Iată horoscopul lunii martie 2021 pentru toate semnele zodiacale!

Horoscop luna martie 2021, zodia Berbec

Dragoste

În prima jumătate a lunii, vei simți nevoia să clarifici lucruri, atât cu partenerul tău cât și cu prietenii. După o perioadă în care atenția ți-a fost monopolizată în altă parte, a venit rândul relațiilor personale să fie luate la puricat. Există, însă, pericolul să depășești puțin limitele rezonabile și să devii agresivă.

Zilele de 13 sau 14 martie vor întrerupe starea ta beligerantă cu o veste bună, cu o realizare. Vei deveni romantică și generoasă. Pe 17-18-19, vei simți nevoia să comunici, dar nu toți cei din jur te vor înțelege. Neputința lor de a gândi cu aceeași repeziciune ca tine îi va face pe unii să te perceapă drept arogantă sau aiurită. Nu te enerva!
Spre sfârșitul lunii, ți-ar prinde bine să te detașezi puțin de ceilalți, atât de partener cât și de cei care-ți sunt (prea) aproape zi de zi. Dacă ești singură, luna aceasta nu vei fi foarte dispusă să legi o relație nouă. Vei fi foarte pretențioasă în privința condițiilor de
compatibilitate. Compromisul nu intră în vederile tale în ceea ce privește dragostea.

Influenţa planetei Venus în Horoscop se resfrange şi asupra relaţiilor sentimentale. Ea este atât planeta iubirii, cât și cea responsabilă de situaţia financiară. 

Horoscop luna martie 2021. Ce spun astrele pentru fiecare zodie
Horoscop luna martie 2021. Ce spun astrele pentru fiecare zodie

Sanatate

 În acest an, este mai bine decât de obicei.

Din data de 20 martie (prima zi de primăvară) până în data de 23, 90% din planete avansează – astfel că aceste trei zile sunt cele mai bune zile pentru începerea unui nou proiect. De asemenea, daca nu puteti incepe proiectul in aceste trei zile, a 20-a si a 29-a zi din martie sunt, de asemenea, momente bune (80% dintre planete se vor deplasa inainte). Zona care ţine de carieră este încă activă – mai ales începând cu data de 17 martie – dar luna aceasta este mai degrabă o lună în cea mai mare parte spirituală.
Este timpul pentru creștere interioară. Este un moment bun să vă concentrați asupra meditației, studiilor spirituale și activităților caritabile. E bine să vă hrăniţi “interiorul”.

Marte, care traversează Mijlocul Cerului pe data de 17 martie, este un indicator al succesului în cariera personală. Puteţi obţinei recunoaşterea pentru meritele şi realizările voastre. Ambiţiile în această zonă sunt crescute. De asemenea, individualismul poate fi o problemă. Încercaţi să nu intraţi în conflicte cu superiorii. Luna martie este foarte agitată şi ritmul este rapid, mai ales după data de 20 martie.

Bani 

În ceea ce privește veniturile, în luna martie, situația se deblochează și atmosfera se înseninează după 21 martie 2021, odată cu intrarea planetei Venus în Berbec. Venus guvernează și banii munciți ai Berbecilor, resursele și valorile personale, iar tranzitul său prin Berbec, alături de Soare (guvernatorul creativității Berbecului), arată că ai posibilitatea să te pui în valoare mai ușor, într-un mod mai spectaculos, mai impresionant decât de obicei, iar acest lucru îți va aduce și satisfacții materiale. Este important să nu fii egoist și să nu te gândești doar la propriile interese, ci să fii atent și la interesele colaboratorilor, ale partenerilor ori ale asociaților. 

Cariera

Marte, planeta care îți guvernează zodia, își începe la 4 martie 2021 tranzitul prin casa III a Berbecului, ceea ce îți stimulează gândirea, dorința de cunoaștere și nevoia de a comunica, de a te face auzit. 

În perioada 20-24 martie 2021, trigonul pe care Marte îl formează cu Saturn, guvernatorul casei carierei Berbecului, te ajută să te faci remarcat și apreciat de către superiorul ierarhic ori de către partenerii de afaceri, sau să faci o impresie foarte bună conducătorului unui grup, astfel încât acesta te-ar putea invita să te implici într-un proiect comun. Este important, însă, să nu devii excesiv de insistent și să le permiți și celorlați să își exprime opiniile, să accepți că nu numai tu ai dreptate. De asemenea, ai face bine să nu te grăbești și să nu faci promisiuni pe care nu le vei putea onora mai târziu.  

Horoscop luna martie 2021, zodia Taur

Dragoste

Dacă ești singur/ă, pe de o parte îți dorești o relație, pe de altă parte, ți-e prea lene să faci ceva în sensul ăsta. Ești într-o dispoziție OK, totuși nu te grăbești să accepți invitațiile de a ieși în lume. Este un mod de a te proteja de care nici tu nu ești conștientă. De pe data de 10 încolo, poți să scoți capul din cutie și să te vezi cu oameni pe care nu i-ai mai văzut de mult. Îți vor schimba puțin perpectiva și îți vor arăta o parte interesantă a vieții.

Pe 15 și 16, vibrezi de energie pozitivă. Aceasta se va răsfrânge și asupra celor din jurul tău, mai ales a partenerului. Dacă nu ai un partener, vei atrage unul. Se va contura o relație bazată pe pofta de viață și pe încrederea reciprocă. Cu alte cuvinte, veți descoperi că sunteți, în mare măsură, compatibili. Și starea aceasta minunată va continua pe 20, 21 martie. Pe 25 va trebui să faci apel la diplomație pentru că apele se vor tulbura puțin în jurul tău. Trebuie să-ți înfrânezi prima reacție, cea impulsivă, și să-ți dai seama cine este, de fapt, cel care trebuie pus la punct. Nu te lua de cel care-ți vine mai la îndemână!

Sanatate

Daca este nevoie să prezentaţi anumite proiecte, încercaţi să faceţi acest lucru prin intermediul altora. De asemenea, este indicat să încercaţi să nu vă surmenaţi, s-ar putea să vă simţiţi mai obosiţi sau pot apărea unele probleme legate de sănătate. Este indicat să încercaţi să ţineţi câteva săptămâni un regim. Mercur, planeta care vă guvernează situaţia financiară, petrece cea mai mare parte a lunii în casa a 12-a, începând cu data de 6 martie. În această perioadă s-ar putea ca simţul vostru practic să nu funcţioneze ca de obicei, totuşi intuiţia este puternică. S-ar putea să aveţi anumite anxietăţi legate de situaţia financiară. Dacă veţi primi acum bani aceştia sunt de multe ori din surse mai neobisnuite, persoane de la care nu vă aşteptaţi. Din data de 23 martie, Mercur va intra în mişcare retrogradă şi vă recomand să citiţi raportul Mercur Retrograd, disponibil gratuit, pe site. In ceea ce priveşte relaţiile de cuplu, acestea tind să evlueze bine în acest an, dar după data de 20 martie puteţi întâmpina anumite provocări.

Horoscop luna martie 2021. Ce spun astrele pentru fiecare zodie
Horoscop luna martie 2021. Ce spun astrele pentru fiecare zodie

Citeste si: Mercur retrograd 2021: Trei hop-uri importante în acest an. Cele mai afectate zodii

Bani

Începând din 4 martie 2021 Marte îți energizează casa banilor munciți și a resurselor personale, așa că eastrolog.ro îți sugerează să te ocupi din nou de un proiect mai vechi, poate un proiect personal, pe care l-ai abandonat la un moment dat ca să muncești pentru alții.

Perioada 25-28 martie se poate dovedi deosebit de bună din punct de vedere financiar. Ai șansa să atragi de partea ta o persoană dispusă să îți finanțeze un proiect sau să te ajute să dobândești independența financiară pentru care te zbați de ceva vreme.

Beneficiezi de o intuiție financiară deosebită, iar ideile pe care le ai sunt mai îndrăznețe și au șanse mari să îți aducă beneficii importante. Va este recomandt să nu neglijezi mediul online, pentru că se poate dovedi o mină de aur pentru dezvoltarea carierei, pentru consolidarea reputației și, de ce nu, pentru a obține puțină faimă. De asemenea, mediul online te poate ajuta să îți găsești un loc de muncă de la distanță, dacă ești interesat

Cariera

În plan profesional și în ceea ce privește câștigurile materiale, luna martie 2021 se anunță foarte bună pentru Tauri. Ești inspirat și încrezător în forțele proprii și beneficiezi de un ajutor important din partea prietenilor, a colegilor ori a unui grup care te apreciază.

Încă de la începutul lunii, ai toate șansele să îți armonizezi interesele profesionale și materiale cu interesele unui grup socio-profesional din care faci parte. În această perioadă este foarte important să nu te pierzi în interesele de grup și să nu te lași dominat sau încărcat de responsabilitățile altora, dar nici să nu cazi în extrema egoismului.

Horoscop luna martie 2021, zodia Gemeni

Dragoste

Genial cum e, Geamănului îi place orice proiect nou. Sare pe el cu entuziasm dar, de multe ori, se plictisește pe parcurs și abandonează. Dacă ți-a venit în gând ceva în care vrei să-l antrenezi și pe partenerul tău, stai pe loc un moment. Respiră și gândește-te bine dacă chiar vrei și poți să duci treaba până la capăt. Pentru că horoscopul tău lunar te vede lăsând baltă ceva ce ai început și ridicând din umeri către partenerul tău. Iar el se zărește în cadru frustrat și furios: l-ai distras de la propriile proiecte pentru nimic.
Dacă te păzești de ispită și nu-l superi foarte tare pe partenerul tău, după prima săptămână a lunii va începe o periaodă frumoasă între voi. Sprijinul reciproc și comunicarea de bună credință vor fi mai la îndemână ca oricând. Se va consolida convingerea că sunteți cu adevărat compatibili.
Dacă ești singură, fără să-ți dai seama, s-ar putea să pui acum bazele unei relații frumoase. Sau să spulberi orice șansă. Depinde de răbdarea și diplomația cu care te porți cu cei din jur, cunoscuți mai vechi sau mai noi. Încă nu știi de unde va sări iepurele, însă ai grijă să nu sperii pe niciunul dintre iepurii întâlniți

Sanatate

Jupiter intră în mişcare retrogradă începând din data de 9 martie, iar Mercur este retrograd din data de 23. Acest lucru complică relaţiile într-o oarecare măsură. Atât tu cât și cei cu care interacţionezi (aspetul influenţează mai ales relaţia de cuplu) sunteţi nehotărâţi și lipsiți de direcție. Pentru mai multe detalii, vă recomand să citiţi interpretările personalizate din rapoartele Mercur Retrograd şi Jupiter Retrograd, disponibile gratuit, pe site. Trebuie să acordaţi în continuare atenţie stării de sănătate până în data de 20 martie, dar aceasta se îmbunătăţeşte. În data de 6 martie Mercur și Venus vă vor influenţa pozitiv, în 17 martie, Marte se îndepărtează de aspectul său stresant, iar în 20 martie, Soarele începe să facă aspecte armonioase. La începutul lunii însă, este indicat să vă ocupaţi de problemele de sănătate care apar şi să nu le ignoraţi. Până în 20 martie, lucrurile ar trebui să revină la normal. Finanțele nu par a fi o problemă mare în aceste zile.

Bani

Casa a doua, a banilor nu est tranzitată de planete și acest lucru este, în principiu, un semn bun. Indică menţinerea stării de fapt. Nu este nevoie să faceți schimbări importante sau să acordați atenție nejustificată aici. Cariera este o zonă mult mai importantă decât cea financiară acum. Cu toate acestea, s-ar putea să vă bucuraţi de unele influenţe financiare favorabile. Mai întâi, cele două aspecte de Luna plină (al doilea este numit “Luna Albastră”, un aspect mai rar), care aduc momente financiare favorabile, iar data de 26 martie este o zi financiară deosebit de bună, deoarece Luna este la la cea mai mică distanţă de Pământ, iar impactul ei este chiar mai puternic. În general, ca mai propice perioadă din punct de vedere financiar este din 17 până în 31 martie.

Cariera

Marte guvernează atât casa VI a Gemenilor (munca și sănătatea), cât și casa XI (proiectele de grup, prietenii, internetul, viitorul), iar din 4 martie 2021 tranzitează chiar Gemenii. Prin urmare, eastrolog.ro își sugerează să profiți de acest tranzit pentru a evalua cu luciditate ce perspective de afirmare și de progres îți oferă profesia actuală și proiectele tale profesionale. De asemenea, acest tranzit al lui Marte te poate ajuta să-ți găsești un nou loc de muncă de la distanță, prin intermediul prietenilor sau în cadrul unei multinaționale.

Luna Nouă care are loc în Pești la 13 martie 2021 activează casa X a Gemenilor și promite înnoire în plan profesional, descoperirea unei noi surse de venit sau posibilitatea de a face o investiție în propria afacere pentru a o dezvolta.

Horoscop luna martie 2021, zodia Rac

Dragoste

După zbuciumul afectiv și relațional de care ai avut parte în luna precedentă, în martie 2021 este vremea să îți mai tragi sufletul, să meditezi și să faci un pas înapoi pentru a-ți reorganiza gândurile.

Marte, guvernatorul tradițional al casei V a Racului (iubirea, romantismul, flirturile, distracțiile, copiii, creativitatea) își începe la 4 martie tranzitul prin casa XII (izolarea, suferința, subconștientul, vindecarea, spiritualitatea), ceea ce te poate ajuta să te desprinzi de trecut sau să înțelegi mai bine anumite relații trecute din viața ta.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Alți Raci sunt frământați de sentimente puternice pe care nu au curajul să le declare. Dacă te afli în această situație, eastrolog.ro îți sugerează să profiți de energia trigonului format de Marte și Saturn în intervalul 20-24 martie pentru a-ți mărturisi sentimentele. Energia generată de trigonul Marte-Saturn se poate dovedi benefică și Racilor care fac parte din cupluri mai vechi, pentru că îi stimulează și îi ajută să aibă discuții deosebit de constructive despre intimitate și/sau despre resursele comune în cuplu.

Sanatate

În luna martie 2021 pari să fii foarte interesat de explorări legate de sănătate, mai ales dacă ai anumite probleme cronice, dar va este recomandat să aveți mare atenție în alegerea unui specialist, mai cu seamă în ultima decadă a lunii. În caz contrar, nu este exclus să dai peste cineva care reușește să îți lezeze, chiar fără să vrea, anumite convingeri personale sau care ignoră dimensiunea emoțională a suferințelor tale.

Starea de sănătate vă solicită mai multă atenție din data de 20 martie, deoarece mai multe planete sunt în aliniere stresantă cu voi. Încercați să nu vă suprasolicitați în ceea ce priveşte proiectele legate de carieră. Luați pauze şi odihniţi-vă.

Horoscop luna martie 2021. Ce spun astrele pentru fiecare zodie
Horoscop luna martie 2021. Ce spun astrele pentru fiecare zodie

Bani

Unii Raci se gândesc serios dacă este necesar să facă o schimbare de direcție în plan profesional și dacă le-ar fi util să urmeze cursuri de perfecționare ori să dea anumite examene care să le certifice competențele.

La 20 martie 2021 Soarele își începe tranzitul prin casa X a Racului, exercitând o influență benefică, dinamizantă, care contrabalansează influența inhibantă a lui Marte. Pentru că Soarele îți guvernează casa banilor munciți, tranzitul său prin casa X te ajută să te faci cunoscut și să te afirmi. Câștigi cu multă ușurință respectul și sprijinul șefilor tăi sau susținere din partea unor persoane cu autoritate. Bineînțeles, toate acestea pot conduce la o creștere a veniturilor, atât pe termen scurt cât și pe termen lung. 

Cariera

Marte, guvernatorul casei X a Racului (cariera, ambițiile, reputația socio-profesională), își începe la 4 martie 2021 tranzitul prin casa XII, ceea ce arată că simți nevoia să te retragi undeva departe de ochii lumii și să muncești într-un colțișor liniștit, pentru împlinirea aspirațiilor tale. În această perioadă nu te interesează să fii văzut și auzit, nu te tentează să ieși în față. Eastrolog.ro îți semnalează că poți să profiți de acest tranzit pentru a pune punct unor proiecte care nu te mai inspiră, care nu te mai reprezintă sau care nu mai sunt de actualitate.

Horoscop luna martie 2021, zodia Leu

Dragoste

Așadar, potrivire mai mare nu se poate! Luna va debuta cu tot ce poți să-ți dorești de la o relație de cuplu: discuții inteligente, distracție, pasiune și proiecte practice. Romantismul va crește amețitor în jur de 4-5 martie.
Dacă nu ești într-o relație, probabil că vei întâlni pe cineva cu adevărat compatibil. Este important să lași în urmă niște prejudecăți și să faci abstracție de părerile altora.
Pe 17-18 martie, vei avea de luat o decizie și nu-ți va fi ușor. Nu este ceva de importanță maximă, totuși te vei gândi foarte mult ce să faci. Dacă e de riscat puțin și inima te trage, riscă. Dacă doar rațiunea te face să insiști asupra deciziei, mai bine renunță.
În ultimele zile ale lunii, vei dezvolta o relație de prietenie care se poate transforma în ceva durabil. Interese comune, pasiuni comune și puncte de vedere similare – iată rețeta succesului.

Sanatate

Luna martie 2021 este favorabilă introspecției, transformărilor și curățărilor sufletești, emoționale, dar și fizice.

Își este recomandat să profiți de momentul de Lună Nouă de la 13 martie pentru a abandona anumite obiceiuri care nu îți fac bine și pentru a elimina din viața ta tot ceea ce te sufocă și te împiedică să progresezi, să realizezi ceea ce ți-ai propus.

Momentul de Lună Nouă poate aduce cu sine o revelație importantă, care te ajută să conștientizezi anumite tipare de gândire sau de comportament moștenite din străbuni, care și-au lăsat amprenta asupra sănătății tale fizice și psihice. Conjunctura astrală a lunii martie de inspiră să te desprinzi de aceste tipare și să începi un capitol nou al vieții tale, mai sănătos atât la nivel fizic cât și psihic.

Horoscop luna martie 2021. Ce spun astrele pentru fiecare zodie
Horoscop luna martie 2021. Ce spun astrele pentru fiecare zodie

Citeste si: Mercur retrograd 2021. Cum influențează fiecare zodie în parte

Bani

În ceea ce privește banii, luna martie 2021 se anunță destul de complicată, mai ales dacă ai de achitat datorii ori credite bancare, de plătit o pensie alimentară, de negociat un partaj, sau dacă ai nevoie să obții o finanțare. Pe cât de norocos ești la bani în primele zile ale lunii, pe atât de risipitor tinzi să devii în ultima decadă.

Din fericire, tranzitele din casa VIII (Neptun, Soarele, Venus, Mercur) și Luna Nouă de la 13 martie (care are loc tot în casa VIII a Leului) te încurajează și te ajută să economisești, să îți revizuiești strategia financiară, să îți achiți sau să îți reeșalonezi datoriile existente și să nu faci datorii noi.  Mulți dintre Lei benficiază în această perioadă de o intuiție financiară deosebită și, dacă își ascultă vocea interioară, nu au cum să greșească.

Cariera

În plan profesional te avantajează să dai dovadă de colegialitate și să eviți manifestările de vanitate. Nu încerca să îți impui punctul de vedere sau să profiți de ceilalți. Dacă există conflicte la locul de muncă (fie cu colegii, fie cu angajații, în funcție de situația în care te afli), acestea se pot domoli după 20 martie.

Venus, planeta care îți guvernează atât casa carierei cât și casa comunicării, își începe la 21 martie 2021 tranzitul prin casa IX a Leului (depărtările, străinătatea, convingerile, studiile superioare). Prin urmare, cresc șansele să găsești parteneri sau colaboratori externi pentru a-ți consolida afacerea ori cariera (după caz).

Horoscop luna martie 2021, zodia Fecioara

Dragoste

În luna martie 2021 te bucuri de armonie relațională, beneficiezi de energia necesară pentru a construi sau reconstrui o relație sentimentală și ai ocazii să faci cunoștință cu oameni care te atrag și te fac să te gândești la o relație pe termen lung.

Mercur, guvernatorul Fecioarei, își începe la 16 martie tranzitul prin casa VII (relațiile, căsnicia), unde se mai află Neptun, Soarele (până la 20 martie) și Venus (până la 21 martie). Prin urmare, ești interesat de ceilalți și de dorințele lor și ești receptiv la nou în ceea ce privește viața de cuplu, indiferent dacă este vorba despre o relație mai veche sau una care s-a înfiripat recent. Inspiri și te lași inspirat, iar discuțiile sincere, care îți reflectă și sufletul, te pot apropia și mai mult de perechea de viață.

Unele Fecioare au în această perioadă posibilitatea să facă pace cu o persoană din trecutul lor, cu care au avut o relație sentimentală mai zbuciumată. Nu este exclus, chiar, ca această persoană să le propună, mai mult sau mai puțin explicit, o împăcare și o reluare a relației.

Sanatate

Nu se întrevăd probleme deosebite de sănătate, mai ales în primele două decade din luna martie 2021. Este de așteptat să te simți plin de energie, motivat, dornic și capabil să depășești anumite temeri și să îți schimbi viața.

După 20 martie 2021 este posibil ca starea de sănătate să fie mai fragilă sau să apară o tendință de a te închide în tine și de a te gândi la chestiuni precum moartea, viața după moarte ori alte chestiuni metafizice.

Vestea cea mai bună este că ultima decadă a lunii martie este favorabilă explorărilor vindecătoare, pe care eastrolog.ro te sfătuește să le faci împreună cu un psihoterapeut priceput sau, cel puțin, cu o persoană care te cunoaște și te înțelege bine.

Bani

Dacă ai propria ta afacere, aceasta ar putea avea o evoluție ascendentă în perioada 20-24 martie, când eforturile depuse în ultima vreme încep să îți fie recunoscute și răsplătite.

Dacă ești angajat, în intervalul 20-24 martie este foarte posibil ca o reușită deosebită în plan profesional să genereze schimbări importante în viața ta.

În ceea ce privește veniturile, pe parcursul lunii martie 2021 te avantajează parteneriatele, colaborarea și munca în echipă, dar eastrolog.ro îți recomandă să fii foarte atent și pragmatic atunci când îți negociezi drepturile sau cota de participare la profit.

Cariera

Marte îți dinamizează viața profesională începând din 4 martie 2021, când intră în casa X a Fecioarei (cariera, ambițiile, reputația socio-profesională). Este foarte posibil să simți un puternic imbold de a schimba ceva în parcursul profesional, poate chiar de a face o schimbare de direcție.

Inițiativele tale de schimbare ar putea, însă, să nu le convină unora dintre cei cu care lucrezi, fie ei parteneri de afaceri, clienți, colaboratori, șefi etc. Prin urmare, în jurul datei de 24 martie ar putea avea loc discuții în contradictoriu sau chiar certuri și nu este exclus ca unii să încerce să te denigreze ori să te bârfească. Ar trebui să le comunici cât mai din timp celor din jur care sunt schimbările pe care intenționezi să le faci, sau să te asiguri că retragerea unora dintre ei nu îți încurcă planurile.  

Horoscop luna martie 2021, zodia Balanta

Dragoste

Marte, guvernatorul casei relațiilor și a căsătoriei Balanței, își începe la 4 martie 2021 tranzitul prin casa IX, ceea ce aduce o schimbare interesantă de atmosferă în plan relațional. Întrucât casa IX este asociată cu idealurile înalte, cu străinătatea și cu convingerile și credințele personale, multe Balanțe ar putea fi atrase în această perioadă de persoane care se remarcă prin studiile superioare ori prin nivelul cultural, care au o aură de mentor ori de îndrumător și/sau care aparțin altor culturi.

Unele Balanțe au așteptări mari de la relațiile lor sentimentale sau caută semnificațiile mai adânci ale relațiilor în care au fost sau sunt implicate. Indiferent dacă ești căsătorit sau în căutarea unei relații sentimentale, potrivirea intelectuală tinde să cântărească tot mai mult în viața de cuplu, ca și credințele și convingerile despre viață și/sau sistemele de valori ale partenerilor.

Dacă ești deja într-o relație, fie ea oficializată sau nu, Îți este recomandat să profiți de tranzitul lui Marte prin casa IX a Balanței pentru a găsi (sau regăsi) punctele comune dintre principiile tale de viață și cele ale perechii tale.

Sanatate

Casa VI a Balanței (munca și sănătatea) este bine activată de planete și, în plus, găzduiește și momentul de Lună Nouă de la 13 martie. Prin urmare, este de așteptat ca sănătatea să se numere printre preocupările tale, poate chiar într-o manieră ușor excesivă. Eastrolog.ro îți recomandă să reziști tentației de a înghiți multe suplimente alimentare – fie din teamă, fie din dorința să previi vreo afecțiune – ori de a da fuga la doctor la cel mai mic cârcel. Lăsând ironia deoparte, este foarte bine să ai grijă de tine și de o alimentație sănătoasă, dar fără să faci din asta o obsesie.

Bani

În ceea ce privește banii, în luna martie 2021 veniturile sunt pe măsura străduinței. Ai șanse să obții beneficii serioase numai dacă depui efort și dacă nu încerci să tragi de timp.

Dacă vrei să ai mai mult spor, cultivă relații armonioase cu colegii și dă dovadă de colegialitate și spirit de echipă.

Unele Balanțe ar putea avea tendința să se bazeze mai mult pe veniturile perechii de viață sau pe ajutorul colegilor ori al prietenilor.

Cariera

Casa muncii Balanței este iluminată de Soare până la 20 martie 2021 și însuflețită de Venus, guvernatoarea zodiei, până la 21 martie. În plus, în casa muncii are loc și întâlnirea dintre Soare și Lună (Luna Nouă) de la 13 martie. Prin urmare, se conturează frumoase oportunități de dezvoltare profesională. Ai posibilitatea să avansezi într-o etapă superioară cu anumite proiecte, să începi activități noi sau să te orientezi către un nou loc de muncă ori chiar într-o nouă direcție profesională.

Poti să profiți de energia Lunii Noi pentru a învăța lucruri noi sau pentru a aborda domeniul tău de activitate dintr-o perspectivă nouă. Toate acestea te pot ajuta să urci în ierarhia firmei pentru care lucrezi, să îți consolidezi reputația socio-profesională și/sau să te îndrepți spre un nou domeniu de activitate.

Horoscop luna martie 2021, zodia Scorpion

Dragoste 

Marte, guvernatorul tradițional al Scorpionului, își începe la 4 martie 2021 tranzitul prin casa VIII (intimitatea, erotismul, transformarea, resursele comune), iar Mercur, guvernatorul casei VIII, intră la 16 martie în casa iubirii și a romantismului, unde se află și Venus, guvernatoarea casei relațiilor și a căsniciei, până la 21 martie. Acest context astral anunță o perioadă fierbinte, pasională, intensă, în care vrei totul sau nimic în plan sentimental. Te caracterizează romantismul, sensibilitatea și disponibilitatea de a interacționa la nivel emoțional profund cu persoana iubită.

Sub influențele tranzitelor care au loc în luna martie, multe relații se pot suda, iar cele care s-au confruntat cu diverse probleme în ultima vreme, au șanse mari să fie complet revitalizate. Eastrolog.ro îți recomandă, însă, să fii foarte atent la predispoziția de a aștepta foarte mult de la partener/parteneră și de cântări mereu cât ai dat și cât ai primit, pentru că riști să tensionezi relația și să irosești această ocazie favorabilă.
Conjunctura astrală a perioadei conferă Scorpionilor o capacitate de seducție ieșită din comun, ceea ce îi avantajează pe cei care își doresc să cucerească pe cineva sau care se află în căutarea iubirii, dornici să cunoască persoane noi.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

Sanatate

În pofida agitației din plan profesional și sentimental, în luna martie 2021 ai tendința să fii mai interiorizat și mai retras decât de obicei. O explicație posibilă ar fi că te ajung din urmă anumite emoții reprimate de multă vreme, care te indispun și te îndeamnă către introspecție.

Vestea bună a lunii martie 2021 este că energia astrală te ajută să te eliberezi de temeri și de tot ceea ce te împiedică să duci o viață sănătoasă și echilibrată – atât la nivel fizic, cât și psihic –, oferindu-ți șansa să începi un proces de transformare și de regenerare de care ai mare nevoie.

Bani

După Luna Nouă, ar putea să apară oportunități de promovare sau de a te face cunoscut în domeniul tău de activitate. Dar, pentru a putea beneficia de aceste oportunități, este necesar să muncești cu seriozitate și să îți asumi sarcini și responsabilități noi.

În ceea ce privește banii, eastrolog.ro îți sugerează să te ocupi de datoriile existente, să recuperezi eventualele întârzieri la plata unor taxe sau impozite și să eviți cheltuielile extravagante pe credit, mai ales după 16 martie.

Cariera

În luna martie 2021 mintea nu prea îți stă la muncă, ci tinde să zboare spre sferele mai dulci ale iubirii. S-ar putea să constați că îți este destul de dificil să te concentrezi la îndatoririle zilnice, să menții ritmul de muncă sau să respecți programul de lucru, mai ales dacă ești interesat romantic de vreun coleg/vreo colegă.

În primele două decade ale lunii, unii Scorpioni își folosesc intens creativitatea pentru a-și îmbunătăți activitatea și pentru a-și pune în valoare competența și experiența. Dacă te numeri printre ei, după momentul de Lună Nouă de la 13 martie ai posibilitatea să lansezi un produs ori un serviciu nou sau să începi o colaborare nouă cu o persoană din străinătate ori cu o firma cu capital străin. Din multe puncte de vedere, este o perioadă în care ți se deschid orizonturile și ar fi bine să fii activ și receptiv la abordări noi și la explorarea unor noi orizonturi profesionale.

Horoscop luna martie 2021. zodia Sagetator

Dragoste

În luna martie 2021, viața amoroasă a Săgetătorilor ar putea cunoaște o perioadă dinamică, incitantă, entuziasmantă și plină de potențial.

Mercur, guvernatorul casei VII a Săgetătorului (relațiile, parteneriatele, căsătoria), se află în mers direct, iar Marte intră la 4 martie chiar în casa VII. Dacă ținem cont de faptul că Marte guvernează casa V a Săgetătorului (iubirea, romantismul, aventurile sentimentale), devine limpede că mulți Săgetători au posibilitatea să readucă în viața de cuplu aventura, jocul și hârjoana, mai ales dacă sunt căsătoriți de multă vreme.

Săgetătorii fără obligații se lansează spre noi relații, ca bondarul spre miezul fraged al păpădiei. După 20 martie, când Soarele și Venus își încep tranzitul prin casa V, acțiunea se intensifică și devine tot mai interesantă.

Lăsând gluma deoparte, revenim la tranzitele lunii și semnalăm că Mercur intră la 16 martie 2021 în casa familiei, a căminului și a bazelor emoționale. Prin urmare, s-ar putea să constați că perechea de viață vrea să te vadă mai mult pe-acasă și este dispusă, chiar, să pună piciorul în prag, iar Marte este de partea sa. Eastrolog.ro îți recomandă să ții cont de dorințele perechii de viață și să-ți rezervi mai mult timp pentru viața de cuplu și pentru problemele familiei.

Sanatate

În luna martie 2021 ai face bine să-ți rezervi mai mult timp pentru sufletul tău, pentru explorarea trăirilor tale și pentru eliberarea de anumite resentimente vechi. Sau, măcar atunci când te simți sleit de puteri, retrage-te în colțișorul tău și reîncarcă-te energetic.

După 20 martie, odată cu intrarea Soarelui și a planetei Marte în Berbec, simți că ai mai multă energie și mai multă poftă de viață. Eastrolog.ro îți sugerează, chiar, să reiei bunul obicei de a face sport. Dacă te numeri printre Săgetătorii mai leneși la acest capitol, merită să încerci să-ți formezi un nou obicei, de a face mai multă mișcare sau plimbări mai lungi, într-un ritm mai alert.

Bani

În ceea ce privește banii, situația se poate îmbunătăți în jurul datei de 22 martie. Sunt șanse să închei contracte noi, să te angajezi (dacă asta vrei), sau să culegi roadele unor activități anterioare.

Cariera

Față de luna precedentă, ai parte de o atmosferă mult mai liniștită în plan profesional și s-ar putea, chiar, să ai tendința de a fugi de responsabilități mai mult decât de obicei.

Mulți Săgetători își fac meseria cu plăcere și explorează cu interes și entuziasm noi oportunități de dezvoltare profesională, învață lucruri noi și își pun în valoare creativitatea. Ești mai inspirat decât oricând, iar colegii și colaboratorii îți admiră inventivitatea și capacitatea de a găsi soluții.

Mercur, guvernatorul casei X a Săgetătorului (cariera, ambițiile, reputația socio-profesională), tranzitează casa IV începând din 16 martie, ceea ce îi favorizează pe Săgetătorii care și-au propus să pună bazele unei afaceri pe care să o dezvolte în timp.

Horoscop luna martie 2021, zodia Capricorn

Dragoste

Venus, planeta care guvernează casa V a Capricornului (iubirea, romantismul, flirturile, distracțiile, creativitatea, copiii), tranzitează zodia Peștilor până la 21 martie 2021, marcând o perioadă în care te afli într-o pasă mai poetică, ești mai conectat cu ceea ce simți și îți înțelegi mai bine propriile sentimente, dar și sentimentele celorlalți.

În plus, pentru că Venus tranzitează casa comunicării și a învățării Capricornului, ești mai dispus să comunici celorlalți ceea ce simți. Surprinzi prin tandrețe – în vorbă și în faptă – și prin interesul pe care îl acorzi nevoilor și dorințelor persoanei iubite. Așadar, este o perioadă bună pentru a vă pune de acord asupra unor țeluri comune pe termen lung.

Dacă te numeri printre Capricornii îndrăgostiți în secret sau poate chiar timizi, eastrolog.ro îți semnalează că influențele astrale ale acestei perioade îți sunt favorabile, așa că ai putea îndrăzni să-i dai de înțeles persoanei care te atrage, care îți sunt sentimentele. Un gest romantic discret ar putea face cât o mie de cuvinte – dar nici cuvintele potrivite nu-ți lipsesc. Îndrăznește!

Sanatate

Comunicarea cu membrii familiei te poate ajuta să te reechilibrezi fizic și psihic, dacă n-ai mai dat de multă vreme pe-acasă sau pe plaiurile natale din cauză că ai fost prins cu munca ori limitat de pandemie. Dacă restricțiile de tot felul te împiedică să te deplasezi, ai la îndemână destule metode moderne ca să vorbești sau să te vezi cu cei dragi.

Sensibilitatea sufletească se accentuează după 20 martie 2021, ceea ce înseamnă că emoțiile te pot face să iei decizii mai puțin inspirate. 

Bani

În ceea ce privește veniturile, ai șanse deosebit de mari în prima jumătate a lunii, îți este recomandat să profiți de tranzitele favorabile. În a doua jumătate a lunii, însă, există riscul ca anumite idei sau convingeri personale să îți afecteze afacerea (dacă ești întreprinzător) sau șansele de a avansa la locul de muncă ori de a-ți găsi un loc de muncă (dacă ești angajat). Este vremea să fii flexibil, receptiv la idei noi și dispus să înveți lucruri noi.

Cariera

Începând din 4 martie 2021 Marte dinamizează casa VI a Capricornului (munca și sănătatea), ceea ce înseamnă că ai trendința să pui mai mult suflet decât oricând în ativitatea ta profesională, în relațiile cu colegii și în organizarea și eficientizarea activității.

Pentru mulți Capricorni, locul de muncă este a doua casă, a doua familie – sau poate chiar singura familie. În luna martie 2021 s-ar putea să îți dorești, mai mult decât oricând, să te simți în siguranță printre colegi și să ai tendința de a face tot ce îți stă în putință pentru a spori confortul sau sentimentul de siguranță, mai ales în aceste vremuri greu încercate de criza sanitară.

Horoscop luna martie 2021, zodia Varsator

Dragoste

Începând din 4 martie 2021, viața sentimentală a Vărsătorilor este dinamizată de tranzitul planetei Marte. Te atrag mai mult decât de obicei discuțiile, flirturile și jocurile, dar te interesează mai degrabă cele intelectuale decât cele concrete.

Dacă ești celibatar, este posibil să te atragă cineva din mediul imediat, în care te miști în fiecare zi. Poate fi vreun vecin/vreo vecină sau o persoană cu care îți zâmbești uneori dacă vă intersectați prin cartier etc.

În cazul în care ai de mai multă vreme pe cineva în vedere dar nu ai găsit calea cea mai potrivită pentru a-ți face cunoscute sentimentele, în luna martie 2021 ai posibilitatea să încerci. Eastrolog.ro îți semnalează că perioada cea mai propice în scest sens este intervalul 20-24 martie, pentru că după data de 20 ai tendința să fii mai îndrăzneț, mai guraliv. Pe de altă parte, nu este exclus să ai parte de o surpriză de proporții și să constați că te abordează chiar persoana care te interesează.

Sanatate

În plan profesional, deși nu te confrunți cu probleme serioase, ceva te stresează peste măsură. Poate că te neliștește faptul că trebuie să faci schimbări și, în plus, să ții mai mult cont de ceilalți. Nu ai de ales: este vremea să te adaptezi și să începi un capitol nou, mai sănătos.

Bani

În ceea ce privește banii, ai multe de analizat și de recalculat, pentru că Mercur, guvernatorul casei VIII a Vărsătorului, este retrograd în Vărsător până la 21 februarie 2021. Casa VIII este asociată cu resursele comune, creditele, taxele, impozitele, finanțările și moștenirile, așa că eastrolog.ro îți sugerează să te ocupi cu prioritate de eventualele datorii ori plăți restante și să îți revizuiești prioritățile financiare. Este posibil să constați că perechea de viață nu mai poate să te susțină ca până acum sau că anumiți colaboratori ori asociați sunt nemulțumiți de partea care le revine din profit.

Cariera

Prezența lui Saturn în Vărsător sugerează că îți dorești mai multă autoritate, iar careul format de Saturn cu Uranus, guvernatorul Vărsătorului, arată că este posibil să ai parte de presiuni mari în plan personal, dar și profesional. Pe de o parte, simți că a devenit necesar să faci schimbări serioase pentru a putea progresa în carieră și în ceea ce privește veniturile pe termen lung; pe de altă parte, nu prea te tentează să schimbi ritmul de muncă ori strategia pe care te-ai bazat până acum în construirea carierei și a reputației profesionale.

Pentru că Luna este guvernatoarea casei muncii Vărsătorului, Luna Nouă care are loc în Vărsător la 11 februarie 2021 te-ar putea ajuta să îți reinventezi atitudinea față de profesie și față de relațiile cu colegii, să dobândești o nouă viziune în plan profesional sau în afaceri etc.

Horoscop luna martie 2021, zodia Pesti

Dragoste

Viața amoroasă a Peștilor se poate îmbunătăți simțitor după 16 martie 2021, când Mercur, guvernatorul casei VII (relațiile, parteneriatele, căsătoria), intră chiar în Pești. Este de așteptat să beneficiezi de mai multă atenție din partea perechii de viață sau, dacă ești celibatar, din partea potențialilor parteneri.

Venus tranzitează și ea zodia Peștilor până la 21 martie, ceea ce îți conferă capacitate de atracție și un romantism aparte – și, poate, chiar o notă de mister, dacă ținem cont de faptul că Venus îți guvernează casa VIII.

Deși în luna martie 2021 mulți Pești își doresc să scape de singurătate și tânjesc după afecțiune și erotism, unii dintre ei ar face bine să își rezerve mai mult timp pentru introspecție și să încerce să își definească mai clar dorințele afective și așteptările erotice.

Lipsa de încredere în propriile forțe și în valoarea personală îți poate afecta relațiile amoroase; dacă ești căsătorit(ă), riscă să îți tulbure viața de cuplu. Poate că ar fi mai bine să vorbești deschis cu persoana iubită despre ceea ce te frământă.

Unii Pești au tendința să devină tiranici cu cei dragi, tocmai din cauză că se simt mai vulnerabili. Atenție!

Sanatate

În luna martie 2021 ai tendința să acorzi mai multă atenție stării de sănătate, dar eastrolog.ro îți recomandă să ai grijă să nu te identifici cu suferințele tale (dacă este cazul). Tu nu ești boala ta. Este important să înțelegi acest lucru, pentru că te poate ajuta să te vindeci mai repede.

Pe de altă parte, ar fi bine să nu te ocupi doar de latura fizică a eventualelor afecțiuni, ci să cauți și posibilele cauze emoționale ale suferințelor tale fizice. Nu este exclus ca una dintre cauzele importante să fie neîncrederea în forțele proprii și o anumită nesiguranță în ceea ce privește valoarea personală.

Bani

Pentru că Marte îți guvernează casa banilor munciți, tranzitul său prin casa familiei arată că este posibil să beneficiezi de sprijinul părinților, dar această situație nu prea te mulțumește. Până te decizi cum îți convine mai mult fie angajat, fie întreprinzător independent ori colaborator, ai face bine să eviți certurile cu cei din jur, mai les cu cei dragi. După momentul de Lună Nouă care are loc în Pești la 13 martie 2021, merită să încerci direcții noi de dezvoltare și de exprimare profesională. Poate că e vremea să te orientezi spre un nou domeniu de activitate ori să dobândești competențe noi, care să îți sporească șansele de angajare.

După 20 martie 2021 este posibil să fii plăcut surprins de beneficiile materiale obținute sau de o ofertă de angajare ori de colaborare, însă, că ai putea avea tendința să îți faci iluzii în ceea ce privește posibilitățile de câștig. Ar fi bine să nu crezi chiar toate promisiunile care ți se fac; anumite oferte de muncă ori de colaborare, deși sunt tentante, ar putea ascunde capcane sau dezavantaje. 

Cariera

După 4 martie 2021, când Marte își începe tranzitul prin casa emoțiilor, a familiei și a căminului, este posibil să fii mai inconsecvent, mai schimbător decât de obicei și chiar puțin mai agresiv în manifestări și izbucniri.

Poate că ai șanse să realizezi mai multe prin forțe proprii. În acest caz, reușita depinde de modul în care te prezinți celorlalți, de prima impresie pe care o faci, de principiile pe care le enunți și de modul în care reușești să îți pui în valoare ideile.

Citeste si: Baba Vanga a făcut previziuni tulburătoare. Ce îi așteaptă pe români în următoarea perioadă

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si