Horoscop de weekend 23-24 octombrie 2021. Acest sfârșit de saptamana sta sub semnul intrarii Soarelui in zodia Scorpion. Astfel, daca zodia Balanta este simbolul comunicarii, scorpionul o va ajuta sa inteleaga ce inseamna cu adevarat o conversatie. Scorpionul este semnul transformarii profunde, senzuale si dramatice, acesta este de asemenea foarte precaut in acest weekend. Ce se întâmplă cu celelalte zodii?

Horoscop pentru weekendul 23-24 octombrie 2021 pentru toate zodiile

Iată horoscopul pentru weekendul 23-24 octombrie 2021 pentru toate semnele zodiacale.

Berbec

Berbecii au nevoie de mai multa afectiune in viata lor, astfel ar trebui sa fie pe faza pentru ca acest weekend poate fi in mod special stralucitor si cu vibratii ridicate pentru dragoste. Aspectele astrale minunate ale acestor zile te fac foarte deschis sa imbratisezi cu toata inima noi experiente si vei avea si compania potrivita pentru asa ceva. Foarte posibil sa inceapa si o noua iubire, acest lucru fiind bine aspectat astral. Exista si potential sa intaresti o legatura speciala prin ceea ce vei face. Ca atare, treci la iubit!

Taur

Viata sentimentala a nativului taur poate fi un aspect extrem de personal si oarecum ascuns. Astfel că, ti-ar prinde bine un timp de calitate departe de lume impreuna cu persoana iubita pare a fi ideea cea mai buna pentru tine.

Orice speri sau iti doresti sa obtii pe plan domestic alaturi de jumatatea ta se va realiza numai in spiritul cooperarii. Sunt zile bune si pentru a investi in caminul tau, rezultatele iti vor aduce satisfactie.

Horoscop de weekend 23-24 octombrie 2021. Ce ne rezervă astrele?

Horoscop de weekend 23-24 octombrie 2021. Ce ne rezervă astrele?

[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Horoscop 2022 Capricorn. Te așteaptă o nouă călătorie în jurul relațiilor și al muncii intense

Gemeni

În acest weekend, va ikntelegeti foarte bine cu persoana iubita si orice aspect poate fi foarte pozitiv in aceste zile si orice conversatie poate include planuri indraznete si curajoase pentru viitorul comun.

Daca urmeaza sa pleci intr-o vacanta, te asteapta clipe de mare satisfactie si distractie si noi usi vi se vor deschide pentru ambii. Aspectele astrale potente ale acestor zile te incurajeaza si sa practici obiceiuri mai sanatoase. Daca esti singur, esti foarte priceput la flirt de calitate si devii o optiune foarte atractiva.

Rac

Exista o energie in aceste zile care te face sa te gandesti la o noua poveste de iubire daca sa o continui sau nu. Poti fi in starea de spirit de a evalua avantajele si dezavantajele de pana acum si dornic sa iei o decizie. Mai mult, este o perioada buna sa investesti in tine si poate chiar sa iti ridici imaginea personala in lume. Fie ca esti singur fie ca esti cu cineva, o refrisare a lookului iti va creste respectul de sine si nu are cum sa aduca altceva decat lucruri bune in viata ta.

Leu

Un weekend favorabil iubirii se anunta pentru lei. Tu esti una din cele mai romantice zodii deci esti pregatit sa te comiti unui nou aranjament amoros sau sa ii arati actualului partener cat de mult tii la el/ea si sa o faci intr-un mod creativ. Daca cineva ti-a furat inima, zilele si saptamanile urmatoare vei vedea o dezvoltare favorabila, iar cu Mercur iesit din retrograd, un gest remarcabil de-al tau va crea un impact fenomenal.

Fecioara

Cu ajutorul energiei astrelor, fecioarele isi vor activa sentimente foarte bune care vor tasni din interior precum bulele intr-o cupa de sampanie, iar asemenea stare va avea efect direct benefic asupra relatiei tale. Poate ca te vei simti brusc mult mai optimist, asa incat orice dificultati ar fi intr-o relatie vei simti ca ele se indreapta spre mult mai bine pentru voi. Nu ezita sa impartasesti inspiratiile pe care le ai cu persoana iubita pentru ca orice discutati acum este ca un catalizator pentru schimbarile necesare in doi.

Balanta

Te gandesti necontenit la o noua poveste de dragoste. Însă, cu aspectele astrale favorabile din aceste zile, vei avea toate sistemele in stare maxima de functionare pentru asa ceva. Daca ai un interes pentru cineva, lasa-te purtat de instinct si de inima si ai rabdare. Poate e nevoie sa astepti pana cand obtii ce iti doresti, dar sunt mari sanse sa reusesti.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Horoscop de weekend 23-24 octombrie 2021. Ce ne rezervă astrele?

Horoscop de weekend 23-24 octombrie 2021. Ce ne rezervă astrele?

[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Horoscop 2022 Săgetător. Evoluție și dorințe îndeplinite

Scorpion

În acest weekend, pot aparea unele aspecte ce tin de relatia ta de cuplu, iar acestea vor fi un punct de interes pentru tine. Poate fi vorba de subiecte mai mari sau mai mici dar importante, deci e bine sa iti verbalizezi punctul de vedere in loc sa taci si sa te prefaci ca nu ai nimic de spus. Daca esti singur, calitatile tale carismatice si prezenta ta ca de star sunt active si pot atrage multa atentie

Sagetator

Weekendul acesta vine cu multa relaxare si ganduri pozitive spre o noua relatie. O combinatie benefica de energii ce implica planete pozitive recomanda ca asa trebuie sa fie. Esti ajutat astral ca orice intarzieri in derularea unei noi povesti de dragoste sa se rezolve cu usurinta. O vacanta te va ajuta sa consolidezi o prietenie de inceput transformand-o intr-un cuplu sau poti intalni pe cineva in timp ce esti intr-o deplasare. 

Capricorn

Ai parte de influente astrale puternice in sectorul tau social, iar acestea pot duce la pasiuni fantastice si la sentimente ce cresc din ce in ce mai mult. Fii deschis la orice ocazii sociale ti se prezinta pentru ca nu stii cine iti cucereste inima dintr-o privire. Daca esti intr-un cuplu, este un timp potrivit sa gestionezi aspecte ce tin de bani sau de alte teme cheie care va pot influenta legatura. Facand asta vei aduce usurare in relatie.

Horoscop de weekend 23-24 octombrie 2021. Ce ne rezervă astrele?

Horoscop de weekend 23-24 octombrie 2021. Ce ne rezervă astrele?

[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citeste si: Fazele lunii octombrie 2021: Când este Lună Plină şi Lună Nouă şi cum sunt zodiile afectate?

Varsator

Posibil ca acest weekend sa fie foarte inaltator pentru tine in care vei vedea cum tu si persoana iubita va invartiti in cercuri sociale noi sau decideti sa deveniti mai implicati in varii activitati in comunitate si societate. Aspectele astrale iti ofera oportunitati sa iti faci noi prieteni care iti vor fi de mare folos in viitor. Daca esti singur, bucura-te de iesiri relaxante, fara asteptari si fara presiuni

Pesti

Te asteapta o multime de situatii imprevizibile. Una din cele mai posibile situatii sustinute astral pentru acest weekend este startul unei povesti romantice care poate fi plina de adrenalina si simtire profunda. Fie ca intalnesti pe cineva la sala de sport, fie in alta parte, pasiunile comune vor fi ceva ce va leaga. Cineva nou intalnit iti poate trezi o pasiune la care nu te gandeai. Daca esti deja intr-o relatie, munca impreuna la ceva ce va leaga si va pasioneaza va ajuta sa construiti un viitor bun impreuna deci sa va consolidati legatura.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si