Horoscop 9 martie 2023. Cum se anunță ziua de 9 martie pentru nativii din zodiac? Vezi aici cum se descurcă următoarele zodii.  

Vești bune pentru o zodie și ceva ghinion pentru nativii a două zodii, potrivit astrelor. 

Berbec

Berbecii sunt pregătiți de schimbare. Ești destul de nemulțumit de o situație și vrei să ieși din această monotonie. Totodată, vei ieși din zona de confort, iar lucrurile vor avea o nuanță pozitivă.

Taur

Taurii au probleme în relația de cuplu, deoarece au așteptări de la partenerul lor. Deși i-ai oferit toată iubirea de care a avut nevoie, partenerul tău își dorește să exploreze și să cunoască oameni noi, astfel că cel mai bine e să o luați pe drumuri separate. Ca un sfat, încearcă să iei decizii mai bune pentru viitorul tău.

Citește și: Horoscopul săptămânii

Gemeni

Nativii acestei zodii sunt extrem de ambițioși, ba chiar se poate spune că pășesc pe cadavre pentru a obține ce-și doresc. Astăzi, ai parte de multe reușite pe plan profesional. Lucrurile se vor schimba în bine pentru tine.

Rac

Ziua de 9 martie e una minunată pentru raci, deoarece norocul pare că le surâde. Tot ceea ce ți-ai plănuit până acum pare să ia amploare și acum ești în punctul în care poți lua decizii care să-ți schimbe viața în bine.

Încearcă să-ți concentrezi energia asupra proiectelor care chiar merită și sunt importante pentru tine.

Leu

Horoscop 9 martie 2023. O zi de joi cu ghinion pentru două zodii

Horoscop 9 martie 2023. O zi de joi cu ghinion pentru două zodii

[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Leii se afirmă astăzi în fața celor din jur. Datorită abilităților de comunicare și a curajului, leii se vor pune astăzi în valoare. Nu uita că te-ai născut să fii lider.

Fecioară

Vești bune pentru nativii acestei zodii. Este o perioadă bună pentru a-ți seta obiectivele anului. Pe plan personal, astrele te sfătuiesc să petreci mai mult timp alături de familie.

Balanță

Este o perioadă foarte prosperă pentru Balanțe, mai ales că sunt muncitori. Fiind o zodie de aer, știi exact cum să găsească echilibrul. Pe plan profesional ai putea să te aștepți la o promovare.

Citește și: Mărțișor 2023. Ce înseamnă dacă este soare sau plouă în ziua „babei” tale? Puține persoane știu semnificația zilei pe care au ales-o!

Scorpion

Deși sunt muncitori, prea multe sarcini deodată strică. Astrele spun că traversezi o perioadă dificilă la locul de muncă, iar stresul nu e deloc punctul tău forte. Încearcă să te liniștești, deoarece poate fi afectată și viața de cuplu. 

Săgetător

Horoscop 9 martie 2023. O zi de joi cu ghinion pentru două zodii

Horoscop 9 martie 2023. O zi de joi cu ghinion pentru două zodii

[Sursa foto: PixaBay]

Este o perioadă aglomerată pentru nativii acestei zodii. Îți dorești să te afirmi și să ieși în evidență, potrivit horoscopului.

O veste bună s-ar putea să apară în cursul zilei de azi.

Capricorn

E recomandat să te relaxezi, deoarece la fel ca Săgetătorul, treci printr-o perioadă aglomerată. Încearcă să te liniștești, astfel încât să nu te stresezi prea tare. O vacanță în care să-ți încarci bateriile sună bine.

Vărsător

Destul de multe probleme pe plan personal. Dragostea nu prea e de partea ta, însă partenerul perfect este mai aproape decât crezi. Pentru a reuși, e nevoie de mai multă răbdare din partea ta.

Pești

Horoscop 9 martie 2023. O zi de joi cu ghinion pentru două zodii

Horoscop 9 martie 2023. O zi de joi cu ghinion pentru două zodii

[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

Nativii acestei zodii au parte de o zi minunată pe plan profesional. Te bucuri de laudele colegilor și te afirmi cât mai mult. Totodată, ești singura persoană care vine cu cele mai bune soluții pentru cele mai multe probleme.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si