 martie 2020- TAUR

Nativii zodiei taur vor afla că nu toți oamenii sunt de acord cu ei. Unii îl iau pe nu în braţe, alţii critică tot ce aud, dar tu continuă să crezi în direcţia ta şi gândeşte pozitiv până la capăt. Nu te lăsa învins de negaţii, de comentarii acide, de conflictele de idei care se mai încing, ci contează să-ţi păstrezi tonusul pozitiv şi să nu ţii cont de nimeni. Vei ajunge acolo unde doreşti şi vei fi mândru că ai rămas ferm pe poziţie, iar cei care acum te critică, îşi vor recunoaşte înfrângerea, dar nu atât de simplu.

Horoscop 30 martie 2020- GEMENI

Zodia Gemeni are parte de multe surprize pe perioada izolării. Atmosfera din familie este extrem de vie, de animată, poate datorită unor planuri noi pe care fiecare îl alimentează în felul său. Cineva trebuie să preia conducerea acestor planuri, şi tu eşti persoana cea mai potrivită pentru acest rol, deci asumă-ţi cu bucurie responsabilitatea de a-i îndruma pe toţi ai casei într-o direcţie avantajoasă pentru toată lumea.

Se petrece ceva special între pereţii casei tale, telefoanele zbârnâie și succesul se îndreaptă spre tine.

Horoscop 30 martie 2020- RAC

Horoscop 30 martie 2020

Astrologii le oferă un sfat celor din nativul zodiei rac. Încearcă să nu-i judeci pe cei care ţi se opun azi cu agresivitate, pentru că, pe undeva, s-ar putea ca ei să aibă dreptate. Rănit în orgoliu propriu, ai fi tentat să-i priveşti ca pe nişte duşmani care îţi vor răul, dar nu e deloc aşa. Criticile care îţi sunt azi adresate, deşi tu spui că nu sunt justificate sau meritate, au ceva constructiv la bază. Chiar dacă azi le respingi cu vehemenţă, supărat pe tonul agresiv, va veni o zi când îţi vei aminti ce ţi se reproşează acum şi s-ar putea să regreţi că nu ai ţinut cont de sfaturi.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Primele imagini din timpul cutremurului care a zguduit România. Ce a surprins o cameră din Buzău. VIDEO- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Horoscop 30 martie 2020- LEU

Leii au și ei parte de surprize plăcute pe perioada izolării. Aduni acum roadele eforturilor depuse de atâta timp! Ai dat dovadă de o răbdare de care nici tu nu te credeai capabil, pentru că lucrurile au evoluat extrem de lent şi de anevoios, dar nu ai abandonat totuşi.

Acum meriţi felicitări pentru perseverenţa ta, pentru capacitatea de a clădi totul pas cu pas cu atât stăruinţă, pentru că rezultatele sună mai mult decât promiţător.

Citeste si: Spania în alertă din cauza coronavirus: 838 de decese într-o zi

Horoscop 30 martie 2020- FECIOARĂ

Adu-ţi aminte de vremea când erai copil şi comportă-te ca atunci. Eliberează-te de griji, de frici, de stresul vârstei actuale. Simte-te bine, liber să faci ce vrei, redescoperă copilul din tine. Îţi dedici timpul lucrurilor frumoase, jucăuşe şi simple ale vieţii alături de cei mici care sunt încântaţi de atenţia pe care le-o acorzi. În fond, în adâncul sufletului, ai rămas şi tu ca şi ei, un copil dornic de distracţie şi joacă, deci lasă la o parte problemele specifice adulţilor. Chiar dacă ai în agendă mai multe treburi de om mare, tratează-le cu un soi de lejeritate şi divertisment, ca şi cum ar fi floare la ureche şi ai să vezi ce repede le duci la îndeplinire.

Horoscop 30 martie 2020- BALANȚĂ

Horoscop 30 martie 2020

Balanțele nu trec prin cea mai bună perioadă a vieții lor. Totul va merge ca pe roate altădată, dar nu azi şi nu în aceste condiţii, ca atare vezi ce ai scăpat din vedere, de ce nu merg lucrurile aşa cum ai dorit, pentru că sigur ai uitat să rezolvi ceva la timpul potrivit. Uneori, un hop, chiar dacă pe moment de demoralizează, se va dovedi a fi cel mai bun lucru pentru a te motiva să te apuci de altceva. Aşteaptă, mai caută şi alte variante, pentru că cea pe care te-ai fixat nu e nici singura şi nici cea mai bună cale de a ajunge acolo unde visezi.

Citeste si: VIDEO| Infectat după ce a pus mâna pe un colet

Horoscop 30 martie 2020- SCORPION

Ritmul foarte di namic în care înaintezi spre un anumit scop devine punct de plecare spre o etapă şi mai palpitantă. De altfel, succesul de acum te motivează, te stimulează să te dedici şi mai serios acelui proiect ce evoluează atât de bine. Te bazezi pe principul bate fierul cât e cald, şi bine faci, pentru că atât timp cât îţi menţii acest tonus ridicat şi interesul viu pentru ceea ce vei obţine la final, vei face paşi foarte mari înainte. Ai numai motive de satisfacţie când vezi cât de bine şi repede ai mai încheiat o etapă şi deja ai trecut la următoarea. Pas cu pas, totul merge ca pe roate.

Citeste si: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”- kfetele.ro

Citeste si: Emily Burghelea, din nou la Urgențe pe mâna medicilor! Soțul ei a filmat-o pe holurile spitalului: "Nu se poate opri din tușit, are febră mare"- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Horoscop 30 martie 2020- SĂGETĂTOR

O zodie norocoasă în vremurile grele încercate pentru întreaga omenire sunt și săg etătorii. Se iveşte o şansă nouă la orizont şi te atrage din ce în ce mai tare! Eşti conştient că nu e uşor de dus la capăt ceea ce vrei să începi, dar merită eforturile. Apucă-te serios de treabă, oricât ar dura şi oricât de greu ar fi, pentru că la capăt te aşteaptă numai rezultate excelente. E o idee bruscă ce-ţi vine dintr-o inspiraţie genială şi te bazezi pe principiul bate fierul cât e cald şi începi să construieşti ceea ce se naşte acum în mintea ta. Cere ajutor la nevoie, ascultă sfaturile practice care vin de la alţii care poate au trecut şi ei prin provocări similare şi nu te opri din elan.

Horoscop 30 martie 2020- CAPRICORN

Cântăreşte cu sinceritate resursele de care dispui în faţa unei noi provocări ce ţi se deschide înainte. Fii corect în aprecieri, nu supraestima, dar nici nu subestima ceea ce poţi face, ca să nu trezeşti mai târziu în faţa unui impas. Primul pas pentru a porni în această nouă direcţie ar fi să arunci o privire foarte clară asupra paşilor parcurşi anterior şi să îţi dai seama ce ştii, ce poţi, ce ai. Nu e în avantajul tău nici să te crezi mai puternic decât eşti, dar nici invers, să-ţi găseşti doar slăbiciuni şi defecte.

Horoscop 30 martie 2020. Cine va avea parte de surprize pe timpul izolării împotriva covid-19

Horoscop 30 martie 2020- VĂRSĂTOR

Nu te crampona de fleacuri, pentru că în situaţia de acum nu merită să acorzi atâta atenţie detaliilor. Fii mai superficial, mai lejer în aprecieri, şi ignoră acele mărunţişuri care, dacă te opreşti la ele prea serios, te-ar putea opri din elan. Spune de fiecare dată când dai piept cu un hop că va trece, că nu-i nimic, că e o bagatelă, şi această atitudine pozitivă se va dovedi a fi salvatoare. Cu cât stai şi analizezi orice detaliu, cu atât consumi din resursele tale de timp, de energie, de optimism. Eşti pe drumul cel bun spre reuşita finală, dar nu-ţi pune singur piedici de la orice nimic. Spune sigur pe tine: merge excelent!

Citeste si: Coronavirus Romania- Inca 200.000 de romani se pregatesc sa vina acasa. Intram in scenariul 4

Horoscop 30 martie 2020- PEȘTI

Spune cu încredere ce gândeşti, pentru că există în jurul tău oameni care chiar au nevoile de părerile sau informaţiile tale. Vorbeşte răspicat, argumentează-ţi opiniile şi nu te lăsa influenţat de ceilalţi care cred că numai ei au dreptate. Tu ştii foarte bine ce spui şi pe ce te bazezi, pentru că ai acumulat prin studiu serios tot ce acum spui cu emfază. Unii chiar ţin cont de ceea ce le transmiţi, ca atare exprimă-te cu atenţie, oferind toate detaliile ca să fii corect înţeles. Nu ţi-ar plăcea ca cineva să facă ceva pornind de la datele transmise de tine şi să descoperi că nu i-ai spus chiar ce trebuie, deci fii generos şi în detalii, dacă tot îi oferi atâtea sfaturi bune.

Horoscop 30 martie 2020


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si