Horoscopul zilei de luni 24 august 2020 aduce și bune și rele. Berbecii primesc azi în loc de gesturi de prietenie, doar semnale ostile de respingere, Taurii bat pasul pe loc, nu reușesc deloc să progreseze, în timp ce Balanțele vor fi privite ca eroii zilei.

Horoscopul zilei de luni, 24 august

Iată horoscopul zilnic pentru fiecare zodie!

Berbec

Nu prea ai cu cine discuta azi, la toate încercările tale de a comunica şi a colabora, primeşti înapoi replici monosilabice, refuzuri şi chiar reacţii neplăcute, încât aproape că ar fi bine să reduci la minimum orice dialog. Unii sunt prea ocupaţi de propriile lor probleme ca să te asculte pe tine, ba chiar nici nu aud dorinţa ta de a le fi de ajutor, la nevoie, şi îl iau pe nu în braţe la orice propunere care vine din afară. Mai bine îţi vezi de ale tale, fără a insista atât de mult să participi la discuţii sau să legi prietenii. În loc de gesturi de prietenie, primeşti semnale ostile de respingere.

Taur

Este o zi fara spor, pentru ca tot ce incepi, ajunge repede la un hop greu de trecut. Faci un pas mare, dar e urmat de alti doi pasi mici inapoi, ca atare, la finalul zilei, iti vei da seama ca nu ai facut niciun progres, ci ai batut pasul pe loc.

De fapt, e o lectie buna pentru a te organiza mai bine, deoarece te-ai avantat prea repede intr-o directie noua.

Gemeni

Fă un efort să duci azi la îndeplinire un proiect ce se apropie de sfârşit. Oricum nici putere nu mai ai, deci ar fi bine să te eliberezi odată de sarcină! Eşti înaintea unei decizii finale, dar e cel mai complicat moment, pentru că te tot întrebi dacă ai făcut tot ce se putea face şi dacă ai ajuns la nivelul cel mai bun.

Ai mereu senzaţia că se putea şi altfel, că se mai poate schimba ceva chiar în ultimul moment, dar nu insista să duci mai departe acest plan, de vreme ce eşti pe ultima sută de metri.

Rac

Ai pornit un drum nou, interesant, dar primii paşi aduc deja şi primele piedici. Nu trebuie să te laşi influenţat de acestea, obstacolele sunt absolut normale la orice început de drum, deci trebuie să-ţi menţii interesul viu, pentru că de hopuri nu scapă nimeni. Mergi mai departe, luptă cu ambiţie împotriva celor ce ţi se opun, celor care spun nu la propunerile tale, pentru că succesul acestui proiect depinde enorm de voinţa ta, de energia pozitivă pe care o investeşti şi de curajul de a trece peste toate opreliştile, deloc puţine, care se vor ivi pe parcurs.

Leu 

Un final de drum nu e un capăt de ţară, ba dimpotrivă, s-ar putea să fie cel mai bun lucru care ţi se putea întâmpla în acest moment. Probabil nu aveai curajul să spui gata, până aici, dar azi ţi se oferă soluţia pe tavă, la ţanc pentru a încheia un capitol din care nu mai aveai nimic bun de câştigat. Îţi era teamă să renunţi, nu aveai forţa de a spune stop, dar acum, că se ivesc condiţiile optime pentru un final în beneficiul tău, profiţi de ocazie şi pui punct acelei situaţii care nu mai avea nimic de oferit.

Mâine te apuci de altceva!

Citeste si: Ce se întâmplă dacă stai vara la umbra unui nuc. Mare atenție

Fecioară

Eşti încurajat să începi un proiect nou în carieră, ceva ce ţi-ar pune foarte bine în valoare spiritul de conducător, inteligenţa, iniţiativa şi curajul. Nu eşti singur în acest sens, mai ai alături de tine oameni care te vor stimula cum ştiu ei mai bine, deci lasă-te influenţat de energia lor pozitivă pentru a merge în direcţia nou deschisă. Totul va evolua foarte bine încât vei ajunge la rezultate excelente în cel mai scurt timp. Poate fi o perspectivă nouă în plan profesional sau şansa de a da startul unei afaceri, iar sfaturile pe care le primeşti din jur sunt foarte profitabile.

Balanța

Prezenţa ta face bine unei persoane care trece prin momente foarte dificile. Reuşeşti să aduni un grup mai larg de persoane alături de cel trist care să-i ridice moralul şi să-l susţină la greu, ceea ce se va dovedi a fi un gest salvator. Vei fi privit ca eroul zilei de cel care va reuşi să depăşească impasul major şi nu va uita niciodată ceea ce ai făcut pentru el la nevoie. Fii trup şi suflet alături de cei care trec prin situaţii critice, pentru că vei găsi de fiecare dată soluţia care să-i scoată chiar şi din cea mai adâncă prăpastie.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Sora lui Donald Trump îl desființează pe cel mai puternic om al Planetei

Scorpion

Esti un exemplu de succes in ochii multora. Unii chiar se compara cu tine, lucru care poate genera si invidii, daca aceia nu sunt la nivelul tau, ori admiratie, pentru ca unii chiar vor sa-ti calce pe urme. Fii constient de valoarea ta, nu fi modest si nici nu te privi cu ochi critic, pentru ca ai ajuns aici prin efort sustinut si studiu indelungat. Succesul te propulseaza si mai sus, pentru ca nivelul pe care te afli poate fi rampa de lansare spre un etaj superior. 

Săgetător

Ai nevoie de un ajutor pentru a putea trece la etapele următoare ale unui proiect în care eşti direct implicat. Sfatul pe care îl primeşti astăzi se va dovedi a fi extrem de util, salvator pentru tine, deoarece ai multe de învăţat de pe urma celor tocmai aflate. Cineva a trecut deja printr-o situaţie similară şi s-a lovit de probleme similare, ca atare ai numai de câştigat dacă asculţi ce-ţi împărtăşeşte din experienţele sale. 

Capricorn

Atmosfera de la serviciu e cam sumbră, de parcă ai lucra sub presiune, sub tensiune, sub supravegherea deloc prietenoasă a unui superior care pândeşte greşelile oricui. Dacă te simţi cu musca pe căciulă cu ceva, fă tot posibilul să repari acel aspect, pentru că supraveghetorul aspru abia aşteaptă să-ţi descopere punctul sensibil şi să te sancţioneze. Nu lucrezi cu plăcere într-o atmosferă atât de apăsătoare, şi abia aştepţi să scapi cât mai repede. Vei termina ziua cu un puternic sentiment de vină, de nemulţumire, de eşec, doar din cauza celor care te critică sever.

Vărsător

A considera mereu că dreptatea e numai la tine (chiar dacă şi aici ai dreptate) limitează experienţele pe care le-ai putea acumula din tot ce trăieşti. Mai dai şi în bară uneori, mai faci şi câte o boacănă, deci nu insista să fii impecabil şi să primeşti doar laude întotdeauna pentru că e imposibil. Renunţa la nevoia de a avea numai tu ultimul cuvânt, de a le da altora peste nas cu replici de genul am ştiut eu sau ţi-am spus eu, nu-i mai judeca tardiv pe alţii, ci aminteşte-ţi că, până ai ajuns la acest nivel de experienţă şi de înţelepciune, ai făcut şi tu suficiente erori. Lasă-i şi pe ei să facă, pentru că toată lumea învaţă din greşeli, deci evită să ţii predici altora.

Pești

Te întorci prea des înapoi, la etapele anterioare ale unui proiect care pare să meargă bine, dar tu te simţi mai în siguranţă acolo, în trecut. Eliberează-te de vremurile de altădată, ce a fost a fost, acum contează mai mult nivelul pe care te afli şi, mai ales, cel spre care te îndrepţi. Concentrează-ţi energia pe ceea ce va să vină, pentru că trecutul şi-a jucat rolul la momentul potrivit. Ai primit de acolo tot ce era mai bun pentru ceea ce ai de făcut de acum înainte, ca atare nu te tot refugia în amintiri, în istoricul cu care te mândreşti sau nu, în vremuri de demult. Gata, s-au dus!

Sursa: Acvaria.com

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si