Horoscopul pentru iulie 2021 ne arată că astrele aduc în centrul atenţiei jocul dintre puterea inimii şi cea a minţii. În plus, se pune în prim plan şi nevoia fiecăruia dintre noi de a se simţi speciali.

Mișcarea planetelor și evenimente astrologice, conform astrodex.ro:  

  • Soarele tranzitează Racul până pe 22 iulie, ora 17:27, când intră în Leu;
  • Lună Nouă în Rac pe 10 iulie, ora 04:17; Lună Plină în Vărsător pe 24 iulie, ora 05:38;
  • Mercur tranzitează Gemenii până pe 11 iulie, ora 23:36, când intră în Rac; trece în Leu pe 28 iulie, ora 04:12;
  • Venus tranzitează Leul până pe 22 iulie, ora 03:37, apoi intră în Fecioară;
  • Marte tranzitează Leul până pe 29 iulie, ora 23:33, apoi intră în Fecioară;
  • Jupiter retrograd tranzitează Peştii până pe 28 iulie, ora 15:42, când revine în Vărsător;
  • Saturn retrograd tranzitează în continuare Vărsătorul;
  • Uranus îşi continuă tranzitul în Taur;
  • Neptun retrograd tranzitează în continuare Peștii;
  • Pluton retrograd îşi continuă tranzitul în semnul Capricornului.

Horoscop iulie 2021 pentru toate zodiile

Iată zodiacul complet al lunii iulie!

Horoscop iulie 2021 Berbec

Prima parte a lunii iulie îţi aduce o serie de evenimente legate de familie şi cămin. Este o perioadă bună să te conectezi la trecut şi la rădăcini, să petreci timp în intimitate. Cauţi soluţii eficiente şi de viitor pentru a-ţi asigura mai mult timp liber. Spre finele lunii, devii mai activ şi energic. Vei avea parte de noi ocazii de distracţie şi simţi un elan interior care te face fericit.

Horoscop iulie 2021 Taur

Eşti cuprins de curiozitate şi asimilezi informaţii noi. Timpul destinat pentru aceste studii te poate ţine mai mult în preajma căminului. Scurte deplasări în jurul locuinţei te ajută să îţi reîncarci bateriile. Comunicarea cu familia poate fi amplificată într-un fel sau altul.

În a doua parte a lunii te concentrezi asupra familiei şi căminului. După data de 28, îţi odihneşti mintea şi îţi analizezi trecutul.

Horoscop iulie 2021 Gemeni

Activitatea ta mentală este intensă. Poţi da dovadă de o mare creativitate în idei. Dacă păstrezi umor şi o dispoziţie jucăuşă, curiozitatea te va purta printr-o serie de situaţii surprinzătoare. Felul în care vezi tu lucrurile se confruntă cu filosofia de viaţă a altora.

Poţi aduce în actualitate informaţii mai vechi, unele dintre ele cu conotaţii spirituale. Călătoriile pe distanţe mari pot fi înlocuite cu o serie de deplasări scurte binevenite. Îţi sunt indicate şi drumeţiile la munte. Spre finele lunii începi să petreci mai mult timp cu familia şi în intimitatea căminului. Munceşti alături de cei dragi pentru îmbunătăţirea locuinţei.

Citeste si: Zodiile care se vor căsători în 2021. Bat clopote de nuntă

Horoscop iulie 2021 Rac

Starea ta este expansivă şi luminoasă. Apar evenimente financiare interesante. În plus, poţi avea parte de surprize plăcute dacă oferi cu generozitate din ceea ce ai. Pe 15 iulie te manifeşti cu multă empatie şi dezvolţi o atitudine filosofică, vizionară.Spre finele lunii, cauţi să obţii mai multă eficienţă şi să îţi creezi rezerve financiare. Descoperi în tine talente noi şi le pui în valoare în moduri practice. În plus, începi să investighezi subiecte tabu şi să scoţi la suprafaţă emoţii noi.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Horoscop iulie 2021
Horoscop iulie 2021

Horoscop iulie 2021 Leu

Ai multă energie şi eşti foarte activ fizic, dar în acelaşi timp ai nevoie de clipe de repaus. Te cuprind stări contemplative la adresa trecutului. Primele şapte zile ale lunii ţi aduc şi unele situaţii în care realizezi că nu poţi fi complet independent. Trebuie să înveţi să nu faci compromisuri inechitabile, dar nici să nu încerci să îi domini pe ceilalţi. O senzaţie generală de noutate te face să te adaptezi spontan la situaţii inedite ce îţi ies în cale.

Citeste si: Ce este conjuncția în astrologie, aspect important între planete

Horoscop iulie 2021 Fecioară

Primele zilei ale lunii pot părea mai tensionată. Însă dacă rămâi detaşat şi păstrezi în inima ta iubire, vei înţelege uşor sensul acestor momente. Ai nevoie să priveşti în jur cu empatie şi optimism, în ciuda eventualelor provocări de zi cu zi. În jurul lui 13 iulie receptivitatea ta spirituală este foarte mare. Poţi profita de aceste zile meditând şi deconectându-te de la problemele cotidiene. Treptat, devii mai implicat în exterior, iar ceilalţi te remarcă. Finalul lunii îţi aduce conştientizări importante, dar şi intrarea într-o fază din ce în ce mai activă şi dinamică. Noi începuturi se conturează în viaţa ta, conform horoscopului pentru luna iulie 2021 .  

Horoscop iulie 2021 Balanţă

Ieşi uşor în evidenţă la serviciu. Este bine să te faci remarcat printr-o atitudine grijulie, maternă, ocrotitoare, iar ceilalţi să vadă în tine un model de echilibru emoţional. În a doua parte a lunii ajungi uşor în situaţii de grup. Poţi chiar să fii în centrul unor reuniuni şi să creezi tu ocaziile de întâlnire. În preajma datei de 25 iulie pot să apară unele discuţii mai tensionate în familie sau cu persoane autoritare. Vorbeşti sub impactul emoţiilor. După 28 iulie ai o dispoziţie mai expansivă şi apar ocazii de relaxare.

Horoscop iulie 2021 Scorpion

Oscilezi între timpul petrecut acasă şi dorul de călătorii în depărtări. Poţi descoperi locuri noi din ţară, care te aduc aproape de oameni cu tradiţii diferite. Luna Nouă din 10 iulie îţi poate aduce perspectiva unei noi călătorii sau începutul unui curs interesant. Dispoziţia ta este expansivă şi filosofică. Încerci să intuieşti sensul unor experienţe şi să vezi viaţa în ansamblu. De asemenea, apar mai multe ocazii de întâlnire cu grupurile de prieteni.

Citeste si: Ce înseamnă o planetă retrogradă în astrologie

Horoscop iulie 2021 Săgetător

În prima parte a lunii vei fi aroape de câţiva oameni foarte apropiaţi. Alături de ei construieşti momente de contopire emoţională. Poţi simţi uşor dincolo de aparenţe. Tinzi să ai o atitudine mai discretă şi secretoasă. În felul acesta, îţi investighezi cu atenţie sentimentele. Până pe 10 iulie te poţi confrunta cu unele dezbateri mai tensionate. Este bine să nu insişti foarte orgolios asupra unor idei fixe. Spre finele lunii, relaţiile încep să capete un caracter oficial.

Horoscop pentru luna iulie 2021
Horoscop pentru luna iulie 2021

Horoscop iulie 2021 Capricorn

În primele zile ale lunii serviciul te poate solicita destul de mult la nivel mental. Dezbaţi, negociezi, scrii, citeşti, asculţi şi oferi feedback asemeni unui elev. Eşti de asemenea implicat în multe interacţiuni sociale. Ceilalţi vin spre tine şi îţi cer atenţie, protecţie, empatie. După data de 22 iulie, încep să se arate la orizont ocazii palpitante de călătorie. Profesia te poate aduce în compania unor oameni de departe, de la care ai multe de învăţat. Începi să meditezi asupra sistemului tău de valori şi modului în care îţi obţii resursele financiare.

Horoscop iulie 2021 Vărsător

Apare o tensiune interesantă vizavi de relaţii: regulile şi timpul tău se confruntă cu alegerile şi voinţa partenerilor. Ai de găsit căile de mijloc potrivite pentru toată lumea. O anume detaşare te poate ajuta, mai ales dacă ceilalţi tind să se comporte imatur sau dominator. Ai dreptul să impui limite şi respect. După data de 22 iulie, orientezi şi mai multă energie spre relaţii. Ceilalţi îţi pot oglindi aspecte personale pe care nu le-ai conştientizat până acum.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citeste si: Horoscop. Zodia care NU va iubi niciodată cu adevărat

Horoscop iulie 2021 Peşti

Luna iulie începe într-o notă plăcută şi relaxantă. Chiar dacă la serviciu este posibil să ai mult de muncă, apar şi ocazii de distracţie în timpul liber. În felul acesta, te regenerezi psihic şi fizic. Relaţiile cu copiii vin şi ele în atenţia ta sau te-ai putea simţi tu asemeni unui copil pus pe şotii. Spre finele lunii, este posibil să simţi că atragi şi mai mult de muncă. Implicarea din toată inima la serviciu îţi poate atrage aplauze, dar şi sarcini noi. Totuşi, poţi lucra cu plăcere.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si