Close sidebar
Close sidebar

Horoscop bani februarie 2018. Ce zodii au noroc la bani in februarie

Trei zodii au noroc la bani in luna februarie.

I. I.,


DISTRIBUIE
acest articol

Acesti nativi nu se sperie de schimbarile pe care le va aduce anul Cainelui, potrivit zodiacului chinezesc. Anul cainelui va fi marcat de numeroase schimbari si rasturnari de situatie care i-ar putea speria pe multi nativi.

Ce zodii au noroc la bani in februarie

Potrivit previziunilor din horoscop, doua zodii vor avea noroc la bani in luna februarie 2018. Este vorba de raci si scorpioni. Pentru ei, noul an va fi unul plin de surprize placute, incununate de succes.

Nativii acestor zodii vor face fata cu brio numeroaselor schimbari pe care le aduce 2018, schimbari ce se vor resimti, asa cum reiese din horoscop, mai ales in luna februarie 2018.

Ce se intampla, pe plan financiar, cu racii, in 2018

Dupa un inceput de an mai dificil si plin de obstacole, incepand cu luna februarie situatia se va redresa de la sine.

Lectiile invatate le vor prinde foarte bine.
La finalul anului 2018, racii vor fi fericiti sa observe ca au erusit sa-si puna bani deoparte.

2018, anul zodiei Scorpion

Rasfatatii horoscopului sunt, farad oar si poate, scorpionii. Nativii acestei zodii vor avea parte de suisuri si coborasuri, insa lectiile invatate ii vor apropia de scopurile lor.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

Inclusiv pe plan financiar, scorpionii vor fi rasfatati de horoscop. Nu le vor lipsi banii, mai ales in luna februarie, fiind fericiti si pe plan personal.


Nu se vor imbogati peste noapte, insa, in 2018 nu le va lipsi nimic, avand mereu la dispozitie sume de bani care sa le permita sa-si satisfaca toate poftele.

Berbecii vor avea un inceput de an mai greu, insa nu se vor da batuti

Si berbecii sunt printre zodiile favorizate de horoscop, mai ales in luna februarie 2018, cand vor face rost de sume de bani care sa-i ajute sa duca un trai usor.

In a doua jumatate a anului, berbecii nu vor duce lipsa de bani, abia acum incepand sa se observe roadele muncii din timpul anului. Important este sa nu te apuci de cheltuieli nesabuite care sa te aduca la sapa de lemn mai repede decat ai clipi. Pentru tranzactii serioase, cum ar fi imobile sau terenuri, aceste cheltuieli trebuie amanate pana in luna noiembrie.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI