Horoscopul lunii decembrie 2021 vine cu multe schimbări în viața unor nativi ai zodiacului. În ultima lună din an lucrurile vor lua întorsături fantastice pentru unii nativi.

Horoscop noiembrie 2021 pentru toate zodiile

Iată horoscopul pentru luna decembrie 2021, pentru toate semnele zodiacale.

Berbec

Înainte de a putea intra în atmosfera de Crăciun din decembrie, Crăciunul va fi de domeniul trecutului.

Berbecul se va simți ca plutind în spațiu și, astfel, ar trebui să fie pregătit pentru predispoziția excesivă de a visa cu ochii deschiși. Nu este nimic rău în legătură cu asta, deoarece abilitatea de a-ți imagina viitorul ar putea fi foarte benefică. Luna decembrie și energia sa vor confirma că ești stăpânul realității tale. Regula "Ceea ce este sus este și ceea ce este jos, ceea ce este jos este și ceea ce este sus" va avea acum un înțeles mai profund și vei înțelege că această lege universală poate fi cât se poate de reală.


Taur

Taurii se vor simți complet lipsiți de griji în ultima lună a anului. Nu vor ezita să-și exprime sentimentele și asta îi va ajuta să-și găsească echilibrul interior. Vor restabili cu fericire toate relațiile uitate și își vor întâlni rudele. Veți fi sceptic cu privire la noii veniți în cercul familial și nu veți mai avea chef să vorbiți deloc cu ei.


În decembrie, vă veți relaxa de asemenea, în ceea ce privește stilul de viață și dieta, așa că vă veți bucura de dulciuri și alcool, astfel încât să vă poată afecta pe termen lung.

Gemeni

Gemenii nu vor sta deloc în decembrie. Venus, în poziția de Capricorn, îi încarcă cu dragoste și energie. Veți fi mereu atent cu cei dragi și veți fi gazde excelente în timpul sărbătorilor, dar ar trebui să vă dați seama că Crăciunul este în principal o sărbătoare a bunăstării și răsfățați-vă cu asta.

Simțiți-vă liber să faceți o călătorie numai cu partenerul și lăsați orice altceva în urmă. Veți fi romantic și pasionat sexual, iar jumătatea dvs. va aprecia acest lucru. Cu toate acestea, eșecul în acest sens poate avea consecințe devastatoare. Dar încearcă să nu cedezi gândurilor negative.

Citeste si: Horoscop noiembrie 2021. Schimbări majore în viața unor zodii


Rac

Racii vor fi instabili din punct de vedere emoțional în ultima lună a anului. Va trebui să petreceți mult mai mult timp cu familia și prietenii și să aveți mai multă grijă. Mai mult, veți încerca să vă înțelegeți cu noii membri ai familiei, pe care probabil că îi veți întâlni la sărbătorile familiei. Ar trebui să încercați să vă controlați astfel încât să nu vă considere impertinent.
Veți experimenta și melancolie în decembrie. În plus, veți reflecta la obiectivele pe care vi le-ați stabilit pentru acest an, dar nu le-ați atins încă. Cu toate acestea, nu vă faceți griji cu privire la trecut, ci priviți înainte.


Leu

În decembrie, Saturn în Vărsător îi va ajuta foarte mult pe Lei iar aceștia își vor baza acțiunile pe nevoile familiei lor.Veți fi foarte conservator în timpul sărbătorilor și veți încerca să păstrați toate tradițiile.

Acest lucru vă va ajuta să păstrați calmul și va avea un efect benefic, în special asupra copiilor și a partenerului dvs., care vor fi extrem de recunoscători pentru asta.
În prima jumătate a lunii, evitați oboseala fizică și șederile prelungite afară, deoarece veți fi predispus la boli pulmonare și gripe. Chiar și gripa obișnuită v-ar putea pune la pământ și vă va strica Crăciunul.

Fecioară

În decembrie, veți fi neliniștit în prezența străinilor la sărbătorile în familie, ceea ce va duce la certuri cu celelalte rude. Dacă intenționați să mergeți la o întâlnire mare cu familia, ar trebui să vă gândiți dacă nu ar fi mai bine să găsiți o scuză și să vă vizitați separat familia. Fecioarele ar trebui să aleagă să se relaxeze în confortul propriei case cu ocazia sărbătorilor. Decorațiunile de Crăciun s-ar putea să vă facă să vă simțiți mai bine dacă le pregătiți cu atenție, iar dacă urmați vreo dietă, permiteți-vă să uitați de ea câteva zile și să vă răsfățați cu tot ceea ce doriți.

Balanță

De la începutul lunii, veți fi absorbiți de atmosfera de Crăciun. Nu vă veți gândi la nimic altceva decât la sărbătorile ce se apropie, pe care le veți petrece în cercul familial. S-ar putea să vă faceți unele griji în legătură cu certuri care pot apărea. Chiar dacă vor avea loc, veți încerca să rămâneți pozitiv și să le rezolvați cu o abordare diplomatică.
Pe la sfârșitul lunii decembrie, s-ar putea să vă simțiți copleșit de melancolie și de gândul că a mai trecut încă un an. Nu vă mai faceți griji. Influența Lunii va fi puternică și veți păși în Anul Nou cu piciorul drept, așa că lăsați în urmă îndoielile și bucurați-vă de Anul Nou cât mai mult posibil.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Horoscopul săptămânii

Scorpion

Veți fi neliniștit în ultima lună a anului. Marte va avea un efect semnificativ asupra dumneavoastră. Pe de o parte, nu vă va lipsi motivația și, pe de altă parte, din cauza nevoii excesive de a avea dreptate cu orice preț, puteți fi intolerant și egoist.
Când vine vorba de partener, ar trebui să fiți atent la comportamentul dumneavoastră. Deși Scorpionii singuri pot părea încrezători, iar sexul opus nu îi va lăsa singuri nici măcar o clipă, cei care au o relație pot fi geloși și pot cere un devotament exagerat de la partenerul lor în luna decembrie.

Săgetător

Deși veți fi bucuroși să ajutați la pregătirile de sărbători, reuniunile de familie nu vor fi pur și simplu preferatele dumneavoastră. Sub influența lui Marte, vă puteți supăra rapid din cauza tachinărilor venite din partea rudelor. În plus, veți simți multă presiune pentru a fi pe măsura așteptărilor membrilor mai în vârstă ai familiei. Mulți dintre ei ar dori să vă vadă în altă parte, chiar dacă simțiți că nu aceasta este calea pe care ar trebui să o urmați. Un sejur într-un centru spa sau în mediul rural, unde ați putea scăpa complet de civilizație, ar putea ajuta Săgetătorii să reziste acestor perioade dificile.

 Horoscop decembrie 2021

Horoscop decembrie 2021

Capricorn

Deși Capricornilor nu le plac evenimentele sociale mari, va fi puțin diferit în decembrie. Sărbătorile, reuniunile de familie și petrecerile corporative vă vor face să părăsiți zona de confort și, la început, veți fi foarte neliniștit, dar când veți ajunge, veți fi sub influența lui Mercur, așa că probabil vă veți afla în centrul atenției și chiar vă veți simți bine. În cele din urmă, veți fi bucuroși că nu ați găsit o scuză pentru a nu merge.
În general, veți fi foarte mândri de dumneavoastră în această lună, deoarece veți face față tuturor obligațiilor într-un mod strălucitor și veți fi un sprijin real pentru cei dragi.

 Horoscop decembrie 2021

Horoscop decembrie 2021

Vărsător

Decembrie va fi dificil. Vărsătorii sunt de obicei neîmblânziți și impulsivi, așadar tradițiile și reuniunile familiale "obligatorii" îi deranjează și, prin urmare, își arată atitudinea. Un astfel de comportament poate duce la bârfe și poate agrava relațiile dintre rude. Prin urmare, ar trebui să vă gândiți dacă nu ar fi mai bine să găsiți o scuză și să nu participați la astfel de întâlniri sau să plecați discret cât mai repede posibil.
La începutul lunii decembrie, este posibil să suferiți de răniri și inflamații la nivelul membrelor inferioare din cauza influenței Lunii. Asigurați-vă că stați la căldură și cumpărați încălțăminte de calitate.


Pești

Sărbătorile de iarnă vor fi o oportunitate excelentă pentru Pești de a-și face planuri pentru anul viitor. Încercați să vă imaginați unde ați dori să vă vedeți peste un an și gândiți-vă cu atenție la cum să realizați acest plan. O astfel de planificare poate fi dificilă, dar datorită lui Mercur, va fi mai ușoară.
Gândiți-vă la relațiile dumneavoastră și analizați-le cu atenție în decembrie. Este posibil să găsiți pe cineva printre prieteni care are un efect destul de negativ asupra dumneavoastră și vă ia energia. Încercați să vă îndepărtați cât de mult posibil de astfel de oameni pe perioada sărbătorilor.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si