Horoscop chinezesc 2023 Iepure (1951, 1963, 1975,1987,1999, 2011). Anul acesta este anul iepurilor. Acest lucru va fi foarte vizibil. Iepurii vor avea noroc pe toate planurile în 2023. 

Iepurii se vor afla în centrul atenției și vor avea noroc pe plan financiar. Multe oportunități bune vor fi în acest an. Sentimental, este posibil să aveți câteva probleme deoarece nu sunteți siguri pe așteptările de la persoana dragă. 

Prima parte a lui 2023 le va aduce iepurilor multe motive de bucurie, mai ales în sectorul financiar. Cele mai bune luni sunt martie, aprilie și mai. Acești nativi se pot îmbogăți în primăvară, astfel că nu trebuie să rateze ocaziile care vor veni în calea lor. A doua jumătate a anului le aduce o nouă poveste de dragoste Iepurilor.

Citește și: Horoscopul săptămânii

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Horoscop chinezesc 2023 Iepure.

Horoscop chinezesc 2023 Iepure. Este una dintre cele mai norocoase zodii

Horoscop chinezesc Iepure 2023  –Dragoste

În prima parte a anului lucrurile vor decurge bine între ei și partenerii de cuplu. Se înțeleg din ce în ce mai bine.

Persoanele care se află deja într-o relație se vor bucura de o viață romantică minunată, cele singure ar trebui să se oprească din căutarea alesului. Lucrurile frumoase se întâmplă atunci când se așteaptă mai puțin.

Citește și: Horoscop chinezesc 2023 Bivol. În acest an, Bivolii vor face progrese mari în carieră

Horoscop chinezesc 2023 Iepure.

Horoscop chinezesc 2023 Iepure. Este una dintre cele mai norocoase zodii

Horoscop chinezesc Iepure 2023  –Bani

Pe plan financiar investițiile vor avea rezultate mari, apar bani și se recuperează sume din tranzacții din trecut. E important să nu se grăbească în tranzacții. Vor apreciați de superiori și vor primi o promovare și chiar o mărire salarială pentru rezultatele remarcabile pe care le au și pentru dedicarea și responsabilitatea din cadrul proiectelor la care lucrează cu mult drag.

Citește și: Zodiac Chinezesc 2023. Cele mai norocoase zodii

Horoscop chinezesc 2023 Iepure.

Horoscop chinezesc 2023 Iepure. Este una dintre cele mai norocoase zodii

Horoscop chinezesc Iepure 2023  –Sănătate

Persoanele care sunt în căutare de aventuri trebuie să fie atenți/ atente pentru a evita posibilele probleme de sănătate. Mișcarea și activitățile fizice sunt importante și ajută la o stare mai bună, o dietă echilibrată și un stil de viață sănătos vor face ca vizitele la medic să fie mai rare. Un set de analize este recomandat chiar dacă nu sunt prezente simptome care să îi/ le facă să meargă la medic. Sănătatea este mai importantă decât orice altceva.

Citește și: Horoscop chinezesc 2023


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si