Horoscopul decembrie 2021.  Astrele arată că în această lună mai multe zodii vor avea parte de unele schimbări în carieră, dar și în viața sentimentală. În ultima lună din an, situațiile neașteptate îi va lua prin surprindere pe unii nativi. Acest lucru este valabil mai ales pentru zodiile de apă, dar și pentru cele de foc.

Horoscop general luna decembrie 2021 pentru toate zodiile

Iată horoscopul lunii decembrie 2021 pentru toate semnele zodiacale.

Berbec

În luna decembrie 2021, berbecii pot avea parte de multe provocari. In aceasta luna poti avea succes pe partea profesionala deorece efortul din ultima perioada va aduce rezultate. Este posibil ca partenerul de viata sa aiba mici probleme de sanatate, ceea ce te poate afecta. Este posibil sa apara un suport financiar din partea familiei, in cazul in care vei avea nevoie.

Taur

Pentru tauri, in luna decembrie 2021 pot aparea unele accidente casnice. Ar fi bine sa fiți mai precauti. Pot aparea unele schimbari profesionale bruste si ar fi bine sa fii pregatit. Este nevoie sa depui mai mult efort in aceasta perioada pentru a atinge obiectivele propuse. Incearca sa ai un stil de viata sanatos pentru a evita problemele de sanatate.

Gemeni

Gemenii pot avea rezultate profesionale foarte bune în luna decembrie 2021. Poti primi o marire de salariu sau poate aparea un proiect nou. Pe plan sentimental aceasta luna este una foarte buna. Vei simti o legatura mai stransa cu partenerul de viata. Incearca sa fii rabdatoare si intelegatoare pentru a mentine armonia pentru o perioada mai lunga.

Horoscop decembrie 2021: Sărbători de vis pentru trei zodii

Horoscop decembrie 2021: Sărbători de vis pentru trei zodii

[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Mercur retrograd 2022: Patru momente de cumpănă pentru zodii

Rac

Daca esti zodia Rac poti face unele investitii care sa se dovedeasca destul de profitabile în luna decembrie. Poti cumpara o masina sau un apartament. Incearca sa fii atenta la hartiile pe care le semnezi pentru a nu avea surprize neplacute. Exista tendinta de a avea parte de accidente casnice, asa ca, incearca sa fii atenta. Poti petrece mai mult timp alaturi de familie luna aceasta.

Leu

În luna decembrie 2021, leii iți pot gasi sufletul pereche, daca sunt singuri. In cazul in care esti cu cineva, relatia poate evolua si puteti fi mai apropiati in aceasta perioada. In cazul in care va trebui sa sustii examene, poti avea rezultatele dorite.

Fecioara

Fecioarele pot avea parte de mari castiguri profesionale. In cazul in care ai muncit mai mult pana acum, vor aparea si rezultatele financiare asteptate. Luna aceasta este foarte buna din punct de vedere financiar. Incearca sa faci economii si investitii pe termen lung.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Horoscop decembrie 2021: Sărbători de vis pentru trei zodii

Horoscop decembrie 2021: Sărbători de vis pentru trei zodii

[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Zodia care se îmbogăţeste în 2022. Totul se va schimba pentru această zodie

Balanta

În decembrie 2021 poti face unele calatorii cu o persoana draga. Vei cunoaste si alti oameni noi cu care poti avea relatii bune pe viitor. In luna aceasta poti petrece mai mult timp alaturi de partenerul de viata. Pot aparea unele discutii in contradictoriu cu mama ta. Ar fi bine sa lasi de la tine, sa fii ponderata si sa nu spui lucruri de care e posibil sa iti para rau mai tarziu.

Scorpion

Scorpionii pot primi un ajutor neasteptat. Familia iti poate oferi un ajutor financiar, daca va fi necesar. Trebuie sa fii atenta la sanatatea ta luna aceasta. Pot aparea probleme digestive sau abdominale. Incearca sa ai un stil de viata sanatos si o alimentatie potrivita.

Sagetator

Sagetatorii pot avea rezultate foarte bune în această lună. Prima jumatate a lunii poate fi usor dificila in ceea ce priveste viata profesionala. Spre finalul lunii lucrurile se vor aseza si se pot vedea rezultatele muncii depuse. Cu toate acestea, te poti bucura de timp de calitate petrecut cu familia. In aceasta luna poti face calatorii scurte sau iti poti vizita rudele.

Capricorn

În luna decembrie 2021 va trebui sa fii atent la cheltuieli. Unele cheltuieli care nu sunt necesare iti pot dezstabliza bugetul pentru o perioada mai lunga. Luna aceasta te poti intalni cu prieteni mai vechi, ceea ce iti va da o stare de spirit foarte buna. Incearca sa comunici mai mult cu partenerul de viata pentru ca acesta se poate simti ignorat.

Horoscop decembrie 2021: Sărbători de vis pentru trei zodii

Horoscop decembrie 2021: Sărbători de vis pentru trei zodii

[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

Citeste si: Horoscop chinezesc 2022. Care sunt cele mai norocoase zodii?

Varsator

Varsatorii pot fi foarte multumiti de rezultatele lor. Este posibil sa ai unele iesiri nepotrivite si de aici sa apara conflicte cu cei din jur. Incearca sa fii blanda cu ceilalti si focusata pe munca ta. Partea profesionala iti poate aduce bucurie si implinire luna aceasta.

Pesti

Pesti vor incerca sa aibă relatii armonioase. Pot fi foarte multe schimbari pozitive in viata ta luna aceasta. Poti deveni foarte emotiv si ar fi bine sa ai mai multa grija de tine. Legatura cu partenerul de viata poate fi puternica luna aceasta, conform horoscopul pentru luna decembrie 2021.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si