Close sidebar
Close sidebar

Horoscop 8 ianuarie 2021: O zi plină de surprize în dragoste pentru aceste zodii

Citeşte horoscopul pentru 8 ianuarie 2021 si află ce ţi-au rezervat astrele. Se anunţă o zi plină de surprize în dragoste pentru aceste zodii!

Andreea Stoica,

Horoscop 8 ianuarie 2021

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Horoscopul pentru 8 ianuarie 2021  arată că berbecii trebuie să lase deoparte grijile, taurii au parte de o relaţie de iubire intensă, iar gemenii cunosc noi emoţii. Balanţele au parte de o zi magică, săgetătorii primesc un sprijin pentru a face progrese în viaţa sentimentală, în timp ce peştii primesc o serie de lecţii în dragoste din trecutul lor amoros.

Horoscop dragoste 8 ianuarie 2021 pentru toate zodiile

Iată horoscopul complet al zilei de 8 ianuarie 2021 pentru toate cele 12 semne zodiacale!

Berbec

E timpul să lăsați deoparte grijile sau micile căderi de energie pozitivă din viața voastră sentimentală. Cu cât veți analiza mai intens iubirea într-un mod realist, cu atât mai mult veți pune paie foc legat de o chestiune. Abordați o atitudine recunoscătoare față de lecțiile pe care dragostea vi le-a oferit și ascultați-vă inima dacă simțiți că există noi posibilități.

Eliminarea zonei de confort vă va deschide poarta oportunităților.

Taur

Alături de Luna care influențează parteneriatul și angajamentele, afecțiunea și tandrețea dintr-o relație de iubire se poate transforma în ceva mult mai intens și plin de dorințe. Inima voastră vrea să aprofundeze abordarea, atât din punct de vedere fizic dar și emoțional. Cert este că persoana iubită va vedea o latură a voastră pe care o ascundeți în mare parte a timpului.

Citeste si:   Horoscop 2021: Este anul lor! Zodiile privilegiate de astre: Totul le merge din plin

Gemeni

Un val de claritate care pătrunde în sfera voastră sentimentală aduce cu el noi emoții. Acest lucru vă poate ajuta să eliminați o barieră sau să vă asumați un risc în planul amoros. Aveți o încredere de neclintit legat de noile voastre atitudini și sentimente care că influențează interacțiunile cu ceilalți sau cu cineva în particular.

Dragostea se transformă și este pe o cale favorabilă.

Horoscop 8 ianuarie 2021

Rac

Probabil v-ați obișnuit să abordați lucrurile într-un mod precaut când vine vorba de dragoste, dar în această perioadă eliminarea unor bariere s-ar putea să aibă efecte favorabile pentru voi. Indiferent dacă sunteți singuri sau într-o relație, veți simți cum o minte deschisă care înlocuiește atitudinea defensivă vă va oferi noi posibilități în sfera amoroasă,  conform horoscopului zilei de 8 ianuarie 2021.   

Leu

Luna continuă să vă influențeze fundamentul vostru emoțional și securitatea. Acest lucru semnifică faptul că emoțiile profunde pot afecta destul de mult ceea ce faceți sau spuneți în această perioadă. Sunteți încurajați să săpați adânc și să explorați aspectele iubirii și intimității care vă intrigă.

Citeste si:   Horoscop. Zodia care are întotdeauna succes în carieră

Fecioară

S-ar putea să vi se reamintească de adevărul din zicala “nu ceea ce spui, ci felul în care o spui contează”. Persuasiunea necesită o abordare inteligentă în detrimentul uneia care oferă presiune. Alături de Luna care vă influențează modul de gândire și comunicare, aveți încredere că există căi subtile și creative de a exprima ceea ce aveți în minte.

Balanță

Luna aduce o aură magică în viața voastră sentimentală și vă oferă o vibrație atrăgătoare și misterioasă. Dacă nu ați captat atenția cuiva până acum, această influență lunară va pune în mișcare curiozitatea acelei persoane. Probabil se vor redeschide porțile dialogului dintre voi și persoanele alături de care n-ați avut o interacțiune prea intensă.

Citeste si:   VIDEO- Astrologii spun că omenirea e la câteva zile de un nou început

Horoscop azi- Horoscop zilnic- Horoscop dragoste

Scorpion

Luna în semnul vostru aduce în lumina reflectoarelor calitățile voastre cele mai strălucite de care vreți să-și reamintească sau să fie conștientă persoana iubită. Vă ajută de asemenea să emanați o vibrație de sensibilitate și afecțiune care este irezistibilă pentru cineva anume. Dacă vă doriți ca lucrurile să se aprofundeze între voi și persoana iubită, este timpul să vedeți beneficiile unei atitudini mai drăgăstoase.

Săgetător

S-ar putea să vi se ofere sprijin în moduri de care nu sunteți conștienți pentru a progresa în viața sentimentală în această perioadă. Acțiunile cu tentă dramatică sau rebelă nu sunt cea mai bună opțiune. Îmbrățișați în schimb ideea de a nu mai accepta lucrurile legat de care inima vă spune că e necesar să le schimbați. Adoptarea unei atitudini sincere va schimba calea unei relații de iubire.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Dieta care protejează creierul, potrivit noilor studii: Scade riscul de boli neurologice, reduce inflamația și declinul cognitiv- antena3.ro

Citeste si:   Cele mai diabolice zodii. Dacă observi semnele astea, fugi și nu te uita înapoi!

Capricorn

Vă stau la dispoziție opțiuni în legătură cu utilizarea energiei fizice și emoționale pe care o aveți. Dacă sunteți singuri, ați putea să vă asumați un risc pe care în mod normal nici nu l-ați concepe, iar dacă sunteți într-o relație nu veți acorda prea multă atenție eliberării a ceea ce este reprimat. În orice caz, sunteți impulsionați să acționați,  potrivit horoscopului pentru 8 ianuarie 2021.

Horoscop 8 ianuarie 2021

Vărsător

O vibrație relaxantă și plăcută s-ar putea să fie exact ceea ce o persoană din viața voastră are nevoie și va fi recunoscătoare pentru faptul că voi o oferiți. Ceea ce este important e să știți exact când să faceți trecerea de la conexiunea intelectuală la cea pasională. Chiar dacă printre aptitudinile voastre se numără cea de a vorbi în cunoștință de cauză despre orice subiect, poate că acum e timpul să fiți un ascultător.

Citeste si: Horoscop zilnic miercuri, 6 ianuarie 2021! O zodie este promovată la locul de muncă!

Pești

Lecțiile în dragoste pe care vi le-a oferit trecutul vostru amoros vor pune acum bazele unei noi atitudini pe care o veți aborda pentru a avea parte de acel progres pasional pe care vi-l doriți. Experiența pe care o aveți vă va fi de folos, știți să vedeți mai bine prin oameni acum.

Sursa: ce-spun-astrele.ro.

 

Citeste si: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”- kfetele.ro

Citeste si: Alin Oprea, dezvăluiri incendiare despre viața la Londra a fostei sale soții și a celor doi copii: "Un apartament pentru ei pe credit, dar cu un avans destul de mare, 100 de mii de lire s-au dat atunci"- radioimpuls.ro

Citeste si: Dieta care protejează creierul, potrivit noilor studii: Scade riscul de boli neurologice, reduce inflamația și declinul cognitiv- antena3.ro

 

 

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI