Horoscop, luni 30 august 2021. Intrarea lui Mercur în Balanță este un eveniment astral important. În plan mental, pozitia lui Mercur pe astrograma vorbeste despre capacitatea noastra de a acumula si procesa informatia, despre felul in care tindem sa comunicam. In plan fizic, Mercur este responsabil cu limbajul corpului, dexteritatea, cu felul in care ne miscam si ne exprimam prin gesturi. 

Citeste si: Mercur in Balanta incepand cu 30 august 2021. Vezi cum te afecteaza acest tranzit al planetei comunicarii

Tranzitele lui Mercur

Horoscop, luni 30 august 2021. Tranzitul lui Mercur se produce atunci când planeta Mercur se situează între Pământ și Soare. Ea este atunci vizibilă sub forma unui mic punct negru traversând prin fața discului solar.

Horoscop, luni 30 august 2021. Tranziturile lui Mercur văzute de pe Pământ sunt mult mai frecvente decât cele ale planetei Venus, cu o frecvență de circa 13 sau 14 pe secol, ca urmare a apropierii planetei de Soare, ceea ce implică o perioadă de revoluție mai scurtă decât cea a lui Venus. Tranziturile pot să se producă în luna mai, la intervale de 13 sau de 33 de ani, sau în luna noiembrie la fiecare 7, 13 sau 33 de ani.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Horoscop, luni 30 august 2021. Ultimele tranzituri ale lui Mercur datează din 2003, 2006, 2016 și 11 noiembrie 2019. Următoarele se vor produce la 13 noiembrie 2032 și 7 noiembrie 2039.

Citeste si: Horoscop, duminică 29 august. Veste bună despre BANI pentru aceste zodii

Horoscopul zilei de luni, 30 august

Berbec

Se contureaza multe calatorii pe distante scurte in scopuri diverse. Fii prudent in discutii sau la semnarea documentelor, deoarece mentalul iti este umbrit. Este dificil sa te concentrezi asupra unei actiuni sau asupra unui subiect, de aceea nu forta nota. 

Taur

Banii si implicatiile lor sunt preocuparea ta majora de astazi. Posibil sa fii nemultumit daca faci un bilant al veniturilor si cheltuielilor. Exista sanse sa primesti bani dintr-o colaborare, dar insuficienti pentru nevoile tale. Totusi, selecteaza-ti prioritatile si lasa mofurile deoparte. De evitat speculatiile si planurile de investitii.

Gemeni

Esti tentat sa rezolvi astazi tot ce nu ai reusit in ultima vreme. Energia vitala este fluctuanta si astfel si starile tale de spirit sunt schimbatoare. Evita treburile care necesita mult efort fizic sau mental, pentru ca este mai dificil sa te concentrezi doar pe o singura actiune.  

Rac

Intuiția îți este accentuată, iar emotivitatea îți poate juca feste. Fii cât mai discret, ocupă-te doar de treburi usoare si evita spatiile aglomerate. Discutiile tainice cu cineva de incredrere din sfera profesionala iti poate lamuri multe din conflictele mocnite la serviciu. Totusi, deocamdata aduna informatii si pregateste un plan de actiune.

Leu

Se pare că ești sustinut de prieteni, dar si de persoanele din anturajul socio-profesional.

Totusi, din politețe sau pur si simplu din faptul ca fiecare are interesele lui, toata lumea din preajma ta va vorbi banalități. 

Fecioară

Esti destul de solicitat la serviciu, dar si acasa, cei dragi asteapta mult de la tine. O întrunire cu sefii sau un dialog cu un reprezentat oficial te poate pune pe gânduri vizavi de pozitia ta in cadrul locului de munca. Daca ti se vor incredinta sarcini de lucru noi, fii prudent si anlizeaza-le pe îndelete. A doua parte a zilei, rezerv-o pentru casă și familie.

Balanță

Este o zi in care multe tipare mentale au sanse de schimbare. Dialogurile cu persoane deosebite, posibil din mediul profesional in care activezi, iti vor aduce noutati in mod special pe zona financiară. Sfaturile si indemnurile primite te vor ajuta sa gasesti variante noi de castig, fie prin abordarea altor activitati la serviciu, fie pur si simplu orientandu-te catre o alta profesie.

Scorpion

Sunt momente bune pentru rezolvarea unor chestiuni financiare comune fie cu partenerul de viata, fie cu persoanele din anturajul socio-profesional. Este bine sa fii la zi cu plata facturilor sau altor tipuri de datorii. Veniturile tale din munca desfasurata ti se tot rotunjesc, asa incat poti achita toate datoriile, dar si niscai mofturi pentru cei dragi.

Săgetător

Relațiile parteneriale sunt disonante, asa incat fii prudent. Posibil să se contureze finalul unor colaborari sau macar schimbarea conditiilor de desfasurare a unei activitati comune cu altii. Cumva jocurile in plan socio-profesional sunt realizate in umbra. Evita implicarea emotionala in treburile altora si dozeaza-ti eforturile in toate situatiile.

Capricorn

La serviciu este multa forfotă. Relatiile colegiale sunt anoste, de aceea evita contactele apropiate si dialogurile nefondate. Indicat este sa te ocupi numai de indatoririle tale si sa nu te implici in ajutorarea altora. Sanatatea este deficitara. Selecteaza treburile usoare, la nevoie roaga pe cineva de incredere sa te ajute si rezervă-ți momente de odihnă.

Vărsător

Relatiile sentimentale te provoaca mult astazi. Fiind preocupat cu indatoririle tale socio-profesionale, persoana iubita sau copiii iti duc lipsa de multa vreme. Acorda-le momentele necesare, fie pentru discutii, fie pentru a participa alaturi de ei la activitati recreative. Pe de alta parte, gandeste-te si la abordarea unui hobby drag sufletului tau.

Pești

Minunat ar fi sa te preocupi indeosebi de casa si familie. Cu toate ca situatia sta pe un bulgăre de dinamită în sfera domestică, cu putin efort si bunavointa poti rezolva orice conflict. Ideile tale legate de amenajarea spatiului de locuit sau de rezolvare a unor chestiuni patrimoniale ar putea fi primite cu entuziasm de catre cei dragi. Insa tine cont si de sfaturile lor.

Citeste si: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul Melissei, fiica lui Alin Oprea, pentru tatăl ei. Larisa Oprea abia acum l-a făcut public printre lacrimi: "Dacă o data în viața ta spuneai adevărul..."- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Sursa: Astrocafe.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si