Horoscop august 2023. Se anunță o lună de foc pentru două zodii. Norocul acestora se află la poluri opuse. Tu știi ce-ți rezervă astrele?

Horoscop august 2023: O lună de foc pentru două zodii

Luna august vine cu noi surprize majore pentru două dintre zodii. O decepție în dragoste va afecta unul dintre nativi!

Citește și: VIDEO- Studiu: Dacă stăm cu telefonul în mână, în magazin, cumpăram mai mult decât ne-am propus

Consultă horoscopul complet pentru toate cele 12 zodii: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești!

Horoscop Berbec august 2023

În această lună încercați să vă bucurați de vară. Știți că vă așteaptă noi provocări și profitați la maxim de fiecare moment!

Începeți pregătirile de toamnă prin gospodărie și vă gândiți la o nouă garderobă pentru vremea rece.

Horoscop Taur august 2023

Sunteți în culmea fericirii! Veți primi o veste care vă va tăia răsuflarea. Le veți spune tuturor despre norocul ce a dat peste voi.

O ofertă salarială consistentă vă va face să visați la cele mai frumoase locuri de pe pământ!

Horoscop Gemeni august 2023

Sunteți nesiguri pe voi în prima jumătate a acestei luni.

Este o energie în aer care vă face să vă temeți de schimbările din următoarea perioadă.

În a doua jumătate a lunii veți răsufla ușurați și vă veți gândi să vă luați o vacanță.

Citește și: EXCLUSIV: Cum poate fi prevenit înecul?/ Tudor Ciuhodaru: ”Nu intraţi în apă imediat după ce aţi consumat alcool, aţi mâncat copios sau după un efort fizic intens”

Horoscop Rac august 2023

Începeți să vă gândiți la o mică afacere în această lună. Consultați revistele de specialitate și internetul pentru a vă asigura că totul va merge ca pe roate.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Sunteți cu un pas mai aproape de a vă îndeplini scopurile.

Horoscop august 2023: O lună de foc pentru două zodii. Cine are parte de o perioadă plină de evenimente

Horoscop august 2023: O lună de foc pentru două zodii. Cine are parte de o perioadă plină de evenimente

Horoscop Leu august 2023

Sunteți ocupați în marea parte a acestei luni. Prietenii dumneavoastră vor încerca să vă invite mai des în oraș, însă prioritățile sunt legate strict de propria persoană.

Horoscop Fecioară august 2023

Luna august este una misterioasă pentru fecioare. Ați putea face lucruri neașteptate și poate chiar să vă descoperiți talentele ascunse. 

Este o perioadă benefică pentru a vă etala calitățile.

Horoscop Balanță august 2023

August nu este luna balanțelor! Puteți oricând să vă confruntați cu o decepție în dragoste, iar acest lucru v-ar putea pune la pământ. Veți încerca să treceți peste, însă va dura ceva până vă veți vindeca complet.

Prietenii și familia vă vor fi alături la fiecare pas și vor încerca să vă înveselească. Este bine să încercați să vă distrageți atenția de la lucrurile negative.

Citește și: Inelul lui Tupac, vândut cu 1.000.000 de dolari

Horoscop Scorpion august 2023

În continuare vă asigurați că totul merge conform planului. Cineva v-ar putea vrea răul, de aceea este bine să fiți atenți luna aceasta la persoanele din jurul dumneavoastră.

Horoscop Săgetător august 2023

Săgetătorii sunt puși pe glume în luna august. Vă perfecționați latura amuzantă fără să vă dați seama, iar apropiații dumneavoastră observă asta.

O nouă poveste de dragoste ar putea să vă ia mințile în perioada următoare.

Horoscop Capricorn august 2023

Luna august aduce cu ea cadouri pentru capricorni, la propriu. Cei dragi vouă vă pot însenina zilele fără niciun motiv cu cadouri excepționale!

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Este important să vă arătați aprecierea.

Horoscop Vărsător august 2023

Vă gândiți din ce în ce mai mult la anotimpul rece. Nu vă place monotonia și de aceea simțiți să faceți schimbări radicale. Poate vă gândiți la noi tunsori sau noi accesorii.

Încercați să vă redescoperiți.

Citește și: Cum a câștigat un bărbat cu deficiențe de vedere procesul cu o companie de ridesharing din Capitală. Șoferii nu l-au primit cu câinele de sprijin: „Faceți reclamație, eu nu vă iau!”

Horoscop Pești august 2023

Luna august aduce și părți bune, dar și mai puțin bune pentru pești. În prima jumătate a lunii astrele se aliniază în defavoarea dumneavoastră și vă veți simți presați să vă rezolvați problemele care pot apărea pe parcurs.

Spre finalul lunii veți reintra în normal.

Horoscop august 2023: O lună de foc pentru două zodii. Cine are parte de o perioadă plină de evenimente

Horoscop august 2023: O lună de foc pentru două zodii. Cine are parte de o perioadă plină de evenimente


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si