Horoscop de weekend 30- 31 iulie 2022. Descoperă ce ți-au pregătit astrele pentru următoarea perioadă și vezi ce te așteaptă în dragoste, sănătate, carieră sau în sectorul banilor!  

Horoscop weekend-ului 30-31 iulie2022 pentru toate zodiile

Iată horoscopul weekend-ului 30-31 iulie  pentru toate semnele zodiacale!

Berbec

Nativii zodiei Berbec vor fi mai cheltuitori în aceste zile, mai ales pentru persoanele importante, casă, distracție sau plăcerile sale.

Vei cunoaște sentimentul de iubire, după mult timp în care ai fost singur.

Taur

În aceste zile, taurii se vor ocupa de treburile gospodărești. Simți nevoia de petreci mai mult timp cu oamenii dragi și să te ocupi mai mult de viața personală.

Gemeni

Pentru Gemeni, este o perioadă benefică deciziilor importante sau a negocierilor. Îți poți face noi prieteni și poți pleca în excursie, care îți va face multă plăcere.

Rac

În aceste zile, racii vor fi preocupați de zona financiară. Încearcă să îți reorganizezi bugetul în așa fel încât să ieși pe plus. Nu ezista cererea unei măriri de salariu.

Leu

Luna Nouă se petrece în zodia Leului și este un moment important care vine cu noi dorințe, noi vise, noi planuri și proiecte.  Bucură-te de oportunitățile de creștere. 

Fecioară

Fecioarele nu au cea mai bună perioadă.

Citeste si: Horoscop august 2022 Capricorn. Atenție la sănătate și bani!

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Se confruntă cu o problemă din trecut nerezolvată. Se simt agitați din cauza unor amintiri.  Fecioarele trebuie să conștientizeze că fiecare problemă are o rezolvare.

Balanță

Te afli într-o etapă în care ești dornic să cunoști oameni noi, să ieși la întâlniri, la evenimente și vei răspunde pozitiv invitațiilor primite. Îți dorești să te implici în noi proiecte și să-ți faci planuri de viitor îndrăznețe.

Scorpion

Luna Nouă în sectorul carierei te face să ai șanse de afirmare, poate o nouă funcție sau o nouă direcție profesională, un nou statut. Ai multe dorințe pe care îți dorești să le îndeplinești. Este necesar să lași orgoliile deoparte.

Săgetător

Mulți nativi vor dori să învețe lucruri noi, se vor înscrie la un curs sau pot cunoaște persoane care să le schimbe mentalitatea și să-i ajute să descopere spiritualitatea. Veți întâni pe cineva de care vă veți simți atras încă din primul moment.

Capricorn

Capricornii vor fi axați pe partea financiară. Este o perioadă bună să-și analizeze investițiile făcute, planurile de afaceri, resursele, atât ale sale cât și ale partenerului.

Vărsător

Vărsătorii vor avea parte de noi începuturi. Poți deschide o nouă etapă în cuplu, poți trece la următorul nivel sau poate îți schimbi raportarea la modul în care interacționezi cu partenerul.

Pești

Este o perioadă bună să faci schimbări în stilul de viață și să găsești remedii și tratamente pentru a-ți rezolva problemele de sănătate. În privința relației, simți că nu te mai regăsești și te gândești la o pauză.

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

Citeste si: Horoscop 29 iulie 2022: Viaţa acestor zodii se schimbă total!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si