Weekendul 20-21 iulie se suprapune cu o mare sărbătoare pentru toți creștinii, Sfântul Ilie, care aduce noroc, belșug, ocazii unice și vești minunate pentru aproape toate zodiile.

Berbec

Totul se mișcă cu viteza luminii acum pentru tine și, parcă de nicăieri, în viața ta apare o ocazie unică, de care vei ști să profiți la maxim. Nu trebuie să o ratezi!

Taur

Plângi după trecut și după ce ai fi putut avea în prezent dacă ai fi acționat cu totul diferit la un moment dat. Nu uita că, în goana după recuperarea lucrurilor care nu mai sunt demult în viața ta, uiți că ziua de astăzi nu se mai întoarce.

Gemeni

Îți apar la orice pas semne care să îți arate că ești pe drumul cel bun și că ai luat cele mai bune decizii, chiar dacă nu a fost ușor. Ascultă-ți intuiția și ia-ți o doză mare de energie în acest weekend, pentru că săptămână următoare vei avea mult de muncă.

Rac

Fii încrezător în tine și acționează fără să mai bați pasul pe loc. Poți să o iei de la zero și să faci lucrurile mult mai bine decât le-ai făcut până acum. Profită de ocaziile care îți apar în acest weekend.

Leu

Ești în fața unui nou început, care te înspăimântă. Reușita este garantată sau nu în funcție de felul în care pornești la drum. Fă primul pas cu convingerea că vei ieși învingător și că vei avea numai de câștigat. Rezultatele favorabile nu vor întârzia să apară.

Fecioară

Este momentul să te scuturi și să îți găsești curajul pe care îl ții bine ascuns în sufletul tău.

Este momentul să acționezi și să pui în aplicare ce ai învățat din toate lecțiile de până cum.

Citește și: Horoscop pentru 19 iulie 2024: Schimbări radicale și ocazii unice pentru aceste zodii. Nemulțumirile ies la suprafață

Balanță

Dacă este nevoie, ia-te la trântă cu propriile frici pentru a scăpa de ele. Ai nevoie să te eliberezi de umbrele care te țin într-o situație în care nu îți mai găsești fericirea.

Scorpion

Îți mai aduci aminte când ai simțit ultima dată iubire și fericire autentică? Dacă răspunsul este negativ, este momentul să faci schimbări radicale în viața ta, pe cele de care ți-e teamă cel mai tare, dar la care visezi dintotdeauna.

Săgetător

Recunoaște că ai nevoie de ajutor sau de câteva zile de concediu. Oricât de mic ar fi sprijinul pe care îl vei primi, te va ajuta să iei o gură de aer și chiar să îți schimbi perspectiva.

Capricorn

Nu, nu este prea târziu să iei acele decizii importante cum, de asemenea, nu e prea târziu să o iei de la capăt și să faci acel ceva la care visezi zi și noapte. Deciziile curajoase îți vor aduce mari satisfacții pe termen lung.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Fiica lui Adrian Minune divorțează! Karmen a dat vestea în urmă cu puțin timp- wowbiz.ro

Citeste si: Salma Hayek a postat pe Instagram 18 fotografii cu ea în costum de baie, în ziua în care a împlinit 58 de ani: „La mulți ani mie!”- antena3.ro

Citește și: VIDEO Horoscopul săptămânii, cu Andreea Dincă. Vibrația săptămânii este cifra 2

Vărsător

Privește retrospectiv și ia din trecut lecțiile valoroase, numai așa vei putea dobândi claritatea de care ai nevoie. Timpul este mult prea prețios pentru a-l risipi cu scuze, regrete și păreri de rău.

Pești

Ai așteptat prea mult momentul potrivit, când totul depinde doar de tine. Ia atitudine, iar lucrurile se vor schimba radical în viața ta în bine.

Citeste si: Monica Pop a făcut destăinuiri despre cum o joacă era să se sfârșească tragic în copilăria ei. “Dragul mamei, am crezut că mor.”- kfetele.ro

Citeste si: 5 motive pentru care cartea Oppenheimer de Kai Bird și Martin J. Sherwin te va surprinde și te va captiva- radioimpuls.ro

Citeste si: Crima care a șocat Marea Britanie: cinci copii de 12 și 14 ani au fost arestați pentru uciderea unui bărbat de 80 de ani- antena3.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si