A doua zi de weekend aduce mari schimbări pentru unele zodii. De asemenea, o zodie va avea mare noroc la bani și la cadouri de Moș Nicolae!

Horoscop 6 decembrie 2020 pentru toate zodiile

Iată predicțiile pentru fiecare zodie în parte!

Berbec

Este bine să faci tot ce ți-ai propus, dar pe îndelete.

Relaxează-te cu o ciocolată caldă și distrează-te urmărind un film lejer. Ai nevoie de asta. Vei fi mai activă duminică, dar sâmbătă ai nevoie de  liniște și timp de reflecție. Nu lua decizii pripite!

Citeste si: VIDEO- Astrologii anunță schimbări majore în viața noastră în 2021

Taur 

Poți să-ți faci planuri de viitor. Astrele sunt în măsură să-ți susțină toate demersurile și ești mulțumită de tine. Nu a fost deloc un an ușor pentru tine, dar poți să fii mândră pentru că le-ai dovedit pe toate. Vor veni zile bune, dar cum le vei fructifica, depinde numai de tine.

Gemeni

Este un final de săptămână minunat pentru romantism, pentru distracție cu prietenii sau doar pentru a te relaxa. Sâmbătă astrele îți testează răbdarea. Nu te stresa mai mult decât este cazul.

Totul va funcționa în mod normal și dacă nu te agiți inutil. Ai putea fi puțin nesăbuită cu unele decizii.  

Horoscop 6 decembrie 2020: Mari surprize pentru aceste zodii de Moș Nicolae
Horoscop 6 decembrie 2020: Mari surprize pentru aceste zodii de Moș Nicolae

Rac

Venus în Scorpion te face foarte romantică și veselă, spre încântarea celor dragi care se bucură de prezența ta agreabilă și tonică. Aceasta este o zi bună care te va ajuta să-ți pui lucrurile importante în ordine.

Nu uita să onorezi unele promisiuni și totul va merge bine.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Horoscop 2021: Este anul lor! Zodiile privilegiate de astre. Vor avea un an perfect

Leu

Descoperi că ai o perspectivă personală asupra vieții și pui la cale un plan pentru a încerca să-ți rezolvi unele probleme rămase restante. Ai idei bune și soluții pentru toate problemele care apar și care nu te privesc în mod direct. Poate că ar fi util să te implici mai mult în viața cetății.

Fecioară 

Ești foarte ocupată, dar încearcă să-ți faci timp și pentru tine. Îți va face bine. Venus în Scorpion și Neptun în Pești te pot ajuta să te relaxezi și să te detașezi de problemele majore care te necăjesc. Lasă grijile deoparte și petrece-ți ziua delectându-te cu o carte bună.

Balanță 

După o săptămână cu energie ridicată și multe tensiuni, nu-i de mirare că te simți epuizată. Nu-ți impune să faci mai mult decât simți că poți, nu trage de tine.  Trebuie să-ți încarci bateriile. O meriți!

Scorpion

Petrece-ți ziua de sâmbătă în mod creativ. Dacă ai chef de treabă prin casă, fă asta doar pentru că asta este una dintre activitățile care te relaxează, în cea mai mare măsură. Poți face și altceva. O casă de turtă dulce sau te poți duce la o întâlnire fierbinte. Creativitatea este un aliat pe care te poți baza.

Săgetător

Ai încredere în visele tale, pentru că Universul ar putea încerca să-ți spună ceva important. Unele vise sunt deschizătoare de drumuri și oferă indicații importante despre ceea ce urmează. Probabil unele evenimente majore pentru tine și pentru viața ta. Analizează bine înainte de a lua decizii.

Citeste si: Cum să afli ce ai fost în viața anterioară în funcție de amintiri

Horoscop 6 decembrie 2020: Mari surprize pentru aceste zodii de Moș Nicolae
Horoscop 6 decembrie 2020: Mari surprize pentru aceste zodii de Moș Nicolae

Capricorn 

Ai fost atât de ocupată încât nici măcar TU, pe tine, nu ai mai apucat să te întrebi ce mai faci. Deci, ce mai faci? Cum îți este? Ești bine? În acest final de săptămână ar fi foarte bine dacă te-ai concentra pe câteva probleme restante care te privesc doar pe tine. Primești recunoașterea pe care o meriți. Bucură-te de laude!

Vărsător

Nu strică să te porți mai frumos cu cei din jurul tău. Primești un feedback pozitiv, pe care îl presupuneai, pentru că știi foarte bine atunci când faci lucrurile bine și corect. Fii mai deschisă cu cei din jur. Unii dintre ei au mare nevoie de tine și de enrgia ta.

Citeste si: Horoscop 5 decembrie 2020: Este ziua lor de aur. Zodia care primeşte o veste bună

Pești  

Sâmbată trebuie să te odihnești. Duminică poți face tot ceea ce vrei pentru că totul va merge uns. Îți petreci ziua alături de cei dragi și te încarci cu energie. Buna dispoziție vine cu tine în tot acest timp. Îți este bine. Poți trezi invidia unor amici, conform horoscopului pentru 6 decembrie.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Sursa: femeia.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si