Horoscop weekend 5- 6 august 2023. Care sunt zodiile care au parte de momente unice în acest weekend. Norocul este de partea lor? O minune poate apărea în viața lor.

Horoscop weekend 5- 6 august 2023: Zodiile care vor avea parte de momente unice 

Weekend-ul 5- 6 august 2023 vine cu vești bune pentru nativii acestor zodii. Vezi cine ar putea întâlni o persoană specială!

Consultă horoscopul complet pentru toate cele 12 zodii: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești!

Horoscop Berbec 5- 6 august 2023

Berbecii au parte de o surpriză din partea familiei! Vă veți întâlni cu o rudă pe care nu ați mai văzut-o demult și veți sta la povești. Veți ieși la o cafenea sau la un restaurant și vă veți simți bine.

Horoscop Taur 5- 6 august 2023

Astrele lucrează în favoarea dumneavoastră, însă efortul trebuie să vină din ambele părți. În prima parte a weekend-ului vă veți stresa, însă către final vă veți destinde.

Vă puteți invita prietenii acasă pentru o noapte relaxantă de filme.

Horoscop Gemeni 5- 6 august 2023

Gemenii au parte de ghinion zilele acestea.

Planurile nu vă merg, chiar dacă faceți tot posibilul ca totul să iasă perfect. Veți fi îngândurați și vă veți simți triști.

Odihniți-vă și mai încercați o dată.

Horoscop Rac 5- 6 august 2023

Vă gândiți la planuri de viitor și cum ar putea evolua lucrurile. Astrele nu se aliniază în favoarea dumneavoastră în acest weekend. E bine să vă goliți mintea de probleme și să lăsați lucrurile să se întâmple spontan, cel puțin o perioadă.

Puteți merge la sală sau la un spectacol pentru a alunga gândurile negative.

Horoscop Leu 5- 6 august 2023

Vă doriți să fiți împreună cu persoana pe care o placeți, însă ea nu dă niciun semn că sentimentele ar fi reciproc. Este momentul oportun să ieșiți din zona de confort și să faceți primul pas! Ați putea avea o surpriză frumoasă.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Horoscop de weekend 5 - 6 august 2023: Zodiile care vor avea parte de momente unice. Ar putea întâlni pe cineva special

Horoscop de weekend 5 - 6 august 2023: Zodiile care vor avea parte de momente unice

Horoscop Fecioară 5- 6 august 2023

În acest weekend veți fi calmi și zâmbitori pentru că nu se arată obstacole în jur. Veți vrea să faceți o plimbare prin parc, singuri, pentru a vă gândi la viitor și la propria persoană.

Schimbările sunt mereu bune!

Citește și:  Luna Nouă august 2023: Cum sunt zodiile influențate? Noroc mare pentru unii nativi

Horoscop Balanță 5- 6 august 2023

Sunteți într-o dispoziție bună în prima parte a weekend-ului. Lucrurile se schimbă spre final, când veți simți că e pe cale să înceapă o nouă săptămână. Vă doriți o vacanță și, în perioada următoare, veți face tot posibilul să o obțineți!

Horoscop Scorpion 5- 6 august 2023

Veți avea un weekend tensionat, iar atunci când veți prinde o gură de aer o veți aprecia. Deși weekend-ul dumneavoastră va fi full de treabă, știți că la final va conta.

Nu vă abateți de la munca dumneavoastră!

Horoscop Săgetător 5- 6 august 2023

În această perioadă sunteți plictisiți. Sâmbătă, pe 5 august 2023, preferați să stați în casă și să vă jucați unul dintre jocurile copilăriei. 

Vă veți anunța prietenii, astfel că nu veți fi singuri!

Horoscop Capricorn 5- 6 august 2023

Afacerile nu vă merg bine, așa că trebuie să munciți mai mult. În acest weekend veți depune eforturi mari pentru a vă salva cariera.

E bine să vă stabiliți un plan B.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Horoscop de weekend 5 - 6 august 2023: Zodiile care vor avea parte de momente unice. Ar putea întâlni pe cineva special

Horoscop de weekend 5 - 6 august 2023: Zodiile care vor avea parte de momente unice

Horoscop Vărsător 5- 6 august 2023

Se anunță un weekend excepțional pentru vărsători. Sâmbătă vă veți răsfăța și vă veți simți bine. Faceți o plimbare zilele acestea. Este important să aveți grijă de dumneavoastră.

Citește și:  Astrologie august 2023. Cele mai importante aspecte ale lunii

Horoscop Pești 5- 6 august 2023

Pe 5 august nu este ziua Peștilor. Încercați să vă feriți de oamenii răi și de probleme. Este bine să vă reîncărcați bateriile. Pe 6 august lucrurile reintră în normal și veți putea răsufla ușurați.

Horoscop de weekend 5 - 6 august 2023: Zodiile care vor avea parte de momente unice. Ar putea întâlni pe cineva special

Horoscop de weekend 5 - 6 august 2023: Zodiile care vor avea parte de momente unice


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si