Horoscop de Crăciun 2022. Horoscopul pentru 25 decembrie 2022 spune că în perioada sărbătorii Nașterii Domnului unii nativi din zodiac vor avea mai mult de muncit și se vor simți fără energie, iar alte zodii se vor distra și vor ieși cu prietenii și familia pentru a petrece.

Horoscop de Crăciun 2022.

Horoscop de Crăciun 2022. Zodiile care au parte de o perioadă plină cu emoții și revederi cu persoanele importante din viața lor

[Sursa foto: PixaBay]

Horoscopul Crăciunului 2022 pentru toate zodiile

Iată  horoscopul Crăciunului  pentru toate semnele zodiacale!

Citește și: Horoscop 22 decembrie 2022. O zi aglomerată pe plan profesional și personal pentru zodii

Horoscop de Crăciun 2022.

Horoscop de Crăciun 2022. Zodiile care au parte de o perioadă plină cu emoții și revederi cu persoanele importante din viața lor

[Sursa foto: PixaBay]

Berbec

Berbecii vor să petreacă ultima perioadă din an în liniște cu persoanele dragi lor chiar dacă au multe lucruri de făcut. Vor să lase grijile deoparte și să se bucure de timpul petrecut cu persoanele la care țin care le vor face surprize minunate. Își pot lua câteva zile în care să se relaxeze sau să călătorească pentru a se mai liniști.

Taur

Taurii au un Crăciun plin de nostalgie, cu goluri în suflet, întrebări la care nu au răspuns sau simt dorul unei persoane dragi și importante lor. O etapă sau o rană din viața lor nu s-a încheiat sau vindecat complet și poate își doreau să fie în altă parte sau în compania altor persoane.

Nu ar trebui să se întristeze și să se bucure de momentele pe care le au cu familia pentru că sunt binecuvântați/ binecuvântate și au mereu sprijinul celor dragi.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Horoscop 21 decembrie 2022. O zi liniștită și plină de momente de relaxare pentru aceste zodii

Horoscop de Crăciun 2022.

Horoscop de Crăciun 2022. Zodiile care au parte de o perioadă plină cu emoții și revederi cu persoanele importante din viața lor

[Sursa foto: PixaBay]

Gemeni

Gemenii și-au făcut planuri pentru următoarea perioadă și știu cu cine și când se vor întâlni pentru a se bucura de timpul petrecut cu persoanele importante pentru ei/ ele și pentru a se liniști după o perioadă aglomerată. Ar trebui să uite de griji și să se distreze. Vor face alegerile pe care și le doresc și se vor baza pe intuiție fără să țină cont de cât de trăsnite sunt acestea, așa cum o făceau cândva, potrivit horoscop.garbo.ro.

Rac

Racii au o perioadă dificilă din punct de vedere emoțional. Se preocupă de fericirea unor persoane dragi și vor să readucă fericirea în casă și zâmbetul pe chipul celor care contează pentru ei/ ele. Au avut ani obositori pe care încă îi simt și au nevoie de iubire, liniște, odihnă, bucurie și relații apropiate cu cei dragi.

Leu

Leii găsesc soluții pentru a se distra de sărbători, să iasă, să călătorească, să se bucure, să se relaxeze și să iasă din rutina pe care o au. Se organizează pentru a se putea vedea cu toate persoanele dragi, familie, prieteni și colegi și să aibă și timp liber pentru ei/ ele pentru a se relaxa.

Fecioară

Fecioarele și-au făcut planuri frumoase pentru sărbători și vor să îi surprindă pe cei dragi. Persoanele care țin la ei/ ele le vor pregăti surprize minunate și vor fi impresionați/ impresionate chiar și de persoane cu care nu s-au mai întâlnit de mult timp. 

Balanță

Balanțele simt agitația și nu mai fac față pregătirilor pe care trebuie să le facă. Au parte de emoții, iubire, momente frumoase la care nu se așteptau, surprize și bucurie. Ar trebui să găsească puțin timp liber pentru ei/ ele pentru a se odihni și pentru a-și pune liniște în gânduri și în suflet.

Scorpion

Scorpionii vor să iasă cât mai mult din casă pentru a se întâlni cu prieteni mai vechi, persoane importante la care țin mult și cu care nu s-au mai văzut de mult timp pentru că sunt la distanță unii față de ceilalți. Pot vizita alte orașe sau să meargă în alte țări sau să invite persoanele dragi la ei/ ele acasă. O perioadă frumoasă în care se întâlnesc cu persoane dragi lor și își restabilesc propriul echilibru interior.

Citește și: Luna în Capricorn în harta natală. Ce spune despre tine acest aspect din astrograma

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Horoscop de Crăciun 2022.

Horoscop de Crăciun 2022. Zodiile care au parte de o perioadă plină cu emoții și revederi cu persoanele importante din viața lor

[Sursa foto: PixaBay]

Săgetător

Săgetătorii sunt melancolici/ melancolice și emotivi/ emotive. Au rămas cu câteva răni pe suflet de care nu s-au ocupat si pe care acum încearcă să le ignore pentru dragul de sărbători și atmosfera pe care acestea o aduc. Pot izbucni sau se pot retrage fără a le spune celor dragi ce se întâmplă cu ei/ ele. Trebuie să se împace cu propria persoană și să accepte rănile interioare, să le dea timp să se rezolve și să fie buni/ bune cu ei/ ele.

Capricorn

Capricornii se reconectează cu persoanele din familie și cu prietenii dragi, dar au obiceiul de a se retrage în relația de cuplu sau în locul de muncă. Poate fi vorba despre certuri în relația de cuplu pe care nu le-au rezolvat, de mai multă nevoie de iubire și de atenție din partea iubitului/ iubitei și de mai mult timp pe care să îl petreacă romantic cu persoana iubită. Pot simți că nu sunt pregătiți/ pregătite pentru a intra în noul an dacă nu se ocupă de rezolvarea problemelor de la locul de muncă și din carieră și nu vor renunța până când pe acestea nu le vor rezolva. Vor reuși să realizeze tot ce și-au propus și vor petrece timpul așa cum își doresc.

Vărsător

Vărsătorii au sărbători care se vor repeta. O tradiție de familie pe care o respectă sau un loc pe care îl vizitează de mulți ani. Au mai multe responsabilități, imprevizibile și cu emoții. Poate fi vorba de momente și clipe frumoase de care ei/ ele aveau nevoie.

Pești

Peștii vor reuși să îmbine utilul cu plăcutul. Vor avea parte de momente de relaxare, iubire, răsfăț, dar se vor ocupa și de planurile de viitor pe care le au. Pot învăța pentru un examen important, își pot face planuri pentru a investi sau pentru afaceri sau se pot gândi să își schimbe locul de muncă. Simt cum îi așteaptă deja planurile de viitor la capitolul financiar și carieră pentru anul următor.

Citește și: Cele 4 zodii care își vor schimba viața în 2023. Vor avea noroc pe toate planurile


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si