Close sidebar
Close sidebar

Horoscop de weekend pentru 11-12 mai 2024: Zodiile care vor avea noroc în dragoste

Se anunță un weekend plin de iubire. Două zodii experimentează sentimente noi, care îi duc pe nativi în extaz. Ce au rezervat astrele pentru weekend-ul 11-12 mai 2024?

Elena Tasca,

Horoscop de weekend pentru 11-12 mai 2024

[Sursa foto: istockphotos]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Horoscop de weekend pentru 11-12 mai 2024: Se anunță un weekend plin de iubire pentru nativi. Racii și Vărsătorii sunt la un pas să se îndrăgostească, iar concentul de dragoste la prima vedere nu mai pare doar un clișeu.

Iată horoscopul complet pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești.

Horoscop de weekend pentru 11-12 mai 2024

Berbec: Berbecii se pare că vor primi atenție din partea partenerului de viață. Intuiția nativilor de a lupta pentru a obșine ceea ce își doresc se pare că dă roade si pe plan sentimental. Berbecii vor avea parte de surprize romantice în acest weekend. Astrele vă recomandă să vă mențineți cu picioarele pe pământ, pentru că se anunță o săptămână încărcată.

Taur: Taurii experimentează sentimente noi, pe care le-au ignorat în ultimii ani. Se pare că o poveste de dragoste se încheie în casa nativilor, dar astrele vă recomandă să priviți atent în jurul vostru. Familiști de fel, Taurii au nevoie de un partener de viață cu aceleași principii, iar pentru a-l găsi trebuie să încetați să îl căutați obsesiv. Marea dragoste poate fi chiar în fața voastră!

Gemeni: Gemeni explorează un nou domeniu. Fie că intră într-o nouă relație sau trec la următorul pas al relației, nativii parcă plutesc în iubire în acest weekend. Totul pare lapte și miere, iar Gemenii își transformă în realitate povestea de dragoste la care visau când erau mici.

Rac: Racii pășesc cu pași rapizi către o nouă poveste de dragoste. Sentimente puternice par să contureze ultima perioadă din viața nativilor, care își doresc să iubească și să fie iubiți.

Astrele vă recomandă să faceți pași mici, dar siguri către persoana dragă dacă simțiți cu adevărat. În weekend, Racii se îndreaptă ușor către o mare dragoste.

Citește și: Campania electorală pentru alegerile locale și europarlamentare începe pe 10 mai 2024. Recomandările făcute de BEC

Horoscop de weekend pentru 11-12 mai 2024, Rac

[Sursa foto: istockphotos]

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Leu: Leii reușesc să capteze atenția unei persoane speciale. Se pare că nativii luptă pentru a fi priviți altfel de cineva care le-a intrat la suflet. Leii vor cuceri treptat iubirea persoanei alese, iar începutul va fi în aceste zile, când își vor face curaj să facă chiar ei primul pas.

Fecioară: Fecioarele se concentrează pe iubirea se sine în acest weekend. După ce au oferit dragoste în stânga și în dreapta, nativii încep să se gândească și la propria persoană. Se pare că nativii investesc în lucrurile care le aduc plăcere și se gândesc să înceapă un nou curs care să le valorifice pasiunile.

Balanță: Balanțele sunt pe cale să explodeze de fericire în aceste zile. Partenerul de viață al nativilor se pare că va fi mai romantic decât de obicei. Pe Balanțe le așteaptă surprize romantice precum o cină gătită sau o seară la teatru. Apropierea din nativi și partenerii de viață din aceste zile poate culmina cu o cerere în căsătorie.

Citește și: VIDEO- Cele mai așteptate filme ale lunii mai. Aceste producții promit să vă țină atenți și nu doar cu vedetele din rolurile principale

Horoscop de weekend pentru 11-12 mai 2024, Balanță

[Sursa foto: istockphotos]

Scorpion: Scorpionii vor ieși din zona de confort în acest weekend. Se pare că nativii cunosc o persoană nouă sau se apropie de o persoană din trecut, dar într-o manieră diferită. Această apropiere stârnește sentimente ciudate Scorpionilor, care până nu de mult considerau că sunt greu de iubit.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Săgetător: Săgetătorii aleg să petreacă timp înconjurați de familie. Nativii pare că au ajuns în momentul vieții în care au realizat că rudele joacă un rol important și că iubirea primită din partea părinților este inegalabilă. Fie că organizează un eveniment în familie, fie că aleg să facă o vizită unor rude îndepărate sau doar îi contactează telefonic, Săgetătorii simt nevoia de reconectare cu originile.

Capricorn: Capricornii vor trăi momente intense. O personă din trecutul nativilor se pare că îi va căuta pentru rezolvarea divergențelor. Apar tensiuni în casa Capricornilor în acest weekend, dar astrele vă recomandă să fiți sinceri și să faceți ceea ce vă spune intuiția.

Vărsător: Vărsătorii trec de la o stare la alta, cum sunt obișnuiți. În viața nativilor apare o persoană care pare că le dă ideile peste cap și îi face să simtă lucruri noi. Vărsătorii tânjesc după emoții sincere, iar în acest weekend se pare că vor lua inițiativa de a cuceri, nu de a aștepta să fie cuceriți.

Horoscop de weekend pentru 11-12 mai 2024, Vărsător

[Sursa foto: istockphotos]

Pești: Peștii se află oarecum într-un triunghi amoros. Fie că este real sau doar în imaginația nativilor, astrele vă recomandă să clarificați situația pentru a preveni posibile probleme. Peștii au nevoie să se elibere de toate gândurile, iar romantici din fire, nativii pare că vor ajungă să dea mai multă importanță romanticismului, ci nu sincerității.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI